A
AltairLusso
Ναι είναι πολύ καλά φυσίγγια αλλά ακριβά. Για μπεκάτσα όμως αξίζει.Μου παινεύουν πολύ τα Gorilla.
Ναι είναι πολύ καλά φυσίγγια αλλά ακριβά. Για μπεκάτσα όμως αξίζει.Μου παινεύουν πολύ τα Gorilla.
Για crio και Skeet.Για τι τουφεκι και τσοκ μιλάμε?
Φεύγω λίγο από το θέμα αλλά, Γιώργο τσόκ διασποράς έχεις δοκιμάσει.Για crio και Skeet.
Γιωργο με ολο το θαρρος, γιατι οχι διασπορας;Για πρώτο, όχι όμως διασποράς, τι προτείνεται; Βλέπω μεγάλα προβλήματα με την υγρασία. Όταν έχει νότο ή νοτιοδυτικό προβληματίζομαι πολύ.Εν τω μεταξύ παίρνεις κάποιες χρονιές κάποια, μένεις ευχαριστημένος, και μετά τα σκαρτεύουν! Μου παινεύουν πολύ τα Gorilla. Eίναι τόσο καλά; Πως τα πάνε με την υγρασία αλλά και με τις άλλες συνθήκες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
οσο πιο ανοιχτο το τσοκ τοσο μεγαλυτερη διασπορα , οσο πιο ανοιχτο τσοκ και Direct υπερβολικη διασπορα , οσο πιο μεγαλη διαμετρου αυλου χοντρικα μεγαλυτερη περιφερεια κατανομης και μικροτερη ουρα , στο σκητ απαγορεύονται τα τσοκ διασπορας , τα σκητ τσοκ της μπερετα είναι κανονικο seminole spreaderΠαλι σας κουραζω αλλα επειδη σεν κανω δοκιμες καποιος πρεπει να την πληρωσει.guitar.και ισως οι ερωτησεις μου ξανα επαναλαμβανονται..στα τσοκ λιγο πολυ αναφερθηκαμε για το direct...αποκετρωτικο στενα τσοκαρισματα για να δουλεψει.Ο αυλος τωρα πχ. Εγω στην κατω κανη μου εχω 18,5 και στην απο πανω 18,4 και μηκος κανης 61εκ. το ερωτημα μου ειναι το εξης τι διαφορες η αποκλισεις μπορει να εχει ενα αλλο οπλο με τα ιδια τσοκ αλλα με διαφορετικους αυλους ως προς το ανοιγμα και την κατανομη.Μπορει ενας φιλος με το ιδιο τσοκαρισμα να περνει εντελος διαφορετικη τουφεκια επειδη εχει διαφορετικο αυλο? Και ποιος πιστευεται αν εχει δοκιμαστει ειναι ο ιδανικος αυλος ,αν παιζει φυσικα ρολο στο καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.για το direct και παντα ως θηραμα την μπεκατσα.ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος.shake.
Εχεις δοκιμασει αυτα;Πρώτον έχω άσχημες εμπειρίες και αναμνήσεις με αυτά και δεύτερον δε νομίζω ότι μου έχουν χρειαστεί ιδιαίτερα μέχρι τώρα.Είμαι γενικά καλός με το τουφέκι, μην το πάρετε εγωιστικά και θα ήθελα να βρω ένα μαλλινόταπο για πρώτο, που κυρίως να μην επηρεάζεται εύκολα από τις καιρικές συνθήκες. Και τα beccacia έχω δουλέψει και τα super felt και πολλά άλλα.Νομίζω όμως ότι τα σημερινά καμιά σχέση με τα παλιά.
Αν δεν πέσει απ' τα σκάγια, δείξτε της την επιγραφή και θα πέσει απ' τα γέλιαΕχεις δοκιμασει αυτα;
http://www.superkill.gr/product.php?id=46
Τα έχω δει, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Eίναι καλά;Εχεις δοκιμασει αυτα;
http://www.superkill.gr/product.php?id=46
Και εγω στην αρχη βλεποντας τις ονομασιες σε ολη την γκαμα γελασα και ομολογω οτι ειπα στον εαυτο μου οτι δεν θα τα χρησιμοποιησω μονο και μονο απο τις ονομασιες. Ελα ομως που μαθαινα τα καλυτερα για αυτα τα φυσιγγια και ειπα ¨αν αξιζουν δεν γαμ...ται και το ονομα¨ . Δοκιμασα λοιπον αυτα της μπεκατσας μενοντας απολυτως ευχαριστημενος!Αν δεν πέσει απ' τα σκάγια, δείξτε της την επιγραφή και θα πέσει απ' τα γέλια
Μη μας κρατάτε σε αγωνίαΕντυπωσιαστηκα ομως απο αλλο φυσιγγι (διασπορας) το οποιο πλεον δεν αλλαζω...
Είσαι μέσα!!Κουτουμάνος 40γρ ποντάρω το σπίτι μου
Πλήρωνε τότεΕίσαι μέσα!!
Mε τσοκ 3 άστρα;Μη μας κρατάτε σε αγωνία
Κουτουμάνος 40γρ ποντάρω το σπίτι μου
Μη μας κρατάτε σε αγωνία
Κουτουμάνος 40γρ ποντάρω το σπίτι μου
Ειστε μεγαλοι παιχτες! Βουλωμενο γραμμα διαβαζετε!Είσαι μέσα!!
Εννοουσε δεν θα χασεις το σπιτι σου και θα συνεχισεις να μενεις μεσα...Πλήρωνε τότε
Οχι Γιωργο. 5 αστρα...Mε τσοκ 3 άστρα;
Με αυτά τα άστρα τα έχω ρίξει εγώ σε μπεκατσα κ σε κάτι λιγες περδικες παλαιότερα.Mε τσοκ 3 άστρα;
Αφου δεν θες διασπορας, κ ακουσες για τα Gorilla, τα Con Borra που ειχα ριξει πριν καποια χρονια ηταν πολυ ωραια φυσιγγια κ με πολλους διαφορετικους καιρους κ φουλ υγρασια σε κυνηγι μπεκατσινιου κ μπεκατσας...Για πρώτο, όχι όμως διασποράς, τι προτείνεται; Βλέπω μεγάλα προβλήματα με την υγρασία. Όταν έχει νότο ή νοτιοδυτικό προβληματίζομαι πολύ.Εν τω μεταξύ παίρνεις κάποιες χρονιές κάποια, μένεις ευχαριστημένος, και μετά τα σκαρτεύουν! Μου παινεύουν πολύ τα Gorilla. Eίναι τόσο καλά; Πως τα πάνε με την υγρασία αλλά και με τις άλλες συνθήκες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.