και η μπεκατσα παιδες δεν χρειαζεται κανενα ιδιεταιρο φυσιγκιιι απλα να κανη μια ωραια διασπορα χωρις μεγαλα κενααα, εγω πρωσοπικα πιστευω πως στην αγωρα υπαρχουνε ξενα και ελληνικα φυσιγκια αξιοπιστα αρκη να ξερουμε να τα δουλεψουμε με το αναλογω τσοκαρισμα στο οπλομας και το μικος της κανησμαςςς ολα τα φυσιγκια σκωτονουνε και βεβαια να ξερουμε που τουφεκαμεεεεε οχι στο γαμο του γκαραγκιοζη και μετα μας φτενε και τα ρουχαμαςςςς,,πρωσοπικα εγω δουλευω 34γρ ν8 παντα,τωρα για πια μαρκα δεν θα πω για να μην κανουμε και διαφημησι,,,και εχω αλαξη σχετικα λιγες μαρκες φυσιγκια διωτι εχω κατασταλαξη σε 1 2 μαρκες,,και παντα ωταν αγωραζω ενα καινουργιο το δωκιμαζω πρωτα σε χαρτινο στοχο να το δω την διασπορατου,και κανω 5 6 τουφεκιες με διαφωρα τσοκ ανοιχτα κληστα να δω πως δουλευουνεεεε,,και παντα κανω και ενστικτοδως τουφεκιες επανω στον χαρτινο στοχο,,,δηλ. αλο να τουφεκας σε σταθερο στοχο και αλο να τουφεκας κανωντας μια τραβερσα ητε δεξια η αριστερα σημαδεβωντας τον στοχο ενστικτοδως σαν μπεκατσα που σηκωθηκε,,πιστευω πως με αυτες τις δωκιμες μπωρο να καταλαβω το φυσιγκι τι ρολο βαραηηηη,,,και βεβαια μετα θα το δουλεψω και στο κυνηγι επανω στην μπεκατσα να το δω και παντα σε λογικες απωστασηςςςςς.lazy.