Φυσίγγια για μπεκάτσα

καλα ο γοριλας νομιζει οτι ζει στην Ελλαδα του Πασοκ προ κρισης! τοχει δει Παριζιανος με τις τιμες νομιζει οτι ειναι η ρεμιγκτον του Ελλαδισταν. Τα overmax τα ειχε ξεκινησει με 12,5 ...και τωρα τα εχει παει 14,9!!

Aσε Τολι, τσιχλοφυσιγγο με CSB1 και FIEM καλυκα 32 γρ, 8 Ευρω περσι. Αλλα ειπαμε ας προσεχα.

Καλησπέρα παίδες...super champion μαύρα 34 γραμμάρια γνώμες για αυτό το φυσιγγι...ενδιαφέρομαι πολύ για αγορά μιας και ο πατέρας μου παλιά δεν τα άλλαζε...ξέρουμε.αν είναι αξιόπιστα ?και αν.κάνουν.για κρύο στη μπεκάτσα σαν δεύτερο φυσιγγι νούμερο 8 η 7

Παιδιά ξέρει κάποιος για φυσηγγι διασποράς 30 έως 33 γραμμάρια αλλά μόνο με ελικοειδή διασπορεα. Έχω υπ'όψιν μου το super kill σε 33γρ το οποίο έχω χρησιμοποιήσει και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος αλλά δεν το βρίσκω πλέον στο νησί. Αν είναι και μαλακό ακόμα καλύτερα, έχω αποκλείσει το C7 perfecta γιατί είναι πολλή δυνατό για τα γούστα μου. Αν κάποιος ξέρει ας δώσει τα φώτα του.

Γιάννη αν δεν κάνω λάθος ελικοειδή διασπορέα έχουν τα alectoris στα 32 γραμμάρια.
Επίσης το 32άρι διασποράς του Lambro αναγράφει στο Site ότι έχει ελικοειδή με αποσπόμενα πτερύγια.

Alfa game elite, alfa game χρυση μπεκατσα,gorilla elix,jordan διασπορας...μπορει να θυμηθω και κανα αλλο....
Ευχαριστώ Βαγγέλη, τα Alfa game τα έχω απορρίψει γιατί είναι φορτωμένα σε γραμμάρια. Το Jordan και το elix τα ξέρω αλλά δεν τα έχει εδώ στο νησί, τουλάχιστον πέρσι, το alectoris 32γρ το ρίχνει ο Χρήστος και βλέπω ότι είναι ευχαριστημένος. Πρέπει να πάρω σβάρνα τα μαγαζιά σε όλο το νησί να δω τη θα βρω. Ευχαριστώ πολλή.

Γιάννη μου είπε παλιός σκηταδορος για πολύ καλό στο ταμπλό που το έριξε το νέο elix 32 του gorilla..πήρα ένα κουτάκι να το ρίξω στα ορτύκια..
h7WFm5s.jpg

Γιάννη μου είπε παλιός σκηταδορος για πολύ καλό στο ταμπλό που το έριξε το νέο elix 32 του gorilla..πήρα ένα κουτάκι να το ρίξω στα ορτύκια..
h7WFm5s.jpg
Περιμένω εντυπώσεις για το ρίξω στην τσίχλα αν είναι. Η μπαρούτη ποια είναι; Ισπανική;

Περιμένω εντυπώσεις για το ρίξω στην τσίχλα αν είναι. Η μπαρούτη ποια είναι; Ισπανική;
Βασιλη αν βρω πουλια και το ριξω θα γραψω.πυριτιδα δεν ξερω σιγουρα.. .Ισπανικη δεν φαινετε να ειναι..μοιαζει με G3000..

B&P dispersante.Αν και δεν τα χω δοκιμασει,ο διασπορεας τους ειναι χωρις πτερυγια και φερνει πολυ στο παλιο maionchi διασπορας που ηταν φοβερο...οταν ριξω τα διασπορας που ηδη εχω(ειναι αρκετα),σιγουρα θα το χω στα υποψιν...μονο να μαστε καλα...

Γιάννη αν δεν κάνω λάθος ελικοειδή διασπορέα έχουν τα alectoris στα 32 γραμμάρια.
Επίσης το 32άρι διασποράς του Lambro αναγράφει στο Site ότι έχει ελικοειδή με αποσπόμενα πτερύγια.
Αυτό Γιώργο έχει τον διασπορέα Gualandi (κυάθιο 2 πτερυγίων με σταυρό στη μέση). Τον ίδιο έχει και το Κίτρινο (34-36 γρ.) ... αλλά επίσης και το Tordo Διασποράς !!!
Και απορώ γιατί το τελευταίο το δίνει για λίγο μεγαλύτερες αποστάσεις (18-30 μ. ... για περπατητό τσίχλας) και γράφει ότι έχει "πλαστικό διασπορέα Lambro" και τον χαρακτηρίζει "διασπορέα περιορισμένου ανοίγματος" !!! ...... .fff. .xm.

... αλλά επίσης και το Tordo Διασποράς !!!
Και απορώ γιατί το τελευταίο το δίνει για λίγο μεγαλύτερες αποστάσεις (18-30 μ. ... για περπατητό τσίχλας) και γράφει ότι έχει "πλαστικό διασπορέα Lambro" και τον χαρακτηρίζει "διασπορέα περιορισμένου ανοίγματος" !!! ...... .fff. .xm.
μέτριο φυσίγγι δε με βόλεψε προσωπικά

Back