Φυσίγγια για μπεκάτσα

Αυτο ψαχνω σε εμπορικο Μιλτο.
Γκουαλαντι τυπου χωρις ρα πτερυγια.
http://m.frankonia.de/12-70,+Jagd+Braun+Streu/Rottweil/Ansicht.html?Artikelnummer=165134
Πειτε μου τι πιστευετε γιαυτό
Δεν θα δεις διαφορα..τετοια πατεντα και με χαρτακια ρελιου γινοντε..ςγω μιλαω για τον διασπορεα που εχει το direct αν θυμαμαι καλα..εκεινος δυστυχως δεν εισαγεται ακομα σαν υλικο στην ελλαδα

Μια ερωτηση αν καποιος φιλος μπορει να με διαφωτισει ...ενα φυσιγγι διασπορας.. και δεν μιλαω με αναστροφο διασπορεα τυπου direct, διασπορεις που δουλευουν με ανοιχτα τσοκαρισματα.. πχ. το nobel speed dispersante 34 gr. μπορει να δουλεψει με ενα κλειστο τσοκαρισμα.. τι διαφορες στον κυκλο διασπορας θα εχει αν το ριξεις με 4 αστρα σε σχεση με 2 αστρα... ποσο ποσοστο πυκνοτερη κατανομη θα βγαλει με το 2 αστρα??

Τα φυσιγγια διασπορας κατασκευαστηκαν για να δουλευουν και με στενοτερα τσοκ κατω του 4 αστρα..αν ριξεις με 4 και 2 αστρα το ανοιγμα με το 4αρη θα ειναι ανοιχτο αρκετα σε σχεση με το 2

Γενικα το αναφερω διοτι οι συμπεριφορες των πουλιων δεν ειναι παντα ιδιες ...οποτε ο κυνηγος πρεπει να εχει την εναλακτικη λυση.Σε προσφατο κυνηγι ενω την μια μερα δεχονταν τους σκυλους ... την επομενη μερα ενω επερνα φερμες ....που οι σκυλοι καταλαβενοντας την ανυσηχια των πουλιων .. αναγκαστικα τις βαστουσαν σε αποσταση... εβλεπα πουλια να τιναζουν μακρια.Εκει θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει μια εναλακτικη λυση.ενω την πρωτη μερα ενα φυσιγγι τυπου direct... εχει επιτυχιες... την αλλη μερα ....χανεις την μπαλα..Εκει η προσπαθεις να βγεις-να υποθεσεις το σηκωμα ,βγαινοντας αρκετα μπροστα ..η κουβαλας τσοκ...και καθεσε και αλλαζεις.... η κανεις ενα συνδιασμο με φυσιγγια στενοτερης διασπορας..η ισως καποιο μαλλινοταπο..
υγ. μιλαω παντα για μοναχικα κυνηγια.

Το Σαββατο κατέβηκα νότια για δρομολόγιο και πέρασα από ένα κυνηγομαγαζο για βόλτα. Είδα στο ράφι 5 κουτιά Στοκας Max D σε νούμερο 9. Αγόρασα ένα κουτί μιας και το μπαικαλ τα γουσταρει αυτά τα φυσηγγια, τα χρησιμοποιώ μόνο όταν μπαίνω στα πολλή πυκνά . Σήμερα και οι δύο βασίλισσες έπεσαν με αυτά τα φυσηγγια, το συγκεκριμένο φυσίγγι δεν χαρίζει στο μπαικαλ σε αντίθεση με το Direct που δεν ξέρω γιατί δεν του ταιριάζει αν και στηρίζεται στην ίδια φιλοσοφία. Ή μία σήμερα μάλιστα τουφεκίστηκε πίσω από έναν κισο στα 15 μέτρα περίπου και έπεσε κεραυνοβολημενη. Τα ίδια και ο φίλος Κωστας σήμερα που του έδωσα 5-6, 2 πουλάκια τουφεκισε στα πυκνά σε κοντινή απόσταση και τα δύο ξερά και καθαρά.
Πιο πολλή τα πήρα από νοσταλγία μιας και είχα να τα δω πολλά χρόνια.
picture uploader

Το Σαββατο κατέβηκα νότια για δρομολόγιο και πέρασα από ένα κυνηγομαγαζο για βόλτα. Είδα στο ράφι 5 κουτιά Στοκας Max D σε νούμερο 9. Αγόρασα ένα κουτί μιας και το μπαικαλ τα γουσταρει αυτά τα φυσηγγια, τα χρησιμοποιώ μόνο όταν μπαίνω στα πολλή πυκνά . Σήμερα και οι δύο βασίλισσες έπεσαν με αυτά τα φυσηγγια, το συγκεκριμένο φυσίγγι δεν χαρίζει στο μπαικαλ σε αντίθεση με το Direct που δεν ξέρω γιατί δεν του ταιριάζει αν και στηρίζεται στην ίδια φιλοσοφία. Ή μία σήμερα μάλιστα τουφεκίστηκε πίσω από έναν κισο στα 15 μέτρα περίπου και έπεσε κεραυνοβολημενη. Τα ίδια και ο φίλος Κωστας σήμερα που του έδωσα 5-6, 2 πουλάκια τουφεκισε στα πυκνά σε κοντινή απόσταση και τα δύο ξερά και καθαρά.
Πιο πολλή τα πήρα από νοσταλγία μιας και είχα να τα δω πολλά χρόνια.
picture uploader
ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΖΩΧΙΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ

το συγκεκριμένο φυσίγγι δεν χαρίζει στο μπαικαλ σε αντίθεση με το Direct που δεν ξέρω γιατί δεν του ταιριάζει αν και στηρίζεται στην ίδια φιλοσοφία

Γιαννη τα 32αρια τα Direct τα εχεις δοκιμασει στο Baikal? Αν οχι παρε ενα κουτι σε νούμετο 8,5 να δεις...

ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΖΩΧΙΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ
Κορυφαίο το μπλε Ηλια αλλά δεν μου δινει τη διασπορά που θέλω μέσα στα πυκνά.
Γιαννη τα 32αρια τα Direct τα εχεις δοκιμασει στο Baikal? Αν οχι παρε ενα κουτι σε νούμετο 8,5 να δεις...
Δεν τα έχω δοκιμάσει Αρη, μόνο το 34αρι έπαιρνα και μ'εχει απογοητεύσει όπως έχω ξαναγράψει. Θα το δοκιμασω όμως και το 32αρι, προφανώς κάτι θα ξέρεις καλύτερα.....;)

Εγώ πάλι είχα φάει τρελή φόλα με ένα κουτί διασποράς του στοκα τα χρυσά δεν θυμαμε όνομα και άνοιξα ένα είχε μέσα 5 μεγέθη σκαγια με το μάτι .smashfrak. ...... και με το direct 34 ενώ μέχρι πέρσι το αποθεωνα μετά μου τα χάλασε με 3 μπεκατσες και μια περδικα.... δεν ξέρω αν φταίει ότι άνοιξα το τσοκ από 3 σε σκιτ όπως έχει αναφερθεί στο τοπικ ότι θέλει κλειστά τσοκ . ...με γκοριλα θα δουλέψω φέτος άαααααααν έρθει και καμιά μπεκάτσα .terror.

Εγω παντως που δουλευω 4 αστρα η LM σαν τσοκ κ πρωτο φυσιγγι Direct 32 n8,5 η Direct 34 n7,5 απο περυσι κ φετος σε τουφεκιες μεχρι 20-20κατι μετρα πολυ σπανια ριχνω δευτερη τουφεκια κ ολες οι μπεκατσες ξερες... Ειναι ζητημα αν στις 20-25 μπεκατσες που εχω τουφεκισει με αυτους τους συνδυασμους, εχω χασει 3-4 κ τα μερη που κυνηγαω ειναι τα χειροτερα που μπορει κανεις να συνατησει... Απλα κ χωρις δοση υπερβολης, τα DIrect θελουν 4 και 3 αστρα χωρις υπερβολη για να δουλεψουν σωστα...
Σημασια εχει να καλλιεργησουμε την ικανοτητα μας να πιανουμε σωστη θεση απεναντι στη φερμα, θεση που να μας διασφαλιζει τον τροπο που θα τουφεκισουμε κ την σωστη σταση του σωματος μας οσο ειναι αυτο εφικτο...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΝΗ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΤΟ 4ΑΡΙ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΕΛΙΞ 34 ΓΡ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ΣΕ DIRECT 34GR ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ, ΦΕΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΦΤΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΣΟΚ CARLSONS SKEET ΚΑΙ ΤΑ DIRECT ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ, ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΛΙΞ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Η ΚΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 61 ΕΚΑΤΟΣΤΑ BENELLI CRIO Η ΠΑΛΙΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΚ 3 ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΝΗ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΤΟ 4ΑΡΙ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΕΛΙΞ 34 ΓΡ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ΣΕ DIRECT 34GR ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ, ΦΕΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΦΤΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΣΟΚ CARLSONS SKEET ΚΑΙ ΤΑ DIRECT ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ, ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΛΙΞ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Η ΚΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 61 ΕΚΑΤΟΣΤΑ BENELLI CRIO Η ΠΑΛΙΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΚ 3 ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

φιλικα παντα εισαι σιγουρος οτι φταει το τσοκ + φυσιγγι εσυ εισουν πανω στο πουλι? για μπεκατσα μιλαμε που μαχ 20 μετρα ριχνεις και πεφτει ευκολα ,ειναι μεγαλος στοχος κτλ

Βίκτωρα αφού με τα ελιξ βρήκες επιτυχίες και βολεύτηκες με τον συνδυασμό τσοκ-κάννη-φυσίγγι για ποιο λόγο συνεχίζεις να ψάχνεσαι ρε φίλε;

Και εμένα με το carlson skeet μου τα χάλασε το direct αλλά σε invector plus . .. ενώ με το *** πάλι carlsons δεν έχανα πουλί . πρέπει μια μέρα να κάνω δοκιμές να δούμε στο χαρτί έτσι ότι και να λέμε είναι στο περίπου.

Back