Φυσίγγια για μπεκάτσα

Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει:
Κάποτε υπήρχε ένα πολύ ωραίο φυσίγγιο του δορκα 2001 αν δεν κάνω λάθος ( ακόμα έχω )
Στα 34 γραμμάρια νο7 ντεμι και νο 8 κύλινδρο στο Φρανκι δισκαναλο 66cm μου που έχει μείνει στον οπλοβαστο για μπακ απ.
Εξαιρετικός συνδιασμος.
Του έχω ταιριάξει μια αντιστοιχεί συνταγή με sfs
Έβγαινε και 28 γραμμάρια μάλλινη τάπα νομίζω..... το έριχνα πολύ παλιά στα ορτύκια

Ξέχασα να γραψω ότι έριξα και 3 speed διασποράς Γιάννη και μάλιστα πήρα 2 μπεκάτσες με αυτά......7/9 ήταν το νούμερο σκαγιων......πολλή μικρό δείγμα για συμπεράσματα......του χρόνου θα το δούμε και αυτό.
Για αυτό ακριβώς σού λέω!
Νομίζω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος την καινούργια σεζόν!
Εγώ το χρησιμοποίησα σαν δεύτερο στη μπεκάτσα
Αλλά και στα υδρόβια σε 5/7 και πρωινό και βραδινό ήταν πολύ αποδοτικό

Παιδιά μη γράφετε τέτοια πράγματα για ντουφέκιες περί 1/2/3 μέτρων φτιάξτε ότι φυσίγγι θέλετε και δοκιμάστε να δείτε ότι σε αυτή την απόσταση η ντουφέκια θα διαλύσει το οτιδήποτε .Αν θέλετε να ανοίγει η ντουφέκια από τουλάχιστον 3 μέτρα και πάνω και να μην διαλυθεί το πουλί αν το πετύχει φροντιστέ η κανη να ειναι τουλάχιστον 10/10 μεγαλύτερη του αυλού μπροστά να ρίξετε με μισόταπο και με 31/32 γρ και 9/10 νούμερο .Ώστε να υπάρχουν πιθανότητες και καταβολής όχι κατά λάθος μόνο χωρίς όμως να διαλύσει το θήραμα 4 μέτρα όχι παραπάνω έχω κάνει τουφεκιές και δε χαλούσαν ούτε τσίχλες.

Έβγαινε και 28 γραμμάρια μάλλινη τάπα νομίζω..... το έριχνα πολύ παλιά στα ορτύκια
Είχα πάρει και εγώ από λάθος ένα κουτί και τα έριχνα πρώτη τουφεκιά στης πέρδικες και στης πρώιμες μπεκάτσες. Στο κρύο ωμός 5-6 που μου είχαν μείνει δεν….

Για αυτό ακριβώς σού λέω!
Νομίζω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος την καινούργια σεζόν!
Εγώ το χρησιμοποίησα σαν δεύτερο στη μπεκάτσα
Αλλά και στα υδρόβια σε 5/7 και πρωινό και βραδινό ήταν πολύ αποδοτικό
Αυτό είναι 33 γρ η 34

Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει:
Κάποτε υπήρχε ένα πολύ ωραίο φυσίγγιο του δορκα 2001 αν δεν κάνω λάθος ( ακόμα έχω )
Στα 34 γραμμάρια νο7 ντεμι και νο 8 κύλινδρο στο Φρανκι δισκαναλο 66cm μου που έχει μείνει στον οπλοβαστο για μπακ απ.
Εξαιρετικός συνδιασμος.
Του έχω ταιριάξει μια αντιστοιχεί συνταγή με sfs
Πραγματικα ωραιο.....το εχω κυνηγησει... .

