Φυσίγγια για μπεκάτσα

Εγώ χρησιμοποιώ τα παρακάτω φυσίγγια εδώ και πολλα χρόνια και σε ορτύκι και στη μπεκάτσα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με πολύ λίγες φορές να ρίξω και το δεύτερο που είναι 8άρι απλού συγκεντρωτήρα.
Απο τα φθηνότερα που έχει το μαγαζί που ψωνίζω φυσίγγια στα 7,50 ευρώ.

free picture hosting

Εγώ χρησιμοποιώ τα παρακάτω φυσίγγια εδώ και πολλα χρόνια και σε ορτύκι και στη μπεκάτσα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με πολύ λίγες φορές να ρίξω και το δεύτερο που είναι 8άρι απλού συγκεντρωτήρα.
Απο τα φθηνότερα που έχει το μαγαζί που ψωνίζω φυσίγγια στα 7,50 ευρώ.

free picture hosting
Στέφανε,απο που τα παίρνεις ; Απο Αλεξανδρούπολη; Άμα πάρεις μεγάλη ποσότητα , κάνει καλύτερη τιμή;

Παιδια καλησπέρα μαλλον εχω καταλήξει να αγοράσω το BRAIN το διασποράς για την a400 μου , ποιο φυσίγγι προτείνεται για την μπεκάτσα ; και ειδικά κάποιος που το εχει το Τσόκ θα εκτιμηθεί πολυ η άποψη του . Ευχαριστω

Παιδια καλησπέρα μαλλον εχω καταλήξει να αγοράσω το BRAIN το διασποράς για την a400 μου , ποιο φυσίγγι προτείνεται για την μπεκάτσα ; και ειδικά κάποιος που το εχει το Τσόκ θα εκτιμηθεί πολυ η άποψη του .
Ευχαριστω
Καλησπέρα φιλε εχω το BL οχι ομως στην Α400 πολυ καλα αποτέλεσμα τα ειχα με τα nsi special game 32gr no9 και με τα b&p mygra 34gr no 8 1/2

F2 SHORT RANGE DISPERSANTE BASCHIERI&PELLAGRI αυτα τα φυσιγγια τα βρηκα περυσι σε ενα κυνηγομαγαζο και πηρα μερικα κουτια απο τα οποια εμεινα πολυ ευχαριστημενος,απο τοτε δεν τα εχω ξαναβρει πουθενα.Γνωριζει καποιος συναδελφος που μπορω να τα βρω?

F2 SHORT RANGE DISPERSANTE BASCHIERI&PELLAGRI αυτα τα φυσιγγια τα βρηκα περυσι σε ενα κυνηγομαγαζο και πηρα μερικα κουτια απο τα οποια εμεινα πολυ ευχαριστημενος,απο τοτε δεν τα εχω ξαναβρει πουθενα.Γνωριζει καποιος συναδελφος που μπορω να τα βρω?
Καμπισιος αθανασιος στη λαρισα στελνει παντου;)

Παιδια θελω γνωμες για τα παρακατω....Το χειμωνα που μας περασε αλλά και την προηγουμενη χρονιά σαν πρωτο φυσιγγι στο κυνηγι της μπεκατσας χρησιμοποιησα το lambro direct 32 σαν αντικαταστατη του max διασπορας που εριχνα τα προηγουμενα αρκετα χρόνια.Αυτο που ειδα και με βαση οτι ολα αυτα τα χρονια κυνηγαω με κυλινδρο, ειναι οτι προκειται για ενα φυσιγγι για αποστασεις απο 10-12μ. εως 15-16μ....για αποστασεις 18-20μ. είτε ειχα τραυματισμους είτε αποτυχιες προφανως λογω μεγαλων κενων στις κατανομες.Το αμεσως επομενο φυσιγγι που χρησιμοποιησα ηταν το lambro κιτρινο διασπορας το οποιο οπως ειδα εν συντομια ειναι ενα φυσιγγι για 18-25μ.δηλαδη κυριως για πιο ανοικτα μερη.Τωρα και επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησω καποιο αλλο τσοκ,π.χ 4 αστρα (κυριως για λογους συνηθειας και ψυχολογιας) θα ηθελα γνωμες και εμπειριες (για αποστασεις 10-20μ.) για φυσιγγια με ελικοειδη διασπορεα οπως π.χ το superkill 33 του καραμανιδη ή το b&p dispersante 33(αυτο μου φαινεται οτι ο διασπορεας πρεπει να κανει γι αυτο που ψαχνω).Με λιγα λογια ψαχνω κατι αναμεσα σε διασπορεα gualanti και αποκεντρωτηρα για 10-20μ.παντα ομως για κυλινδρο.Το b&p πρεπει να κραταει κεντρα λογω του κυλινδρου στη μεση και ταυτοχρονα να κανει και ικανοποιητικη διασπορα κοντα γιατι δεν εχει ποτηρακι.Τι λετε?.xm.

