Antipalevon
Banned
Ξέχασα να αναφέρω ότι θα επιτρέπεται να αγοράσεις μόνο τέσσερις.
Γι αυτό θα πεθάνουν μουσουλμάνοι...Ξέχασα να αναφέρω ότι θα επιτρέπεται να αγοράσεις μόνο τέσσερις.
ΑΞΙΟΣ ... και εγώ τόσα κάνω γιατί είμαι απρόσεκτος και σκανδαλάκιαςΕγώ που είμαι 1 προς 4-5 ΑΝΑΞΙΟΣΣΣΣ!!!
Φταίει και το νούμερο σκαγιου, γενικά είναι μαλακό φυσιγγι δεν είναι για ζόρια, άλλη φορά σφίξε τσοκ, για μένα ριξτο από Της 10 η ώρα και μετά η απογευματινο. (Άλλος καιρός πάνω, ξέρεις εσύ!)Για αυτα τι αποψη εχετε? Εγω σημερα ειχα 3 ξεπουπουλιασματα. Μαλιστα το ενα σε καθιστο πουλι. Τα οποια πηγαιναν μακρια και επεφταν στα πυκνα. Και ενας κοτσυφας επεσε διπλα σε κατι βατα. Μεχρι να φτασω τρυπωσε μεσα και αντε γεια. Γενικα σημερα με την πολυ υγρασια εκλασε κυριολεκτικα.
View attachment 60443
Εβρεχε κιολας και πραγματικα δεν τραβαγε. Ναι ειναι μαλακο. Τα 30αρια λαμπρο καλυτερα πηγαιναν φαντασου. Με 2 αστερια εριχνα.Φταίει και το νούμερο σκαγιου, γενικά είναι μαλακό φυσιγγι δεν είναι για ζόρια, άλλη φορά σφίξε τσοκ, για μένα ριξτο από Της 10 η ώρα και μετά η απογευματινο. (Άλλος καιρός πάνω, ξέρεις εσύ!)
Καλο φυσίγγι,αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο ειδικά για την τιμή του. Για τσίχλες από gorilla τρομερό ήταν το κόκκινο,μπλε,eco και quail. Το eco και στα τρυγόνια το έριχνα.Για αυτα τι αποψη εχετε? Εγω σημερα ειχα 3 ξεπουπουλιασματα. Μαλιστα το ενα σε καθιστο πουλι. Τα οποια πηγαιναν μακρια και επεφταν στα πυκνα. Και ενας κοτσυφας επεσε διπλα σε κατι βατα. Μεχρι να φτασω τρυπωσε μεσα και αντε γεια. Γενικα σημερα με την πολυ υγρασια εκλασε κυριολεκτικα.
View attachment 60443
8,5 ειχαν.....παλια τιμη. Αν τα βρω αυτα που λες σε καλη τιμη θα δοκιμασω.Καλο φυσίγγι,αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο ειδικά για την τιμή του. Για τσίχλες από gorilla τρομερό ήταν το κόκκινο,μπλε,eco και quail. Το eco και στα τρυγόνια το έριχνα.
Τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει γιατί ήταν με csb κάποια από αυτά.8,5 ειχαν.....παλια τιμη. Αν τα βρω αυτα που λες σε καλη τιμη θα δοκιμασω.
Δεν τρεχει κατι. Οτι βγουν.Τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει γιατί ήταν με csb κάποια από αυτά.
το συμαντηκο φιλεμου ειναι να κανης συγουρες τουφεκιεςςς και να μην σε παρασηρουνε η ρουφιανητσεςςςς στον θεοοοο,,και κοψε της 3αρες εαν τουφεκαςη τσιχλα δεν θελη πωλα γραμαρια και ουτε και να βαλης το χερι βαθια στην τσεπη για να την κυνηγησηςςςς,,,η συγουρες τουφεκιες θα σε απωζιμιωσουνε στα συγουρα παρωτι να αδιαζης το τουφεκισου και μετα αρχηζουμε να μας φταινε τα τσοκ να τα φυσιγκια κτλ8,5 ειχαν.....παλια τιμη. Αν τα βρω αυτα που λες σε καλη τιμη θα δοκιμασω.
Να βάλει στις 10 ξυπνητήρι?Φταίει και το νούμερο σκαγιου, γενικά είναι μαλακό φυσιγγι δεν είναι για ζόρια, άλλη φορά σφίξε τσοκ, για μένα ριξτο από Της 10 η ώρα και μετά η απογευματινο. (Άλλος καιρός πάνω, ξέρεις εσύ!)