Μας έχουν πάρει χαμπάρι γι'αυτό οι τιμές είναι στο Θεό και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.Μας προσφέρουν "εξειδικευμένα" φυσίγγια για κάθε θήραμα, απόσταση, περίσταση καιρό και έχουμε φτάσει να ακούω για φυσίγγια στα 1-2-5 μετρα.Καποιοι νομίζω δεν έχετε αίσθηση της απόστασης που βαράτε.Ποσο πιο δυσκολη είναι μια μπεκάτσα σε φέρμα από μια "μαύρη" τσίχλα;

Μας έχουν πάρει χαμπάρι γι'αυτό οι τιμές είναι στο Θεό και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.Μας προσφέρουν "εξειδικευμένα" φυσίγγια για κάθε θήραμα, απόσταση, περίσταση καιρό και έχουμε φτάσει να ακούω για φυσίγγια στα 1-2-5 μετρα.Καποιοι νομίζω δεν έχετε αίσθηση της απόστασης που βαράτε.Ποσο πιο δυσκολη είναι μια μπεκάτσα σε φέρμα από μια "μαύρη" τσίχλα;
Το κυριότερο θέμα πίσω από τη φερμα είναι να διαχειριστής την αγωνία και τους υψηλούς παλμούς με συνέπεια μια κακή επωμιση και τουφεκιά......

Το κυριότερο θέμα πίσω από τη φερμα είναι να διαχειριστής την αγωνία και τους υψηλούς παλμούς με συνέπεια μια κακή επωμιση και τουφεκιά......

Και αν είναι και κάτι τέτοιο πίσω από την φερμα σε λιγότερο απο 2 3 μέτρα θέλει περισσότερη διαχείριση😉 πιστεύω να φαίνεται πόσο κοντά ήταν η ντουφεκια με διασποράς 👍

Το winchester special fibre 34gr το έχει δοκιμάσει κάποιος?αυτό νομίζω γεμιζε στην Ιταλία δεν γινοταν εισαγωγη από Αμερική.
Σιγουρα θα ειναι καλο.........
Αλλα πανακριβο.......Τοσα λεφτα δεν τα ριχνω σε μπεκατσα.........Αλλωστε πιστευω δε θα σου προσφερει τιποτε παραπανω απο ενα καλο μαλλινοταπο της σειρας,ουτε καν το πλεονεκτημα της καλυτερης διβασικης και σταθερης πυριτιδας αφου οι αποστασεις που ριχνουμε στις μπεκατσες ειναι 10 εως 20 μετρα........
Δεν ειναι απαιτητικες ντουφεκιες,αρκει να διαλεξουμε ενα φυσιγγι μαλακο με καλη ανοιχτη κατανομη απο 28 εως 34 γραμμαρια.........

Επίδει έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με της κοντινές ντουφεκιες και έχω κάνει πολλές δοκιμές και με διαφορά φυσίγγια και τσοκ
Θα πω το εξής αν δεν κάνετε δοκιμές με το όπλο σας ότι και να σας λέμε εμείς δεν πρόκειται να βρείτε άκρη ποτέ..
Μια στα 10μετρα και η ίδια στα 15μετρα

Προσοχή στα ιταλικά Winchester

Κάτι 34 γρ ειχα δοκιμάσει σε κόκκινο κάλυκα 6αρια

Ηταν τότε που πέσανε τα παπιά με τα κρύα ακόμα και σε μας

κανένα μαγαζί από τα 3 δεν είχε 5αρια ούτε για δείγμα εκείνη την μέρα

Να μην Τα πολυλογώ ρίχνω τριπλετα σε 3 παπιά λογικη απόσταση έπεφτε πάνω η τουφεκια και γύρναγα στο επόμενο πέφτει μόνο το ένα ζωντανό ήταν και μικρό

Τραβαγαμε τα μαλλιά μας

Αργότερα από περιέργεια έριχνα σε καρακαξες κουρούνες όλες ζωντανες σχεδόν απίστευτο

Μάλιστα δεν είχα καταλάβει τότε ότι ήταν ιταλικά μετά τα παιδιά στο Άρτεμις μου το είπαν

Back