D
Deleted member 2
Απο 7 και πάνω σε σκάγια έχουν C7 πυρίτιδα, έλεγα αν κάποιος τα ρίχνει στις φάσσες να μας πει εντυπώσεις.γιατι στο 7 και οχι στο 6?
Απο 7 και πάνω σε σκάγια έχουν C7 πυρίτιδα, έλεγα αν κάποιος τα ρίχνει στις φάσσες να μας πει εντυπώσεις.γιατι στο 7 και οχι στο 6?
Όχι Νικόλα...φρεσκοαγορασμένα ήταν.Μήπως έριξες τα παλιά ;
Η μοναδηκη benelli που λατρεψα και απο οτι εχω δει και πολοι κυνηγοιΜπορεί να πήρε από 2 τουφεκιες .... Η 121 με κανη σεντετιεν ε... τουφεκος
Μια τετοια,αξιζε!Η μοναδηκη benelli που λατρεψα και απο οτι εχω δει και πολοι κυνηγοι
ναι saint etienneΜπορεί να πήρε από 2 τουφεκιες .... Η 121 με κανη σεντετιεν ε... τουφεκος
Αστην οπως ειναι!ναι saint etienne
μονο που ειναι full τσοκ σταθερό
έχω σκεφτεί να την πάω να της βάλω τσοκάκια αλλά δεν το παίρνω απόφαση να την ''χαλάσω''
12.90 στην καλυτερη 12.50παιδιά τα percorso σε τι τιμή τα βρίσκεται τώρα??
Ούτε να το σκέφτεσαιναι saint etienne
μονο που ειναι full τσοκ σταθερό
έχω σκεφτεί να την πάω να της βάλω τσοκάκια αλλά δεν το παίρνω απόφαση να την ''χαλάσω''
12.90 στην καλυτερη 12.50
Τα δυο μεγαλα μαγαζια Αθηνας και Θεσ/νικης 12.90 τα εχουν πλεον, λεω να παρω κανενα κουτι nobel speed no6 για τωρα που κανει ζεστηΕυχαριστώ Alex. Προβληματιστηκα γιατί τα βρήκα σε μαγαζί εδώ που γενικά είναι πολύ ακριβό 12.50 και λέω δεν παίζει παρακάτω θα έχουν