Φυσίγγια για την Φάσσα

Εχω καιρο να βαλω Κονδορα,πριν χρονια ηταν φυσιγγι που εκοβε καροτιδες!Τωρα δεν εχω αποψη...
Το νο6 Αλεξ δεν με ειχε ενθουσιασει, οχι οτι δεν ηταν καλο, αλλα το νο5 μιλαμε πηγαινε μπαλα σε τρελες αποστασεις

ενας γνωστος μου ειχε παρη περσυ στην εναρξη της περδηκας ,τα κονδορα της δορκας σε 7αρι και δεν μπορουσε να παρει πουλι στα 25 μετρα ολα εφευγαν τραυματηζμενα , δεν ειναι λυπον η μαρκα το παν στα φυσιγγια , αλλα η σταθεροτητα που πρεπει να εχουν ολα τα φυσιγγια ανεξαρτητης μαρκας

Eγω πριν χρονια στην φασσα,ειχα παει 25-0!!τα φυσιγγια Κονδορας μου εφτεγαν η τα τσιπουρα
και η γκιοσα της προηγουμενης μερας??Αμα εισαι χαλια δεν πανα εχεις φυσιγγαρες,ουτε ελατο
στα 5 μετρα δεν βαρας.

Eγω πριν χρονια στην φασσα,ειχα παει 25-0!!τα φυσιγγια Κονδορας μου εφτεγαν η τα τσιπουρα
και η γκιοσα της προηγουμενης μερας??Αμα εισαι χαλια δεν πανα εχεις φυσιγγαρες,ουτε ελατο
στα 5 μετρα δεν βαρας.
Εμπεριστατωμένη τοποθεσία,με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και παθόντα βεβαίως βεβαίως!

τον έναν που ξέρω, κόνδορας 8αρι το καλοκαίρι στα τρυγόνια και το χειμώνα 9αρι στην μπεκάτσα, τις προάλλες ένας άλλος μου είπε τα βάζει σε 7αρι στην τσίχλα με ένα πλάγιο sarasqueta :(

Τους εχεις ρωτησει αν ξερουν τα γρ του Κονδορα?Αλλα τι λεω,το πυροβολικο δεν ασχολειτε με τετοια θεματα.
Συντεταγμενες ζηταει και βαλει κατα βουληση:D

Τους εχεις ρωτησει αν ξερουν τα γρ του Κονδορα?Αλλα τι λεω,το πυροβολικο δεν ασχολειτε με τετοια θεματα.
Συντεταγμενες ζηταει και βαλει κατα βουληση:D
ξέρουν και παραξέρουν, άσσο τσοκ και στο περπατητό, γτ το όπλο πρέπει να "κόβει"
περνάω καλά όπως καταλαβαίνεις όταν πιάνω συζητήσεις, δαγκώνομαι να μην γελάσω

Κάποτε έτυχε κ κυνήγησα με έναν που τα έριχνε με ποζε bettinsoli στις τσίχλες, όταν τον ρώτησα μου είπε οτι με τα φυσίγγια με μικρό μέταλλο δεν είχε επιτυχίες..
Εκτός αυτού η αλήθεια ειναι οτι για κάποιον που δεν γνωρίζει λίγα πράγματα η ασχολείται περιστασιακά με το κυνήγι αυτού του είδους τα φυσίγγια(με ψηλό μέταλλο)τον κάνουν κ τσιμπάει σαν χανος....
ένας άλλος μου είπε τα βάζει σε 7αρι στην τσίχλα με ένα πλάγιο sarasqueta :(
Φαντάζομαι ποσα εχει ριξει..και μετά φταίνε τα κλειδια..
Από κάτι παρόμοιους βγήκε η ατάκα "Τα δίκαννα κουνάνε":p

Back