Φέτος τα έχω ρίξει μόνο Κωστή, οπότε καταλαβαίνεις. Ζέστη, λίγη υγρασία, γενικά νορμάλ καιρό. Αλλά μου δείχνουν ότι θα με καλύψουν και σε άλλες συνθήκες.Λεω σέ τί καιρό τα έχεις ρίξει;
Φέτος τα έχω ρίξει μόνο Κωστή, οπότε καταλαβαίνεις. Ζέστη, λίγη υγρασία, γενικά νορμάλ καιρό. Αλλά μου δείχνουν ότι θα με καλύψουν και σε άλλες συνθήκες.Λεω σέ τί καιρό τα έχεις ρίξει;
Γεια τσεκαρε...εχει ακομη psb & Z2M ;;;..δηλαδή μαλακό, ήσυχο και αποτελεσματικό φυσίγγι σε όλες τις αποστάσεις!
MB modificata λέει η εταιρεία. Θα το τσεκάρω αύριο. Ζ2Μ έχει σίγουρα πάντως.Γεια τσεκαρε...εχει ακομη psb & Z2M ;;;..
Ειχε κοψει περυσι ενα φιλαρακι μου, στο καρτερι το απογευματινο, κ ειχε psb...γιαυτο σε ρωταω αν εχει ακομη απο αυτη.MB modificata λέει η εταιρεία. Θα το τσεκάρω αύριο. Ζ2Μ έχει σίγουρα πάντως.
PSB γιατί να έχει;
Χμμμ. Κοτζαμ Β&Ρ δεν είχε να βάλει κάτι δικό της; Εκτός κι αν η "μοντιφικατα" είναι σωσίας της ισπανιδας!Ειχε κοψει περυσι ενα φιλαρακι μου, στο καρτερι το απογευματινο, κ ειχε psb...γιαυτο σε ρωταω αν εχει ακομη απο αυτη.
Για αυτό θα σου άρεσε αυτό το φυσιγγι μέσα, είχε Ισπανίδα!Χμμμ. Κοτζαμ Β&Ρ δεν είχε να βάλει κάτι δικό της; Εκτός κι αν η "μοντιφικατα" είναι σωσίας της ισπανιδας!
Καλά, σκασιλα μου κιόλας τι έχει μέσα! Εμένα με νοιάζει να μου κάνει τα κέφια!Για αυτό θα σου άρεσε αυτό το φυσιγγι μέσα, είχε Ισπανίδα!
Μου φάνηκε κάτι για τσίχλες είπε!Τι φυσίγγια ρίχνουμε ΠΟΥ;;;;;;;;
Όχι! Για πε....Αυτό με τον κυνηγό και τον τυραννόσαυρο το ξέρετε;
Οι τυραννόσαυροι δεν εξαφανίστηκαν λόγω της πτώσης μετεωρίτη. Ο Τσακ Νόρρις έγινε κυνηγός!Όχι! Για πε....
οτι εχουμε ριξει μεχρι στιγμης με ρουμελιωτη 32 και cheddite tordo ,με του ρουμελιωτη δεν εχουμε βγαλει συμπερασμα ακομα ειναι νωρις ακομα με τα τορντο ειναι φοβερα.[υπο δοκιμη ειναι και τα ροκετ 31γρ]Καλησπέρα κυριοι ένα γκάλοπ με τι φυσίγγια ρίχνετε φέτος στις τσίχλες και αν είστε ευχαριστημένοι με τα φυσίγγια και την γόμωση που θα αναφέρετε Ευχαριστω. Υ.Γ ( Όσοι έχουν δει πουλιά τελος πάντων στα μέρη τους)
Τα τορντο τα πηρες τωρα η ποιο παλια γιατι τα εχω παρει και εγω απο τον καλκατζακο μάλλον με Drago μπαρούτι τώρα τα βγάζουν με D20 έμαθα είναι πολύ καλά αυτά που έχω τώρα περί ορεξεως.οτι εχουμε ριξει μεχρι στιγμης με ρουμελιωτη 32 και cheddite tordo ,με του ρουμελιωτη δεν εχουμε βγαλει συμπερασμα ακομα ειναι νωρις ακομα με τα τορντο ειναι φοβερα.[υπο δοκιμη ειναι και τα ροκετ 31γρ]