Με ποια φυσιγγια;ηλια με την 302 και τη φουλ καννη απανω εριξα σε τσιχλα στα 15 μετρα περιπου και μου την εφερε ο σκυλος ακεφαλη
Με ποια φυσιγγια;ηλια με την 302 και τη φουλ καννη απανω εριξα σε τσιχλα στα 15 μετρα περιπου και μου την εφερε ο σκυλος ακεφαλη
με το direct το 32Με ποια φυσιγγια;
Εγω με το δυαρι που τα χρησιμοποιω σε 7,5 νουμερο μπρω να πω πως με καλυψαν!με το direct το 32
Απιθανος συνδυασμος, τσοκ ΙΜ κ dIRECT 34 n7,5...Εγω με το δυαρι που τα χρησιμοποιω σε 7,5 νουμερο μπρω να πω πως με καλυψαν!
Για να το λες εσυ αρι ετσι θα ναι σιγουρα!μεχρι 20 μετρα για φασσα πιστευεις δουλευει;Απιθανος συνδυασμος, τσοκ ΙΜ κ dIRECT 34 n7,5...
Θα το δοκιμασω σκ σε ενα πολυ πυκνο που κυνηγαω απογευματινο και τα πουλια περνουν σκουφια και θα σου πω εντυπωσεις!Δεν θα καταλαβει τι την βρηκε τη φασσα στα 20 μετρα... Αυτον τον συνδυσμο τον δουλεψα μια ολοκληρη χρονια σε μπεκατσα οταν πρωτοκυκλοφορησαν τα Direct κ ειχε πολυ καλη αποδοση μεχρι κ σχεδον τα 25 μετρα χωρις κενα... Μαλιστα τοτε ειχα παρει κ δυο πρασινα στα 20 μετρα περιπου με αυτο τον συνδυασμο...
και Νο10 .buy buy.αλλά 40 γράμος για μπεκάτσα;