Φυσίγγια για μπεκάτσα

Γιάννη μου είπε παλιός σκηταδορος για πολύ καλό στο ταμπλό που το έριξε το νέο elix 32 του gorilla..πήρα ένα κουτάκι να το ρίξω στα ορτύκια..
h7WFm5s.jpg
Θα το κοιτάξω Γιάννη, είναι στα γραμμάρια που ψάχνω.
J&B πορτοκαλι 32γρ κ μαυρο στα 33..
Θα μεινεις ευχαριστημενος..
Τάσο αυτά είναι με πτερύγια και σταυρό, Δεν δίνουν τη διασπορά που θέλω.

B&P dispersante.Αν και δεν τα χω δοκιμασει,ο διασπορεας τους ειναι χωρις πτερυγια και φερνει πολυ στο παλιο maionchi διασπορας που ηταν φοβερο...οταν ριξω τα διασπορας που ηδη εχω(ειναι αρκετα),σιγουρα θα το χω στα υποψιν...μονο να μαστε καλα...
Βαγγέλη ενδιαφέρον ακούγεται και αυτό, θα το ψάξω αν και νομίζω πως το είδα προχθές σε κυνηγομάγαζο .

Και το DIVA 31 του Καραμανιδη νομιζω ειναι με ελικοειδη και εγω που το χρησιμοποιω στα ορτυκια ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αν και φετος ανεβασε αρκετα τη τιμη.hair.
Τάσο θα το κοιτάξω αν υπάρχει και αυτό.
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.

Τάσο αυτά είναι με πτερύγια και σταυρό, Δεν δίνουν τη διασπορά που θέλω.
Γιαννη σωστος διορθωνω..Το πορτοκαλι ειναι με τον σταυρο που περιγραφεις,το μαυρο ειναι με ελικοειδη θωδη,δοκιμασε το αν το βρισκεις..

παιδιά προχθές που έψαχνα στα συρτάρια βρήκα 2 φυσίγγια stokas D&D τα είχε ο πατέρας μου όταν κυνηγούσε,πήρα φιλαράκι που ήταν φανατικός του stoka κ έκανε σαν παιδί που βρήκε το χαμένο του παιχνίδι ha haaa,κ μου είπε ότι είχε πληροφορία για μαγαζί που εχει λίγα κουτάκια από τα max D,κ περιμένω να δω αν ισχύ η πληροφορία

παιδιά προχθές που έψαχνα στα συρτάρια βρήκα 2 φυσίγγια stokas D&D τα είχε ο πατέρας μου όταν κυνηγούσε,πήρα φιλαράκι που ήταν φανατικός του stoka κ έκανε σαν παιδί που βρήκε το χαμένο του παιχνίδι ha haaa,κ μου είπε ότι είχε πληροφορία για μαγαζί που εχει λίγα κουτάκια από τα max D,κ περιμένω να δω αν ισχύ η πληροφορία

Νικόλα έχουμε και εμείς μερικά, πολύ ωραία φυσίγγια!

Μάνο δεν έχει τύχη να ρίξω πότε να ρίξω τι συγκεκριμένη μάρκα,εμφανισιακά φαίνονται ισάξια με μεγάλες μάρκες εξωτερικοί,παντός ο τύπος είχε πρωτοτυπήσει πολύ για τα Ελληνικά δεδομένα

πωλη καλαααα φυσιγκιαααα τα κυνηγησα χρονιααααααα και εαν ευρησκα και τωρα θα τα εκανα σκουπαααα ολααα

φαιτως σκευτομαι να αγωρασω τα nompel sport 34gr n8 διασπορας μιας και τα εβρησκα μωνο σε 32γρ και δεν μου κανανε,,,επισης ωραια και τα μαλινοταπα της σηρας αυτης τα εχω δουλεψη,,η τιμητους 11,40 ευρω το κουτακι αλα χαλαλη για την μπεκατσουλα διωτι εκη θελουμε σηγουρες τουφεκιεςςςς.RESPECT..my man.

Νίκο έχω 2.5 κουτιά max D στο μαύρο κουτί και τα φυλάω σαν χρυσάφι μόνο για κάποια συγκεκριμένα πολλή κλειστά κομμάτια που τουφεκαμε το πολλή μέχρι τα 10-12 μέτρα τις βασίλισσες.

παιδιά προχθές που έψαχνα στα συρτάρια βρήκα 2 φυσίγγια stokas D&D τα είχε ο πατέρας μου όταν κυνηγούσε ...

IMG_20170927_220446.jpg

IMG_20170927_220719.jpg

.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Αγορασμένο το 2008 - μαζί με το μονόκαννο Baikal ... ;) :)

Περιπου ιδια χρονιά ειχα παρει μια κασετινα κ ηταν με μεταλλο 22mm
Αν δεν με γελαει η φωτο εδω φαίνεται να είναι μεγαλυτερο..
Αργοτερα εγινε 16 και 12...sarcastic.
Στην ουσια παρομοιο φυσιγγι με το max d,με μονη διαφορα τα δυο νουμερα σκαγιων...xm.

Ωπ τωρα το είδα οτι ειδη έχουν γίνει καποιες αναφορές για το φυσίγγι , τελικα το φυσίγγι το άνοιξε κανένας ; άλλες εντυπώσεις υπάρχουν ;

Back