Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
PSB3 1.55 +616 καψύλι =20+βαθμούς θερμοκρασία για να ανταποκριθεί .
Για κατω απο 20 τι αλλαγη χρειαζεται?Αν αντι για 30γρ ειχε 28γρ πχ θα πηγαινε καλυτερα?
Εχω μεγαλη απορια να μαθω τι ειναι αυτο που αλλαξε τοσο δραματικα τη συμπεριφορα του...καμμια σχεση με αυτο που εριχνα τα προηγουμενα χρονια ...Η αλλαγη συγκεντρωτηρα δικαιολογει τοσο μεγαλη αλλαγη?

Για κατω απο 20 τι αλλαγη χρειαζεται?Αν αντι για 30γρ ειχε 28γρ πχ θα πηγαινε καλυτερα?
Εχω μεγαλη απορια να μαθω τι ειναι αυτο που αλλαξε τοσο δραματικα τη συμπεριφορα του...καμμια σχεση με αυτο που εριχνα τα προηγουμενα χρονια ...Η αλλαγη συγκεντρωτηρα δικαιολογει τοσο μεγαλη αλλαγη?
Το νέο το βλέπω με άλλη όχι την Psb3 . Ίσως την 5 για το 1.50 .
Το παλιό αν θυμάμαι καλά είχε PSB3 1.65 που κάποιος φίλος είχε παρουσιάσει .
Δέν θυμάμαι αν ήταν Ρουμελιώτη ή Navaro .O Στέλιος ίσως τόχει καταχωρημένο

Πάντως από φωτό στο διαδίκτυο μοιάζει με psb-1

Πάντως τα δικά μου από θέμα πυρίτιδας βύσματος κάλυκα καψουλιου είναι ίδια με τα παραπάνω που ανέβασε ο συνάδελφος @gian και πάνε καλά.(Από δοσολογιες δεν ξέρω γτ δεν έχω ζυγαριά).
Εκτός ρε παιδιά και αν είναι άλλο lot η πυριτιδα τι να πω.Αβυσσος....

Δεν είναι ούτε psb3,σ αυτό που άνοιξα,ούτε psb5 στου @gian ,αυτό που έδειξε με το superg.
Τουλάχιστον όχι αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο!
Psb3 στην Ελλάδα αμφιβάλω αν έχουν και οι κατασκευαστές...
Όσο για τη psb1 της nobel είναι χάος!!!!
Είναι νευρική! Δείχνει ότι δεν είναι x32... Για αυτό και πολλοί τη γεμίζουμε 1.60-1.65 και όχι 1.7 στα 32 όπως τη παλαιότερη!
Αλλά καμία εμπιστοσύνη στη σταθερότητα των lot
Άλλο lot, άλλη ογκομετρία και πιστεύω και άλλη προοδευτικότητα!
Tη psb5 τη δουλεύω στα 30 και μόνο αδύναμη δεν είναι!

Πάντως τα δικά μου από θέμα πυρίτιδας βύσματος κάλυκα καψουλιου είναι ίδια με τα παραπάνω που ανέβασε ο συνάδελφος @gian και πάνε καλά.(Από δοσολογιες δεν ξέρω γτ δεν έχω ζυγαριά).
Εκτός ρε παιδιά και αν είναι άλλο lot η πυριτιδα τι να πω.Αβυσσος....
Κοινώς... Έχει χαθεί η μπάλα!

ευτηχος που εχω πυριτηδες , σκαγια , καλυκες , καψουλια , συγκερωτηρες , ταπες ντιανα , και μαλινες παλιες , και καινουριες απο κετσε , αγορα απο φαντομ , και ταπες FS

αποθεμα για 4 χρονια , μετα ελπιζω να φτιαξουν οι πυριτηδες , και οι τιμες να ειναι νορμαλ

Νομίζω συμφωνώ με την άποψη ενός μέλους εδώ οτι κουτί με κουτί έχει διαφορά. Στα μπασίματα κάποια ήταν καλούτσικα κάποια δεν πήγαιναν. Δεν νιώθω εμπιστοσύνη να τα χρησιμοποιήσω πάντως.
Σιγουρα, τα δουβρης 32 που ριχνω ενα κουτακι τις προαλλες ηταν εκπληκτικο εν αντιθεσει με τα αλλα που αν ζορισει λιγο ο καιρος πεφτει τρεξιμο...

Last edited:
Εμένα συμπεριφέρονται μάλλον αλλοπροσαλα. Με 5* και με 4* είναι σίγουρα πιο συγκεντρωτικά από άλλα φυσίγγια. Με LM πάνε μασούρι στην κυριολεξία, λες και ρίχνω με XF. Με 3* και πάνω συμπεριφέρονται σαν απλά φυσίγγια.
Το ίδιο πάνε και σε εμένα όταν θες να τον αντιγράψεις με lb6 και να φτιάξεις αντιτζελο. Στης δοκιμές με 5* πήγε μπάλα. Ενώ με 3* σαν ένα κανονικό βύσμα τίποτα το αξιόλογο.

Back