Ναι πάει καλύτερα 688 και 1,65Nομίζω ότι το 688 το πάνε καλύτερα παρά το cx2000 oi νέες PSB Nobelsport .
Όπως καί οι παλιές της MAXAM to δικό τους UEE .
Ναι πάει καλύτερα 688 και 1,65Nομίζω ότι το 688 το πάνε καλύτερα παρά το cx2000 oi νέες PSB Nobelsport .
Όπως καί οι παλιές της MAXAM to δικό τους UEE .
Προτιμώ το 616...Ναι πάει καλύτερα 688 και 1,65
ακουιλα.τα δοκιμασα και εγω τα diana 32 και 30, παρα πολυ καλα... ξερουμε τις συνταγες γομωσης ???
Δες εδώ 30,32,34γρ...τα δοκιμασα και εγω τα diana 32 και 30, παρα πολυ καλα... ξερουμε τις συνταγες γομωσης ???
To 688 δέν σημαίνει απαραίτητα καί ποιό πολλά bar !Προτιμώ το 616...
Δεν έχω κατάλοιπα-άκαυτη και κρατάω τα bar χαμηλά!
Δε θέλω ταχύτητα πάνω από 400!
Τουλάχιστον στα ψιλά (7-8-9-10).
Ποιος τα πουλάει Αθήνα Ηλια?Σε τι νούμερο σκαγια?Το Diana το 32 , δίνει ρέστα, πολύ ψηλωμενα πουλιά λές και κτυπανε σε τοίχο.
Φιλε πριν λιγο καιρο ειχα παρει απο Παρδαλακη αιγαλεω.Ποιος τα πουλάει Αθήνα Ηλια?Σε τι νούμερο σκαγια?
Παρδαλακης και Πέππας.Ποιος τα πουλάει Αθήνα Ηλια?Σε τι νούμερο σκαγια?
Και μανδηλαραςΠαρδαλακης και Πέππας.
Στο site δεν υπαρχουν.Και μανδηλαρας
Έφερε και ο τραποτουφεκος! Μπράβο.Και μανδηλαρας
Ναι,κάτι έχω ακούσει!To 688 δέν σημαίνει απαραίτητα καί ποιό πολλά bar !
Yπάρχουν οι άλλες παράμετροι ύψος βύσματος κ τελικό ύψος κλεισίματος που διαμορφώνουν
τελικό αποτέλεσμα ..
Είχε ο Μανδηλαράς.Ισως τελείωσαν και ξαναφερει.Μολις μπήκα και δεν τα είδα πλέων.Αλλα βλέπω γενικά φέρνει φυσίγγια της fiocchiΈφερε και ο τραποτουφεκος! Μπράβο.
Στο site δεν υπαρχουν.
Είχε ο Μανδηλαράς.Ισως τελείωσαν και ξαναφερει.Μολις μπήκα και δεν τα είδα πλέων.Αλλα βλέπω γενικά φέρνει φυσίγγια της fiocchi
Ακριβά τα έχει της fiocchi, τα pl32 ήταν πολύ καλά.Είχε ο Μανδηλαράς.Ισως τελείωσαν και ξαναφερει.Μολις μπήκα και δεν τα είδα πλέων.Αλλα βλέπω γενικά φέρνει φυσίγγια της fiocchi