Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αφού δεν ξέρεις από υγρασία νησιού γιατί απαξιώνεις το λόγο του άλλου? Ναι στα νησιά κλάνουν πολλά φυσίγγια

Σταυρο , μην σηκωνεις ''ατμο'' φιλε !!! Ο Αλεξ δεν το ειπε για να με απαξιωσει....Ειμαστε πολυ φιλοι...και
με γνωριζει πολυ καλα !!!
Εχεις δικιο για τα φυσιγγια στα νησια...Ορισμενα γινονται στρακα στρουκες...!!!

Last edited:
https://www.car.gr/xyma/view/326754323-fysiggia-kynigioy-super-a-italias-32gr

Εν το μεταξύ μου έστειλε ένας φίλος ότι την Παρασκευή που του τηλ και καλά €6,65 τα 32αρια...χωρίς να αναφέρει βέβαια πόσα.
Θυμάμαι πριν καμία εβδομάδα ότι τον κραζατε πολύ...κ λογικά.
Η τιμή που αναφέρει στο car είναι για 20 φυσίγγια. Στα 25 βγαινει όπως είπες και εσύ Τόλη στα 6,65 .
Εντάξει καλη τιμή αλλά με όλα αυτά που βλέπω δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη.

Ο τύπος της πυρίτιδας πως καταπολεμά την υψηλή υγρασία ;
Μπορείτε κάποιος να μου το εξηγήσει ;
Δεν μιλάω για το συνολικό στήσιμο, αλλά μόνο για τον τύπο της πυρίτιδας ...
Θέλω μια λογική εξήγηση, αν υπάρχει ...

Δουλεύουν πολλά άλλα θέλει φόρτωμα και στα εργοστασιακά δεν το κάνουν
Φόρτωμα για να βγάλουν μεγαλύτερες αρχικές ;

Αν ένα νορμάλ φυσίγγι για τσίχλα έχει 400 αρχική πόση πρέπει να γίνει αυτή για να δουλέψει σε 100% υγρασία το φυσίγγι αυτό ;

Δεν το γνωρίζω αυτό Βασίλη εγώ πάντα από τον Οκτώβρη και έπειτα δούλευα πάντα πάνω από τα στάνταρ την μπαρούτι με σταθερά τα σκακιά τη τσιμπαγα 0.10 και μια χαρά τα πήγαινε η g3000 1.70 με 32γρ 9 αρι όταν το silver του Κενταύρου είχε 1.62 με 32 ,την d20 1.65 με 31 την s4 1.55με 31 όλα τα φυσίγγια δούλευαν .Την m92s 2.05με 2.10 στα 38 γρ 6 αρι επινικελωμενο.

Δεν το γνωρίζω αυτό Βασίλη εγώ πάντα από τον Οκτώβρη και έπειτα δούλευα πάντα πάνω από τα στάνταρ την μπαρούτι με σταθερά τα σκακιά τη τσιμπαγα 0.10 και μια χαρά τα πήγαινε η g3000 1.70 με 32γρ 9 αρι όταν το silver του Κενταύρου είχε 1.62 με 32 ,την d20 1.65 με 31 την s4 1.55με 31 όλα τα φυσίγγια δούλευαν .Την m92s 2.05με 2.10 στα 38 γρ 6 αρι επινικελωμενο.
Η mb32 μονοβασική είναι ή τροποποιημένη μονοβασική ;

Οι διβασικές δεν θέλουν φόρτωμα σε υγρασία ;

Τροποποιημένη μονοβασικη όπως και η φτηνή αδελφούλα της g3000 με 9/10% νιτρογλυκερίνη,οι διβασικες θα δουλέψουν ούτως ή άλλως τώρα αν θες να τις φορτώσεις θα πρέπει να ξέρεις πόσο διότι άλλο 5/7/9/10 νιτρογλυκερίνη άλλο 40+ που έχουν αυτές .Νιτρογλυκερινη (βασικό συστατικό κατασκευής του δυναμίτη).

Τροποποιημένη είναι η mb32…. Εγώ παντός έχω κάνη πολύ καλά κυνήγια με μονοβασηκι και υγρασια να σου σπάει τα Κόκκαλα…ολλα είναι θέμα παντρεματος φυσηγγιου όπλου., ο ιδιογωμοτης εδώ έχει πλεονεκτημα… αυτές που δεν μου έκατσαν σε υγρασια είναι αυτές που είπε και ο Νίκος drago/d20.. έχω φίλο όμως που βαράει τα 30ρια του λαμπρο με d20 και φουλ υγρασια με μπαικαλ πλάγιο με πολύ καλες ντουφεκες

Bασιλη δεν εχουμε συχνα μειον εδω...35 χρονια εδω στην Σαμο ειναι ζητημα να επεσε η θερμοκρασια
στους μειον 5 βαθμους 10 φορες και δεν ειμαι και σιγουρος για αυτο το 10 φορες...μπορει να ειναι
και λιγοτερες.
Και λεω για τα μερη που κυνηγαω εγω δλδ μεχρι 800 -850 μετρα υψομετρο.
Δεν ξερω τι θερμοκρασιες εχει στα 1450 μετρα ο Κερκης...σε τετοιες περιπτωσεις..
Ο καθε ενας μας εχει τις εμπειριες απο το κυνηγι και απο τα φυσιγγια...
Ολες οι πυριτιδες με καλο καιρο δουλευουν...
Τα ζορια αρχιζουν οταν αρχισει το κρυο , η υγρασια , ο παγετος...
Οποια πυριτιδα και να βαλεις ειτε μονοβασικη ειτε τροποποιημενη ειτε διβασικη μεχρι τα 25- μετρα
θα σκοτωσουν ολες....και με τον οποιον καιρο.
Οταν οι αποστασεις μεγαλωνουν....εκει αρχιζουν να φαινονται οι διαφορες...
Και δεν παω στα 45 μετρα...λεω για 35 -40....μαξιμουμ.
Αλλα ποσοι απο τους κυνηγους επι τοις % εχουν σωστη αντιληψη των σωστων μετρων ??
Καπως ετσι δημιουργουνται και οι μυθοι !!!
Οι δικες εμπειριες...Οι μονοβασικες στα δυσκολα κιοτευουν....Οι τροποποιημενες αγανταρουν
καλυτερα....Οι διβασικες δεν παιρνουν χαμπαρι .
Και λεω παντα για νορμαλ σεταπ.
Γνωριζω οτι οι Ρωσοι πριν μερικα χρονια δουλευαν Α1 ΜΟΝΟΒΑΣΙΚΗ και σκοτωναν τον αδη με τα λειψανα!!
Δεν ξερω εαν το κανουν ακομα....
Αλλα τα φυσιγγια τους ηταν ολα στημενα σε βαρβατη ΚΟΝΤΡΑ ΔΟΣΗ !!!

Μονοβασικη Τροποποιημενη η ΜΒ32.

Last edited:
Και την υγρασία καταπολεμούν οι διβασικές ;
Την θερμοκρασία ήξερα.

Άρα κανένα φυσίγγι με μονοβασική ή τροποποιημένη μονοβασική δεν δουλεύει σε υγρασία ;
Οι μονοβασικες θελουν φορτωμα στην υγρασια....περισυ Οκτωβρη μηνα, εστειλα 5-6 φυσιγγια στο βαλτο (χωραφια) για παπι στο χαραμα, στημενα με Aquila ×32 στα 33gr No7...με 408m/s V.1,5 δεν κολωσε στην υγρασια....τα κιρκιρια εσβειναν...

Back