Aν θες την ταπεινη μου γνωμη, κ αν δεν εχεις εξασφαλισει οτι θα τουφεκισεις μονο μεχρι τα 15-17 μετρα, παιξε με Direct (το οποιο εχει τη μεγαλυτερη διασπορα απο ολα τα φυσιγγια γι αυτη τη χρηση) με τσοκ οχι πιο ανοιχτο απο 4 αστρα...Σας ευχαριστώ ολους πάρα πολύ εφυγα για ντιρεκτ κ ραβδωτο τσοκ. Ζεστές κανες σας εύχομαι αμέτρητες φερμες κ μπεκατσες.Καλες γιορτες να έχουμε.
Thank's Άρη θα παρω ντιρεκτ κ θα κανω δοκιμές. Δυστυχως μεχρι 10 μέτρα τις εχω είναι πολύ πυκνο.Γιατη 4 άστρα κ οχι πέντε? Θα κανω δοκιμές βέβαια . Ευχαριστώ που απάντησες.Aν θες την ταπεινη μου γνωμη, κ αν δεν εχεις εξασφαλισει οτι θα τουφεκισεις μονο μεχρι τα 15-17 μετρα, παιξε με Direct (το οποιο εχει τη μεγαλυτερη διασπορα απο ολα τα φυσιγγια γι αυτη τη χρηση) με τσοκ οχι πιο ανοιχτο απο 4 αστρα...
Παλαιότερα θα σου προτεινα τα MAX D&D... πλέον... σ' αυτήν την απόσταση (10μ.) θα συμφωνούσα και 'γω με τον 'Αρι ότι μονόδρομος, για να έχεις κάποιο αποδεκτό ανοιγμα της κατανομής, είναι το direct με 4* ή 5*...Δυστυχως μεχρι 10 μέτρα τις εχω είναι πολύ πυκνο.Γιατη 4 άστρα κ οχι πέντε? Θα κανω δοκιμές βέβαια
αν θες δοκίμασε και το ελιξ του γκοριλα
Εγώ είχα δοκιμάσει τα 34γρ και δεν μου πήγαν καθόλου καλά. Αντιθέτως χωρίς να τα έχω δοκιμάσει, ακούω πολύ καλές κριτικές για τα 32 γρ...Πήγα κ αγόρασα τα ντιρεκτ την δεκάδα οχι την εικοσιπενταδα,ελπιζω να εκανα καλά που αγόρασα τα πιο ακριβά ε;Τη λετε;Αύριο εχει δοκιμές.
Πολύ καλά είναι ....και τα elix του γκοριλα επίσης. Τα direct έχουν μεγαλύτερο άνοιγμα τα ΕΛΙΞ σου δίνουν καμία 10 μέτρα παραπάνω .Καλησπερα στην παρεα!επειδη με τα διασπορας δεν εχω πολλες γνωσεις για μπεκατσα σε μικρες αποστασεις και μεσα σε λιοτοπια τα direct ειναι καλα με καννη 2 αστρα τσοκ;
Καλημερα λαμπρο πρεπει να ναι 40γρΚαλημέρα κ χρόνια πολλά ελπίζω να είστε όλοι καλά. Τη γνώμη έχετε για το alfa game d oro.Ποσα γρ είναι αγόρασα αλλά δεν γράφει πάνω στο κουτί.Ειχε κ τα dis double κ τα elite της ίδιας εταιρίας.Ποια θεωρείται καλύτερα απο αυτά για το κυνήγι της μπεκατσας.
Λάμπρο στο site αναφέρει ότι είναι 38gr http://alfagame.gr/ΦΥΣΙΓΓΙΑ-kinigi/alfa-game-xrisi-bekatsaΚαλημέρα κ χρόνια πολλά ελπίζω να είστε όλοι καλά. Τη γνώμη έχετε για το alfa game d oro.Ποσα γρ είναι αγόρασα αλλά δεν γράφει πάνω στο κουτί.Ειχε κ τα dis double κ τα elite της ίδιας εταιρίας.Ποια θεωρείται καλύτερα απο αυτά για το κυνήγι της μπεκατσας.
Είσαι δικός μου άνθρωπος εσύ φίλε μου!Αφου εχεις σκοπο να φτάσεις σε αυτα τα γραμμαρια,Τοτε σου προτεινω τα Κουτουμανος διασπορας,Αυτο το φυσιγγι πραγματικα κανει μακελειό οπου γυρισει την μουρη του.
Δεν ξερω τι δειχνει στο χαρτι,αλλα το θηραμα το γαζωνει χωρις να το διαλυει..Με τριαρι τσοκ το εριχνα..
ηλια με την 302 και τη φουλ καννη απανω εριξα σε τσιχλα στα 15 μετρα περιπου και μου την εφερε ο σκυλος ακεφαληΚαλησπερα στην παρεα!επειδη με τα διασπορας δεν εχω πολλες γνωσεις για μπεκατσα σε μικρες αποστασεις και μεσα σε λιοτοπια τα direct ειναι καλα με καννη 2 αστρα τσοκ;