Στα ψαρονια έχω κάνει 3/80!!!! Και τα καθάρισα κιόλας.... Στιφάδο πολύ καλά ήταν!Δηλαδή που τώρα στα γεράματα είμαι κοντά στο 1/2 πρέπει να ανοίγω σαμπάνιες....
Έχω κάνει και 4/2 ....στα ψαρόνια!!
Στα ψαρονια έχω κάνει 3/80!!!! Και τα καθάρισα κιόλας.... Στιφάδο πολύ καλά ήταν!Δηλαδή που τώρα στα γεράματα είμαι κοντά στο 1/2 πρέπει να ανοίγω σαμπάνιες....
Έχω κάνει και 4/2 ....στα ψαρόνια!!
Τι λες τώρα Γιάννη μου???ΟΠΟΙΟΣΣ δεν κάνει 24 πουλιά στο κουτί δεν είναι ΑΞΙΟΣΣ ΚΥΝΗΓΟΣΣ........Πάντα κάτι θα φεύγει αν σκοτωναμε όπου σηκώναμε πάντα δε θα υπήρχε πουλί και οι έμποροι φυσιγγίων οι περισσότεροι θα είχαν κλείσει.
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουμε και απίστευτους σκοπευτεςςςς ανάμεσα μας. Εμείς οι μέτριοι και κάτω είμαστε για να κρεμασουμε τα όπλα!!!Όλες οι σκοτωστρες και οι φονισες των τσιχλων εδώ γράφουν .Να προσέχω τότε θα γράφω οτι πάω 1/1.03 δηλ ότι περνάει κηδεύεται
Εγώ που είμαι 1 προς 4-5 ΑΝΑΞΙΟΣΣΣΣ!!!Τι λες τώρα Γιάννη μου???ΟΠΟΙΟΣΣ δεν κάνει 24 πουλιά στο κουτί δεν είναι ΑΞΙΟΣΣ ΚΥΝΗΓΟΣΣ........
ΑΝΑΞΙΟΣΣΣ??? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣΣΣ!!!Εγώ που είμαι 1 προς 4-5 ΑΝΑΞΙΟΣΣΣΣ!!!
Μετά από αυτό δεν ξέρω αν με θέλετε ακόμα στη παρέα σαςςςςς.ΑΝΑΞΙΟΣΣΣ??? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣΣΣ!!!
Δεν είμαστε ρατσιστέςςςςς!!! Σε θέλουμε όπως είσαι!Μετά από αυτό δεν ξέρω αν με θέλετε ακόμα στη παρέα σαςςςςς.
....με διασπορας...26 πουλιά με 25 φυσιγγια
Εγώ που είμαι 1 προς 4-5 ΑΝΑΞΙΟΣΣΣΣ!!!
ΣΚΑΣΜΟΣΣΣ...ΑΝΑΞΙΟΣΣΣ??? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣΣΣ!!!
Γιατί! Εύκολο το χεις?....με διασπορας...
για απογευματινα και περπατητα με καλο καιρο καλα ειναι .Φετος θα χρησιμοποιησω πιο εντατικα το Νο10....σε εμπορικα το εριχνα αραια κ που, αλλα εμενα ευχαριστημενος, δεν ειχα παραπονο.....
Και για μαύρες (πρωί και κυρίως απόγευμα) είναι ότι καλύτερο.για απογευματινα και περπατητα με καλο καιρο καλα ειναι .
Αυτό το μαλινοταπο είναι ότι καλύτερο είχε βγάλει η δορκας.Και για μαύρες (πρωί και κυρίως απόγευμα) είναι ότι καλύτερο.
Η αλήθεια είναι ότι δούλευα (και ευτυχώς ακόμα έχω) τα υπέροχα μαλλινόταπα Δορκάς 2001 32 gr. Ότι καταλληλότερο για την περίσταση. Όμως και τα Lambro Mezzo 30 gr Νο 9,5 καλά είναι.
Φτάνει οι αποστάσεις να είναι λογικές (25-30 m) και τα τσοκ ανοιχτά (4* +).
Αποτελεί άποψη του συνόλου σχεδόν των χρηστών. Και δεν καταλαβαίνω γιατί το σταμάτησε (εδώ και χρόνια).Αυτό το μαλινοταπο είναι ότι καλύτερο είχε βγάλει η δορκάς.
Οχι μονο....Μισοταπο με GP×30 No9.5 σε ξεκουρνιασμα, τα πουλια ξερα ΚΑΙ με κυλινδρο ως τα 25m με ολα τα δεντρα να σταζουν απο υγρασια...και ουτε αιματα...για απογευματινα και περπατητα με καλο καιρο καλα ειναι .
Απο τα πετρελαια τους τη φιλτραρουν;;Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συναδέλφους να μην παραπονιούνται για τις τιμές των τσιχλοφύσιγγων.
Στο Μουντιάλ του Κατάρ μισό λίτρο μπύρας θα κοστίζει 14 έως 17 ευρώ.
Ως μουσουλμάνοι θέλουν να αποτρεψουΘα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συναδέλφους να μην παραπονιούνται για τις τιμές των τσιχλοφύσιγγων.
Στο Μουντιάλ του Κατάρ μισό λίτρο μπύρας θα κοστίζει 14 έως 17 ευρώ.
Μουσουλμάνοι είναι. Θέλουν να μειώσουν τους μπεκρηδες που θα κυκλοφορούν και θα γίνονται φασαρίες. Σιγά μην κωλοσουν οι Άγγλοι! Ντιρλα όλη μέρα θα είναι. Πιστεύω πως αυτό το μουντιάλ θα εξελιχθεί σε φιάσκο...Απο τα πετρελαια τους τη φιλτραρουν;;