κ μενα ο συγκηνηγος μου με την ιδια κυνηγαει οποτε θα πεση δοκημηΕμένα δεν με ενθουσιάσαν αλλά είναι τα αγαπημένα του συγκυνηγού μου με Urika 2 και ***
κ μενα ο συγκηνηγος μου με την ιδια κυνηγαει οποτε θα πεση δοκημηΕμένα δεν με ενθουσιάσαν αλλά είναι τα αγαπημένα του συγκυνηγού μου με Urika 2 και ***
Είμαι σίγουρος Χρήστο γιατί γνωστό αποκεντρωτικο κάποιοι το έχουν κορυφή ενώ εγώ δε θέλω να το βλέπω. Δε σημαίνει επειδή σε μένα αρέσει ή ταιριάζει το τάδε διασποράς πάει να πει πως θα κάνει σε όλους. Μέσα από τις προσωπικές δοκιμές και εμπειρίες γράφουμε για κάποια φυσηγγια, θετικά ή αρνητικά σχόλια.Εμένα δεν με ενθουσιάσαν αλλά είναι τα αγαπημένα του συγκυνηγού μου με Urika 2 και ***
Είμαι σίγουρος Χρήστο γιατί γνωστό αποκεντρωτικο κάποιοι το έχουν κορυφή ενώ εγώ δε θέλω να το βλέπω. Δε σημαίνει επειδή σε μένα αρέσει ή ταιριάζει το τάδε διασποράς πάει να πει πως θα κάνει σε όλους. Μέσα από τις προσωπικές δοκιμές και εμπειρίες γράφουμε για κάποια φυσηγγια, θετικά ή αρνητικά σχόλια.Εμένα δεν με ενθουσιάσαν αλλά είναι τα αγαπημένα του συγκυνηγού μου με Urika 2 και ***
Είμαι σίγουρος Χρήστο γιατί γνωστό αποκεντρωτικο κάποιοι το έχουν κορυφή ενώ εγώ δε θέλω να το βλέπω. Δε σημαίνει επειδή σε μένα αρέσει ή ταιριάζει το τάδε διασποράς πάει να πει πως θα κάνει σε όλους. Μέσα από τις προσωπικές δοκιμές και εμπειρίες γράφουμε για κάποια φυσηγγια, θετικά ή αρνητικά σχόλια.
Μιας και το έφερε η κουβέντα για τα ελικοειδή διασποράς, υπάρχει και το G7 perfect, πολλή Καλό και αυτό αλλά το αφήσαμε γιατί ήταν δυναμίτης. Αλομα θυμάμαι τη παπιά από το πλάγιο μπαικαλ να ξεκουμκώνει από τη τουφεκιά και όχι μια δύο φορές, άσε τα σκαμπιλια στο μάγουλο από κακή επωμιση.
αρε φιλε γιωργοοοο χαρτονι και δωκιμες με ολασου τα τσοκ,,και θα δης πια διασπορα σου αρεσηη απλα τα πραγματα λεω εγω τωραha haaa αντε κανωνισε φαιτως να κανουμε κανα κυνηγι μαζιιιιιΚαλησπέρα στην παρέα και σε όλοι την ομάδα , θα ηθελα να κανω μια ερώτηση σχετικά με καποια φυσσιγια ... εχω την sx3 71 πόντους και κυνηγάω μπεκάτσα με τσοκ skeet Carlson φέτος έμεινα με ανοιχτά στο στόμα στα ορτύκια με συγκεντροτηρα .. δεν ξερω όμως τι γίνεται σε μπεκάτσα και φυσίγγια διασποράς , χρησιμοποιώ direct 34 γρ πρώτο και δεύτερο εχω το Gorrila elix disp 34 gr εχω παρει καποια πουλιά αλλα κ εχω χάσει πείτε λιγο αν γνωρίζει κάποιος αν ειμαι σωστά η να βάλω λιγο πιο σφηχτοο τσοκ
Γεια σου φιλε Σάκη θα τα δοκιμάσω καποια στιγμή , κάθε μερα παίρνω και μια μπεκάτσα πολυ λίγα πουλιά και σκοτώνομαι Κάθε μερααρε φιλε γιωργοοοο χαρτονι και δωκιμες με ολασου τα τσοκ,,και θα δης πια διασπορα σου αρεσηη απλα τα πραγματα λεω εγω τωραha haaa αντε κανωνισε φαιτως να κανουμε κανα κυνηγι μαζιιιιι
ωντος φιλεμου τα πουλια λιγα και σκορπιαααα που θα παη θα μπουνε και θα γουσταρουμεεε,,,μην ξεχασης στο χαρτονι δωκιμες μωνο εκη θα βγαλης σημπερασμα και οχι επανω στο κυνηγιιιιΓεια σου φιλε Σάκη θα τα δοκιμάσω καποια στιγμή , κάθε μερα παίρνω και μια μπεκάτσα πολυ λίγα πουλιά και σκοτώνομαι Κάθε μερα
Το direct θέλει σφιχτό Έτσι την πάτησα με το σκιτ και εγω δεν δούλεψε τόσο καλά.Καλησπέρα στην παρέα και σε όλοι την ομάδα , θα ηθελα να κανω μια ερώτηση σχετικά με καποια φυσσιγια ... εχω την sx3 71 πόντους και κυνηγάω μπεκάτσα με τσοκ skeet Carlson φέτος έμεινα με ανοιχτά στο στόμα στα ορτύκια με συγκεντροτηρα .. δεν ξερω όμως τι γίνεται σε μπεκάτσα και φυσίγγια διασποράς , χρησιμοποιώ direct 34 γρ πρώτο και δεύτερο εχω το Gorrila elix disp 34 gr εχω παρει καποια πουλιά αλλα κ εχω χάσει πείτε λιγο αν γνωρίζει κάποιος αν ειμαι σωστά η να βάλω λιγο πιο σφηχτοο τσοκ
Έχεις και εσυ το skeet της Carlson ;;Το direct θέλει σφιχτό Έτσι την πάτησα με το σκιτ και εγω δεν δούλεψε τόσο καλά.
