Ωραια δοκιμη κ πραγματικα εντυπωσιακο το ανοιγμα του direct 34gr..
https://m.facebook.com/story.php?st...,"result_creation_time":1508759948}&__tn__=CH
https://m.facebook.com/story.php?st...,"result_creation_time":1508759948}&__tn__=CH
Ωραίος πίνακα που είναι να περάσουμε μια βόλτα.drive carΩραια δοκιμη κ πραγματικα εντυπωσιακο το ανοιγμα του direct 34gr..
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1523778157737688&id=332638663518316&locale2=el_GR&__xt__=12.{"unit_id_click_type":"graph_search_results_item_tapped","click_type":"result","module_id":3,"result_id":"1531291050238190:1705958029438157","sid":"3794ddeaa82c2939d986ffa9070f6197","module_role":"PUBLIC_POSTS","unit_id":"browse_rl:6affd394d63557bee72dd5dacd8aab40:c1","browse_result_type":"browse_type_story","unit_id_result_id":1705958029438157,"module_result_position":0,"result_creation_time":1508759948}&__tn__=CH
για το συγκεκριμενο λενε να βγαλεις το αυτοκολιτο με την μπεκατσα γιατι ξεκολαει κατα την πυροδοτιση κ μπορει να διμηουργισει προβληματαΩπ τωρα το είδα οτι ειδη έχουν γίνει καποιες αναφορές για το φυσίγγι , τελικα το φυσίγγι το άνοιξε κανένας ; άλλες εντυπώσεις υπάρχουν ;
ποια φοβασε?παρακολουθώ αρκετό καιρό το θέμα και έχω μια απορία....συγκεντρωτικό φυσίγγι στην μπεκάτσα δεν ρίχνεται κανένας?? εγώ προσωπικά τα φοβάμαι ... έχω και κακή ανάμνηση που είχε χρησιμοποιήσει ο αδερφός μου σε κάποια φάση και κόντεψε να μου βγάλει τα μάτια ... είχα χεστεί πάνω μου .what.
ποια φοβασε?
νομιζω οτι το φυσιγια δεν εχουν ευθυνη αλλα αυτος που τα πυροδοτη προσωπικα τα χρεισιμοποιω με το δικανο με την καραμπινα δεν τα χρεισημοποιοτα διασποράς
αν εισαι σε κανενα κλειστο μερος για φασσα και τα πουλια περνανε κοντα μεχρι 30 μετρα,δοκιμασε αυτο το διασπορας σε νουμερο 5 η 6 και θα με θυμηθεις..τα διασποράς
νομιζω οτι το φυσιγια δεν εχουν ευθυνη αλλα αυτος που τα πυροδοτη προσωπικα τα χρεισιμοποιω με το δικανο με την καραμπινα δεν τα χρεισημοποιο
Κουβέντα κάνουμε Κώστα. Δε σε παρεξηγεί κανείς αλλά φαντάζομαι ούτε κι εσύ παρεξηγείς εμάς . Απλά τουλάχιστον από την πλευρά μου ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει λόγος να "φοβάσαι" τα διασποράς καθεαυτά σαν φυσίγγια. Κατά τα άλλα, όπως βολεύεται ο καθένας.Παιδιά δεν κρίνω για να μην παρεξηγηθώ κιόλας, άλλωστε όπως έμαθε ο καθένας και όπως βολεύεται! Προσωπικά και σε κλειστό και σε ανοιχτό καρτέρι και στο πυκνό μπηχτή με συγκεντρωτικό κάνω. Ίσως απλά να παίξω με 7 ή 8 νούμερο. Αν επωμίσω καλά θα πέσει αν όχι θα την απολαύσω να απομακρύνεται.
Κουβέντα κάνουμε Κώστα. Δε σε παρεξηγεί κανείς αλλά φαντάζομαι ούτε κι εσύ παρεξηγείς εμάς . Απλά τουλάχιστον από την πλευρά μου ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει λόγος να "φοβάσαι" τα διασποράς καθεαυτά σαν φυσίγγια. Κατά τα άλλα, όπως βολεύεται ο καθένας.
Απ τι λενε οι εταιριες Κωστα μεχρι τα 20 25 μετρα αναλογα το διασπορεα πρωσοπικα δεν το εχω μελετηση οι πιο εμπηροι στο φορουμ θα σου πουν περισοτεραΣυμφωνώ με το χειριστή που λέτε παιδιά, δεν ξέρω τη μπορει να έφταιξε τότε ...πιθανόν να είχε αστοχία στα σκάγια το φυσίγγι (πλακουτσωτα)... ο αδερφός μου πάντως δεν είχε ρίξει λάθος, είμασταν σχεδόν παράλληλα καμια 10 μέτρα απόσταση. τεσπά δεύτερη ερώτηση ... μέχρι πόσα μέτρα έχει δραστικό βεληνεκές ένα τέτοιο φυσίγγι (διασποράς) ??
Φιλε να τους προσεχεις αυτους με τα ραδικια εχω φαει κατι τρομαρες σε περπατιτα φορανε μαυρα κ πανε κοντα στις βατσουνιεςΧρήστο μόνο με τους vegetarian και τους vigan παρεξηγούμε γιατί μου μαζεύουν τα ραδίκια και δεν έχω με τι σαλάτα να συνοδεύσω το κυνήγι
Απ τι λενε οι εταιριες Κωστα μεχρι τα 20 25 μετρα αναλογα το διασπορεα πρωσοπικα δεν το εχω μελετηση οι πιο εμπηροι στο φορουμ θα σου πουν περισοτερα
Τφεκατ πατριωτΦιλε να τους προσεχεις αυτους με τα ραδικια εχω φαει κατι τρομαρες σε περπατιτα φορανε μαυρα κ πανε κοντα στις βατσουνιες
Ανάλογα με τον τύπο του διασπορέα ... Μέχρι 20-22 μέτρα αυτά με τον ανάποδο αποκεντρωτήρα (όπως τα Lambro direct, ή παλιά τα διασποράς του Στόκα) και μέχρι 28-30 μέτρα αυτά με διασπορέα Gualandi (με σταυρό μέσα σε προστατευτικό κυάθιο - ποτηράκι). Κάπου ενδιάμεσα και οι άλλοι τύποι διασπορέων (ελικοειδής χωρίς κυάθιο, κλπ.)τεσπά δεύτερη ερώτηση ... μέχρι πόσα μέτρα έχει δραστικό βεληνεκές ένα τέτοιο φυσίγγι (διασποράς) ??
και πόσο δίκιο έχεις για αυτούς με τα μαύρα στα βατσούνια δίπλα...
μεγαλη τρομαρα παιδια περισυ σε ενα παππου που τον ειχα βρει φορες να μαζευει ραδικια γονατιστος στα χωραφια με τα μαυρα κ γηρο γηρο απο τις βατσιενιες του εδωσα ενα γιλεκο φοσφοριζε για το ποδηλατο κ του ειπα βαλτο κ μακρυα απο βατσιενιες γιατι θα στη μπουμπουνιση κανεναςΤφεκατ πατριωτ