δεν πεζαισεεεε ρε τρελεεεεεΝα βάλει στις 10 ξυπνητήρι?
Δικιο εχεις δε λεω αλλα και καμια μακρινη τουφεκια που και που τη ριχνω. 3αρες δε ριχνω, εκτος και τουφεκαω 2-3 πουλια μαζι, μπαμ και κατωτο συμαντηκο φιλεμου ειναι να κανης συγουρες τουφεκιεςςς και να μην σε παρασηρουνε η ρουφιανητσεςςςς στον θεοοοο,,και κοψε της 3αρες εαν τουφεκαςη τσιχλα δεν θελη πωλα γραμαρια και ουτε και να βαλης το χερι βαθια στην τσεπη για να την κυνηγησηςςςς,,,η συγουρες τουφεκιες θα σε απωζιμιωσουνε στα συγουρα παρωτι να αδιαζης το τουφεκισου και μετα αρχηζουμε να μας φταινε τα τσοκ να τα φυσιγκια κτλ
κανε το κεφισου φιλεμουυυυ, οταν θα ζης αυτονωμος θα τα βαλης ολα κατω και θα μετρας και τα λεπτααααα,,,βγαλε τα γουστασου τωρα που εχης πλατεςςςς,,,το κυνηγι σε λιγα χρονακια θα το θυμουντε μωνο η παλιοσηρεςςςς ΥΓ καθε μερα που περνα δεν ξαναγυρνααααα,,γιαυτο βγαλε τα γουστασου γενικααααΔικιο εχεις δε λεω αλλα και καμια μακρινη τουφεκια που και που τη ριχνω. 3αρες δε ριχνω, εκτος και τουφεκαω 2-3 πουλια μαζι, μπαμ και κατω
Μεχρι και τα 24γραμμαρια στο θεο πηγαν, πλεον δεν αξιζει για μισο ή 1 ευρω να παρεις 24-28 αφου βρισκεις σχεδον ιδια τιμη 30-32
Πολύ κλωτσημα και στα πουλιά τίποτα το ιδιαίτερο πριν δυο χρονια . Πολύ μέτριο φυσιγγι και ακριβό ακόμα και με τα προπέρσινο δεδομένα που το είχα δοκιμάσει. Από αυτόν quail και τίποτε άλλο. Φοβερό φυσιγγι.Για αυτα τι αποψη εχετε? Εγω σημερα ειχα 3 ξεπουπουλιασματα. Μαλιστα το ενα σε καθιστο πουλι. Τα οποια πηγαιναν μακρια και επεφταν στα πυκνα. Και ενας κοτσυφας επεσε διπλα σε κατι βατα. Μεχρι να φτασω τρυπωσε μεσα και αντε γεια. Γενικα σημερα με την πολυ υγρασια εκλασε κυριολεκτικα.
View attachment 60443
Καλημέρα. Πολύ μπαμ για το τίποτα δυστυχώς, το κόκκινο νομίζω είναι καλύτερο.Για αυτα τι αποψη εχετε? Εγω σημερα ειχα 3 ξεπουπουλιασματα. Μαλιστα το ενα σε καθιστο πουλι. Τα οποια πηγαιναν μακρια και επεφταν στα πυκνα. Και ενας κοτσυφας επεσε διπλα σε κατι βατα. Μεχρι να φτασω τρυπωσε μεσα και αντε γεια. Γενικα σημερα με την πολυ υγρασια εκλασε κυριολεκτικα.
View attachment 60443
Θα το δοκιμασω το quail, το εχει το μαγαζι που ψωνιζω.Πολύ κλωτσημα και στα πουλιά τίποτα το ιδιαίτερο πριν δυο χρονια . Πολύ μέτριο φυσιγγι και ακριβό ακόμα και με τα προπέρσινο δεδομένα που το είχα δοκιμάσει. Από αυτόν quail και τίποτε άλλο. Φοβερό φυσιγγι.
Ναι φιλε.Καλημέρα. Πολύ μπαμ για το τίποτα δυστυχώς, το κόκκινο νομίζω είναι καλύτερο.
Το 33 αρι του καραμανιδη είναι πολύ καλό το αναμεικτο το τσίχλα, αλλά πόσο να έχει πάει και αυτό τώρα.Θα το δοκιμασω το quail, το εχει το μαγαζι που ψωνιζω.
Ναι φιλε.
Καλημερα!