Παιδια θελω γνωμες για τα παρακατω....Το χειμωνα που μας περασε αλλά και την προηγουμενη χρονιά σαν πρωτο φυσιγγι στο κυνηγι της μπεκατσας χρησιμοποιησα το lambro direct 32 σαν αντικαταστατη του max διασπορας που εριχνα τα προηγουμενα αρκετα χρόνια.Αυτο που ειδα και με βαση οτι ολα αυτα τα χρονια κυνηγαω με κυλινδρο, ειναι οτι προκειται για ενα φυσιγγι για αποστασεις απο 10-12μ. εως 15-16μ....για αποστασεις 18-20μ. είτε ειχα τραυματισμους είτε αποτυχιες προφανως λογω μεγαλων κενων στις κατανομες.Το αμεσως επομενο φυσιγγι που χρησιμοποιησα ηταν το lambro κιτρινο διασπορας το οποιο οπως ειδα εν συντομια ειναι ενα φυσιγγι για 18-25μ.δηλαδη κυριως για πιο ανοικτα μερη.Τωρα και επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησω καποιο αλλο τσοκ,π.χ 4 αστρα (κυριως για λογους συνηθειας και ψυχολογιας) θα ηθελα γνωμες και εμπειριες (για αποστασεις 10-20μ.) για φυσιγγια με ελικοειδη διασπορεα οπως π.χ το superkill 33 του καραμανιδη ή το b&p dispersante 33(αυτο μου φαινεται οτι ο διασπορεας πρεπει να κανει γι αυτο που ψαχνω).Με λιγα λογια ψαχνω κατι αναμεσα σε διασπορεα gualanti και αποκεντρωτηρα για 10-20μ.παντα ομως για κυλινδρο.Το b&p πρεπει να κραταει κεντρα λογω του κυλινδρου στη μεση και ταυτοχρονα να κανει και ικανοποιητικη διασπορα κοντα γιατι δεν εχει ποτηρακι.Τι λετε?.xm.
προσοπικα με κυλινδρο θα επελεγα μαλινοταπο κ ψιλο νουμερο,τα διασπορας με κυλινδρο ανοιγουν παρα πολυ γρηγορα κ στα 10 -15 μετρα θα εχουν ανοιξει παρα πολυ κ θα εχουν μεγαλα κενα κ γι αυτο λενε ποτε διασπορας με κυλινδρο γιατι μπορει να τραυματησεις κ το σκυλο,αλλα καλο ειναι να κανεις τις δοκιμες σου με τα φυσυγγια που επιθυμεις κ να δεις αποτελεσματα,τα διαπορας που τα χρησημοποιο πρωσοπικα με το δικανο με σταθερο τσοκ 1-3 κ εχω πολυ καλες κατανομες ειδικα με τον 1

Καλησπέρα,
Αυτές τις απαιτήσεις θα τις καλύψεις με δικές σου γομώσεις.
Το διασποράς του εμπορίου πολυ δύσκολα και για ευνόητους λόγους να περορίσει το φυσίγγι του σε συγκεκριμένες αποστάσεις.
Με την ιδιογόμωση μπορείς να δημιουργήσεις διασποράς για τις αποστάσεις που αναφέρεις και χρήση πάντα με τσοκ 3άρι ή 4άρι. Ποτέ κύλινδρο όπως πολύ σωστά λέει ο Νικόλας.
Με εκτίμηση

Back