Αντωνη αν βαλεις 4 αστρα στην αλλη κανη, μπορεις καλλιστα να χρησιμοποιησεις ενα αλλο φυσιγγι διασπορας που σου αρεσει με πιο "ηπια" διασπορα σαν δευτερη τουφεκια...
Ρε τασο 40γραμ.για μπεκατσα και περδικα δηλαδή μια πετρολατα σκαγιαΜε αυτά τα άστρα τα έχω ρίξει εγώ σε μπεκατσα κ σε κάτι λιγες περδικες παλαιότερα.
Μεγάλες κουβέντες δεν λέω.Ενα θα σου πω μόνο.Πολυ σπάνια να ρίξω δευτερη.
Και τα πουλια γαζί χωρίς να διαλύονται.
Οκ βέβαια μιλάμε κ για 40γρ δεν ειναι λίγα..
Πολυ ωραια ιδεα ...μπορει να γινει μια πολυ ωραια εναλλαγη ..!!!! ευχαριστω πολυ Αρη..!!!!!!!.... και αυτο που πολλες φορες λεω οτι το κυνηγι της μπεκατσας υπαρχουν ιδιομορφιες συμπεριφορες που αλλαζουν...οποτε ψαχνουμε και εμεις να κανουμε ενα κλικ.. μια διαφορα...Αντωνη αν βαλεις 4 αστρα στην αλλη κανη, μπορεις καλλιστα να χρησιμοποιησεις ενα αλλο φυσιγγι διασπορας που σου αρεσει με πιο "ηπια" διασπορα σαν δευτερη τουφεκια...
Αφού τα πήρα για να τα δοκιμασω κάπου έπρεπε να τα ρίξω..Αφού ξέρεις τι τρέλα έχω με τα κωλοφουσεκια..Μέχρι μηδενικά και 2/0 έχω πάρει που ξέρω ότι δεν πρόκειται να μου χρειαστούν ποτέ.Ρε τασο 40γραμ.για μπεκατσα και περδικα δηλαδή μια πετρολατα σκαγια
Σ 'ευχαριστώ! Ποιά η γνώμη σου, παρόλα αυτά, για το 40άρι διασποράς του συντοπίτη Κουτουμάνου; Είναι τόσο καλό; Όλοι λένε πολύ καλά λόγια.Αφου δεν θες διασπορας, κ ακουσες για τα Gorilla, τα Con Borra που ειχα ριξει πριν καποια χρονια ηταν πολυ ωραια φυσιγγια κ με πολλους διαφορετικους καιρους κ φουλ υγρασια σε κυνηγι μπεκατσινιου κ μπεκατσας...
Τωρα ειναι αργα για τον Αρι και κοιματε..Θα σου απαντήσω εγώ..Σ 'ευχαριστώ! Ποιά η γνώμη σου, παρόλα αυτά, για το 40άρι διασποράς του συντοπίτη Κουτουμάνου; Είναι τόσο καλό; Όλοι λένε πολύ καλά λόγια.
Φοβάμαι την ενδεχόμενη μεγάλη διασπορά τους.Το 90% κυνηγάω μόνος.Καμιά φορά όμως έρχεται και κανένας φίλος μαζί και καταλαβαίνετε στο πυκνό...Έχω ακούσει και έχω δει ο ίδιος άσχημα πράγματα με διασποράς.Πάντως, ναι, ''ψήνομαι''...Τωρα ειναι αργα για τον Αρι και κοιματε..Θα σου απαντήσω εγώ..
Θα σου πει οτι ναι ειναι ακριβώς όπως τα λένε!Έχει ρίξει πολλά στα παπια!
ΥΓ και χτυπάει και λίγο μακρύτερα για διασποράς υποψιν..
Αν "ψηνεσε" τότε δοκίμασε το και δεν έχεις να χασεις!
Φιλε Γιωργο τα άσχημα πράγματα που έχεις δει είναι γιατί καπιοι δεν πρόσεχαν..Και οταν δεν προσέχει κανείς με οποιοδήποτε φυσίγγι μπορεί να χτυπήσει τον άλλον..Φοβάμαι την ενδεχόμενη μεγάλη διασπορά τους.Το 90% κυνηγάω μόνος.Καμιά φορά όμως έρχεται και κανένας φίλος μαζί και καταλαβαίνετε στο πυκνό...Έχω ακούσει και έχω δει ο ίδιος άσχημα πράγματα με διασποράς.Πάντως, ναι, ''ψήνομαι''...
Γιωργο σε μενα δεν μου εδωσε την αισθηση της ´´τρελλης´´ διασπορας. Παντως μου εδωσε την αισθηση οτι ειναι φονικοτατο φυσιγγι χωρις να ´´χαλά´´ το πουλι λογω γραμμαριων. Σηκωνω το οπλο και νιωθω μεγαλη σιγουρια. Εγω-οπλο-φυσιγγι εχουμε πλεον καλη ´´χημεια¨. Το ερωτευτηκα...Φοβάμαι την ενδεχόμενη μεγάλη διασπορά τους.Το 90% κυνηγάω μόνος.Καμιά φορά όμως έρχεται και κανένας φίλος μαζί και καταλαβαίνετε στο πυκνό...Έχω ακούσει και έχω δει ο ίδιος άσχημα πράγματα με διασποράς.Πάντως, ναι, ''ψήνομαι''...
