Ακριβώς φίλε!!!
Δεν θα δεις διαφορα..τετοια πατεντα και με χαρτακια ρελιου γινοντε..ςγω μιλαω για τον διασπορεα που εχει το direct αν θυμαμαι καλα..εκεινος δυστυχως δεν εισαγεται ακομα σαν υλικο στην ελλαδαΑυτο ψαχνω σε εμπορικο Μιλτο.
Γκουαλαντι τυπου χωρις ρα πτερυγια.
http://m.frankonia.de/12-70,+Jagd+Braun+Streu/Rottweil/Ansicht.html?Artikelnummer=165134
Πειτε μου τι πιστευετε γιαυτό
ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΖΩΧΙΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣΤο Σαββατο κατέβηκα νότια για δρομολόγιο και πέρασα από ένα κυνηγομαγαζο για βόλτα. Είδα στο ράφι 5 κουτιά Στοκας Max D σε νούμερο 9. Αγόρασα ένα κουτί μιας και το μπαικαλ τα γουσταρει αυτά τα φυσηγγια, τα χρησιμοποιώ μόνο όταν μπαίνω στα πολλή πυκνά . Σήμερα και οι δύο βασίλισσες έπεσαν με αυτά τα φυσηγγια, το συγκεκριμένο φυσίγγι δεν χαρίζει στο μπαικαλ σε αντίθεση με το Direct που δεν ξέρω γιατί δεν του ταιριάζει αν και στηρίζεται στην ίδια φιλοσοφία. Ή μία σήμερα μάλιστα τουφεκίστηκε πίσω από έναν κισο στα 15 μέτρα περίπου και έπεσε κεραυνοβολημενη. Τα ίδια και ο φίλος Κωστας σήμερα που του έδωσα 5-6, 2 πουλάκια τουφεκισε στα πυκνά σε κοντινή απόσταση και τα δύο ξερά και καθαρά.
Πιο πολλή τα πήρα από νοσταλγία μιας και είχα να τα δω πολλά χρόνια.
picture uploader
το συγκεκριμένο φυσίγγι δεν χαρίζει στο μπαικαλ σε αντίθεση με το Direct που δεν ξέρω γιατί δεν του ταιριάζει αν και στηρίζεται στην ίδια φιλοσοφία
Και το οριον του ζωχιου τρομερό διασπορασ στα 32γρ.ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΖΩΧΙΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ
Κορυφαίο το μπλε Ηλια αλλά δεν μου δινει τη διασπορά που θέλω μέσα στα πυκνά.ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΖΩΧΙΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ
Δεν τα έχω δοκιμάσει Αρη, μόνο το 34αρι έπαιρνα και μ'εχει απογοητεύσει όπως έχω ξαναγράψει. Θα το δοκιμασω όμως και το 32αρι, προφανώς κάτι θα ξέρεις καλύτερα.....Γιαννη τα 32αρια τα Direct τα εχεις δοκιμασει στο Baikal? Αν οχι παρε ενα κουτι σε νούμετο 8,5 να δεις...
ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΝΗ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΤΟ 4ΑΡΙ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΕΛΙΞ 34 ΓΡ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ΣΕ DIRECT 34GR ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ, ΦΕΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΦΤΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΣΟΚ CARLSONS SKEET ΚΑΙ ΤΑ DIRECT ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ, ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΛΙΞ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Η ΚΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 61 ΕΚΑΤΟΣΤΑ BENELLI CRIO Η ΠΑΛΙΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΚ 3 ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΝΗ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΤΟ 4ΑΡΙ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΕΛΙΞ 34 ΓΡ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ΣΕ DIRECT 34GR ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ, ΦΕΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΦΤΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΣΟΚ CARLSONS SKEET ΚΑΙ ΤΑ DIRECT ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ, ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΛΙΞ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Η ΚΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 61 ΕΚΑΤΟΣΤΑ BENELLI CRIO Η ΠΑΛΙΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΚ 3 ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Σωστό κι αυτό. Πάντα ψάχνουμε για το καλύτερο...ΞΕΡΩ ΓΩ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ
Και εμένα με το carlson skeet μου τα χάλασε το direct αλλά σε invector plus . .. ενώ με το *** πάλι carlsons δεν έχανα πουλί . πρέπει μια μέρα να κάνω δοκιμές να δούμε στο χαρτί έτσι ότι και να λέμε είναι στο περίπου.ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΝΗ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΤΟ 4ΑΡΙ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΕΛΙΞ 34 ΓΡ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ΣΕ DIRECT 34GR ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ, ΦΕΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΦΤΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΣΟΚ CARLSONS SKEET ΚΑΙ ΤΑ DIRECT ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ, ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΛΙΞ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Η ΚΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 61 ΕΚΑΤΟΣΤΑ BENELLI CRIO Η ΠΑΛΙΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΚ 3 ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