Φυσίγγια για την Φάσσα

Δεν ειναι υπερβολη σε ορισμενες περιπτωσεις. Προπερσι που χε παγωνιες και τα πουλια εμπαιναν σπασμενα ψυλωμενα ηταν οκ.
Οκτώβρη στην Ήπειρο έχει τόση παγωνιά για να βάλεις 38αρια?να μου πεις στις γιορτές και λίγο μετά να συμφωνήσω αλλά θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για τέτοιες γομωσεις!αυτά έχω δει εγώ με τα μάτια μου,μιας και 8 χρόνια τώρα δεν χάνω τα Μπάσιματα του Οκτώβρη και συγκεκριμένα στην Άρτα!

Ρε τρελοκομείο που θα το ρίξεις το supercaccia?
o_O

Είναι καμιά 15αριά φυσίγγια φίλε τα είχα για τον βάλτο όταν επιτρεπόντουσαν τα μολύβδινα.
Τώρα για τον χειμώνα στον κάμπο στα καλαμπόκια είναι χρήσιμα.
Αλλιώς πάνω από 34 βία βία 36 δεν βάζω στην φάσσα.

Αν είναι μαγιονκι το δέχομαι..αν όχι γιατι?
Τάσο το classica το petcorso και το supercaccia δεν το πειράζουν γιατί πουλάει κι ελπίζω να το συνεχίσουν έτσι.δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τότε που ήταν maionchi.ειναι οι ναυαρχίδες τους.αν έχει αλλάξει η c7 και η tecna αυτά πάλι έχουν απόδοση.δεν τα πειράζουν ευκολα

Οκτώβρη στην Ήπειρο έχει τόση παγωνιά για να βάλεις 38αρια?να μου πεις στις γιορτές και λίγο μετά να συμφωνήσω αλλά θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για τέτοιες γομωσεις!αυτά έχω δει εγώ με τα μάτια μου,μιας και 8 χρόνια τώρα δεν χάνω τα Μπάσιματα του Οκτώβρη και συγκεκριμένα στην Άρτα!
εκει που κυνηγας εσυ ρε ηλια κυνηγας με το κοντομανικο,εμεις το πρωι βαραμε ζεμπεκιες πιο πανω:)

εκει που κυνηγας εσυ ρε ηλια κυνηγας με το κοντομανικο,εμεις το πρωι βαραμε ζεμπεκιες πιο πανω:)

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο χορευταραδες εμείς οι παραπάνω :D
Πέρα από την πλάκα εγώ μόνιμα 36αρια τους έριχνα χωρίς πρόβλημα... Μετά τις 25 Οκτώβρη συνήθως η πρωινή θερμοκρασία ειναι αρκετά κάτω από 10 και με πολύ υγρασία, μεσημέρι αν έχει και κάνα βοριαδακι παίζει να μην δεις πάνω από 15.
Ηλια τώρα λίγο έξω από τα Γιάννενα μου δείχνει 14 βαθμούς και είναι μια χαρά μέρα :D

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο χορευταραδες εμείς οι παραπάνω :D
Πέρα από την πλάκα εγώ μόνιμα 36αρια τους έριχνα χωρίς πρόβλημα... Μετά τις 25 Οκτώβρη συνήθως η πρωινή θερμοκρασία ειναι αρκετά κάτω από 10 και με πολύ υγρασία, μεσημέρι αν έχει και κάνα βοριαδακι παίζει να μην δεις πάνω από 15.
Ηλια τώρα λίγο έξω από τα Γιάννενα μου δείχνει 14 βαθμούς και είναι μια χαρά μέρα :D
Μην βαρατε ώρε λεβεντες!

Κώστα δύο κουτάκια superkill 33,5 μαύρα 6 νούμερο πήρα για τον Οκτώβρη και βλέπουμε!

και πολύ καλά έκανες....να δούμε πρώτα αν έχει καριόλες γιατί είναι πλέον αρκετά ακριβά τα ρημάδια και δεν λέει να τα ρίξεις σε γάμο :D

και πολύ καλά έκανες....να δούμε πρώτα αν έχει καριόλες γιατί είναι πλέον αρκετά ακριβά τα ρημάδια και δεν λέει να τα ρίξεις σε γάμο :D
Τον Οκτώβριο θα μπουν σίγουρα καριολες...επομένως κάτι θα ρίξουμε!

Back