Αδερφέ, δεν πιστεύω ότι αν αντί για διασποράς ήταν άλλο φυσίγγι, θα είχαν αποφευχθεί αυτά τα άσχημα που δυστυχώς έχεις δει και ακούσει.Έχω ακούσει και έχω δει ο ίδιος άσχημα πράγματα με διασποράς.Πάντως, ναι, ''ψήνομαι''...
Σ 'ευχαριστώ! Ποιά η γνώμη σου, παρόλα αυτά, για το 40άρι διασποράς του συντοπίτη Κουτουμάνου; Είναι τόσο καλό; Όλοι λένε πολύ καλά λόγια.
Εεεεεε εχουμε κ δουλιτσες τα βραδια Τασο... Προσυπογραφω παντως την απαντηση σου...Τωρα ειναι αργα για τον Αρι και κοιματε..Θα σου απαντήσω εγώ..
Φιλε Γιωργο τα άσχημα πράγματα που έχεις δει είναι γιατί καπιοι δεν πρόσεχαν..Και οταν δεν προσέχει κανείς με οποιοδήποτε φυσίγγι μπορεί να χτυπήσει τον άλλον..
Αν χρησιμοποιείς και στις 2 direct ασε τα τσοκ στο 3*&2*...είσαι καλυμμένος απο τα 12μ. έως τα 20μ. ίσως 25μ...Παιδια με αφορμη που ανοιξε παλι η κουβεντα ισως παλι σας ζαλιζω ,εχει δοκιμασει κανεις σε S/p με direct να βαλει ως τσοκ στην πρωτη τουφεκια 3τσοκ και στην απο πανω αντι να παει σε ποιο στενο τσοκαρισμα να βαλει 4 αστρα......να θυμησω οτι την προηγουμενη χρονια δουλεψα το direct με 3 σαν πρωτη και 2 σαν δευτερη τουφεκια ...τι θα κερδισω αν το τσοκ των 2 αστρα το κανω 4 αστρα...ναθυμισω οτι εχω 61 ποντους με 18.5 και 18.4 αυλους ...
Αν χρησιμοποιείς και στις 2 direct ασε τα τσοκ στο 3*&2*...είσαι καλυμμένος απο τα 12μ. έως τα 20μ. ίσως 25μ...
Αν θέλεις να δοκιμάσεις άλλους συνδυασμούς μπορείς να βάλεις στο 3* ένα direct και στο 4* ένα μαλλινοταπο...από τα 12μ. μέχρι τα 20μ. σε καλύπτει το direct και από τα 20μ. μέχρι τα 30μ. ίσως και 35μ. το μαλλινόταπο...
Δοκιμασμένοι συνδυασμοί τσοκ-φυσιγγίων, που έχω κάνει στο μπεκατσοκυνήγι και μου βγήκαν...
Με 3* και 2* σταθερό...3* MAX D 34 γρ. Νο 9 (του συχωρεμένου Στόκα, ο 1ος που εβγαλε φυσίγγιο τύπου ανάποδου αποκεντρωτήρα) και στο 2* Maiocchi disrersante 34 γρ. Νο 7 (με την τριπλή βυσματωση) ή RWS Δορκας No 7 με διασπορέα Giovanni (τύπου Gualanti)...
Σε όπλο με τσοκακια...3* και MAX D 34 γρ. Νο 9 και για δευτερη 4*ή 5* και μαλλινοταπο superfelt 34 γρ. Νο 7...
Δοκιμασμένοι συνδυασμοί και οι 2 σε πάμπολλα μπεκατσοκυνήγια -τότε είχα την δυνατότητα από αρχές Νοέμβρη έως και τη λήξη να κανω 5-6 κυνηγια τη βδομαδα (δεν πηγαινα ΣΚ γιατί είχε κοσμο)..
Τα τελευταια χρόνια, στα λιγοστά πλέον μπεκατσοκυνήγια που κάνω...σταθερά τσόκ 5* και μαλλινόταπο 32 γρ. Νο 9 και 3* και μαλλινόταπο 32 γρ. Νο 7-ομολογουμενως όμως με αυτό τον συνδυασμό δεν έχω κανει πολλά κυνήγια, αλλα όπου χρειάστηκε δούλεψε καλά...
Ναι Αντώνη.Το SUPERFELT 34GR EINAI THS NOBEL SPORT ?
Ναι Αντώνη.
Άρη το direct το 34 με το skeet της beretta a400 πως θα πάει λες;Αντωνη αν βαλεις 4 αστρα στην αλλη κανη, μπορεις καλλιστα να χρησιμοποιησεις ενα αλλο φυσιγγι διασπορας που σου αρεσει με πιο "ηπια" διασπορα σαν δευτερη τουφεκια...