Αντωνη σε κανενα κυνηγι δεν χρειαζεται να εισαι "ντουφεκος" για να εισαι εμπειρος κ να το χαιρεσαι, δεν ειναι αυτοσκοπος το να μπει το θηραμα στην τσαντα, ξερω πολυ καλους μπεκατσαδες που θα μπορουσαν να ειχαν τα τριπλασια πουλια στην τσαντα αν συγκεντρωνονταν λιγο παραπανω τη στιγμη της τουφεκιας αλλα αυτο δεν τους κανει λιγοτερο παθιασμενους κ εμπειρους οπως πολυ σωστα λες... Η μπεκατσα σε μαγευει για τα μερη, την ησυχια, την εξυπναδα της και το συνεχες παιχνιδι μεχρι να την ξεγελασεις, αν τα καταφερεις...
Αλλωστε στο κυνηγι της μπεκατσας οπως μου ελεγε κ ο πατερας μου χαιρεσαι περισσοτερο τα πουλια που σου φευγουν κ ειδικα αυτα που σε ξεγελανε κ αυτα θυμασαι παντα, παρα αυτα που παιρνεις...
Γενικα ολοι συμφωνουμε με τον δικο μας τροπο οτι η μπεκατσα ειναι ισως απο τα δυσκολοτερα κυνηγια, οχι γιατι ειναι δυσκολη στα σκαγια αλλα γιατι ειναι δυσκολο να κανεις τα σκαγια να φτασουν σε αυτη...
Αλλωστε στο κυνηγι της μπεκατσας οπως μου ελεγε κ ο πατερας μου χαιρεσαι περισσοτερο τα πουλια που σου φευγουν κ ειδικα αυτα που σε ξεγελανε κ αυτα θυμασαι παντα, παρα αυτα που παιρνεις...
Γενικα ολοι συμφωνουμε με τον δικο μας τροπο οτι η μπεκατσα ειναι ισως απο τα δυσκολοτερα κυνηγια, οχι γιατι ειναι δυσκολη στα σκαγια αλλα γιατι ειναι δυσκολο να κανεις τα σκαγια να φτασουν σε αυτη...