Εχω και το mid range της. Carlson θα το δοκιμάσω αν ειναιΑκριβός φίλε μου και παρόμοια κάνη μαξους
αν δεν θέλεις να αλλάξεις τσοκ πάρε μαλλινοταπο η μεσοταπα η κλασικά διασποράς για πρώτο μετά ρίξε κανονικά με κιαθιο ανάλογα βεβαία που κυνηγάςΚαλησπέρα στην παρέα και σε όλοι την ομάδα , θα ηθελα να κανω μια ερώτηση σχετικά με καποια φυσσιγια ... εχω την sx3 71 πόντους και κυνηγάω μπεκάτσα με τσοκ skeet Carlson φέτος έμεινα με ανοιχτά στο στόμα στα ορτύκια με συγκεντροτηρα .. δεν ξερω όμως τι γίνεται σε μπεκάτσα και φυσίγγια διασποράς , χρησιμοποιώ direct 34 γρ πρώτο και δεύτερο εχω το Gorrila elix disp 34 gr εχω παρει καποια πουλιά αλλα κ εχω χάσει πείτε λιγο αν γνωρίζει κάποιος αν ειμαι σωστά η να βάλω λιγο πιο σφηχτοο τσοκ
Έβαλα σημερα τσοκ το mid range της Carlson αντίστοιχο 3*** εργοστασίου πρώτο βάζω elix disp n9 ... τωρα λέω να δοκιμάσω και το b&p disp θα τα αγοράσω αυριοαν δεν θέλεις να αλλάξεις τσοκ πάρε μαλλινοταπο η μεσοταπα η κλασικά διασποράς για πρώτο μετά ρίξε κανονικά με κιαθιο ανάλογα βεβαία που κυνηγάς
Καλησπέρα στην παρέα και σε όλοι την ομάδα , θα ηθελα να κανω μια ερώτηση σχετικά με καποια φυσσιγια ... εχω την sx3 71 πόντους και κυνηγάω μπεκάτσα με τσοκ skeet Carlson φέτος έμεινα με ανοιχτά στο στόμα στα ορτύκια με συγκεντροτηρα .. δεν ξερω όμως τι γίνεται σε μπεκάτσα και φυσίγγια διασποράς , χρησιμοποιώ direct 34 γρ πρώτο και δεύτερο εχω το Gorrila elix disp 34 gr εχω παρει καποια πουλιά αλλα κ εχω χάσει πείτε λιγο αν γνωρίζει κάποιος αν ειμαι σωστά η να βάλω λιγο πιο σφηχτοο τσοκ
Καλό το Gorrila elix disp 34 για πρώτο, αλλά και τo B&P Dispersante δεν νομίζω να σου δώσει κάτι παραπάνω από το Elix disp. αν το θέλεις για τη δεύτερη βολή. Και τα δυο είναι για μέχρι 20-25 μέτρα.Έβαλα σημερα τσοκ το mid range της Carlson αντίστοιχο 3*** εργοστασίου πρώτο βάζω elix disp n9 ... τωρα λέω να δοκιμάσω και το b&p disp θα τα αγοράσω αυριο
Τα mezzo του Λαμπρου αστα Διαμαντη..Αφηνουν πολλα καταλοιπα στην καννη,μολυβδωσεις και δεν συμμαζευεται...Καλημέρα λεβέντες. Θά ήθελα την γνώμη σας, σχετικά με τι φυσίγγια να χρησιμοποιήσω στο όπλο μου,με μήκος κάνης 60" και τσόκ skeet(SKT). Τα μέτρα πάνω από όλα είναι γνωστά μάξιμουμ 25-30 μέτρα περίπου.
Εχω του Καραμανίδη με ελικοειδή διασπορέα για τα πολύ πυκνά, λαμπρο φέλτρο, νόμπελ με μάλλινη, Καραμανιδη με επινικελωμένα και μάλλινη μπεκάτσια, μίγκρα, νταινάμικ του καραμανίδη μεσόταπα,μετζο του λάμπρο και άλλα πολλά με συγκεντρωτήρα,όπως τορντο 32 λάμπρο, εξπρές 32 δόρκας,μαύρα Καραμανίδη κλπ..
Εάν κάποιος έχει αυτόν τον συνδιασμό κανης τσοκ ή παρόμοιο,θα με ενδιέφεραν πληροφοριακά οι εμπειρίες του, με διάφορα είδη φυσιγγίων σαν και αυτά που ανέφερα ή για οτιδήποτε άλλο.
Ευχαριστώ...