Φυσίγγια για την Φάσσα

Μην ξεχνάμε επίσης οτι παλαιότερα, με πολύ περισσότερα θηράματα με λιγότερες απαγορεύσεις και με πολύ μικρές σχετικά αποστάσεις απο τα σπίτια τους οι κυνηγοί μπορούσαν και, κάπως, διάλεγαν, τουφεκιές.
Σημερα που κάνουμε 1000 χιλιόμετρα και έχουμε μόνο 4-5 μέρες άδεια, έχεις την ...πολυτέλεια να αφήσεις πουλί, και να μην δοκιμάσεις ακομη και στο όριο ??? (που μπορεί να ειναι και 2 φορές το όριο, απο την απελπισία :D )
Ετσι αυξάνονται οι αστοχίες και μετά μας φταίνε όλα.
Το οπλο, το μήκος της κάνης, ο αυλός, το τσοκ, το ρέλιασμα, η σφαιρικότητα ή η σκληρότητα των σκαγιών, το βάρος τους, το κακό το μάτι κτλ κτλ κτλ

Όπως λέει και ο λαός, "της στραβής ....., της φταίνε οι τρίχες."

Μα τι λέω. ο ....άθρωπος
ΠΙΠΕΡΙ!!!!!.sarcastic.

Μην ξεχνάμε επίσης οτι παλαιότερα, με πολύ περισσότερα θηράματα με λιγότερες απαγορεύσεις και με πολύ μικρές σχετικά αποστάσεις απο τα σπίτια τους οι κυνηγοί μπορούσαν και, κάπως, διάλεγαν, τουφεκιές.
Σημερα που κάνουμε 1000 χιλιόμετρα και έχουμε μόνο 4-5 μέρες άδεια, έχεις την ...πολυτέλεια να αφήσεις πουλί, και να μην δοκιμάσεις ακομη και στο όριο ??? (που μπορεί να ειναι και 2 φορές το όριο, απο την απελπισία :D )
Ετσι αυξάνονται οι αστοχίες και μετά μας φταίνε όλα.
Το οπλο, το μήκος της κάνης, ο αυλός, το τσοκ, το ρέλιασμα, η σφαιρικότητα ή η σκληρότητα των σκαγιών, το βάρος τους, το κακό το μάτι κτλ κτλ κτλ

Όπως λέει και ο λαός, "της στραβής ....., της φταίνε οι τρίχες."

Μα τι λέω. ο ....άθρωπος
ΠΙΠΕΡΙ!!!!!.sarcastic.
Πιο παλια δεν ειχαν αναγκη να τουφεκισουν μακρια, εφευγαν απ το σπιτι και ελεγαν πχ θα φερω δυο λαγους σημερα 2 μπεκατσες και 3 περδικες, ηταν για αυτους που ηξεραν πολυ ευκολο γιατι υπηρχαν παρα πολλα θηραματα, τωρα ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα και ειδικα πολλα τα εξοδα για οσους δεν μενουν επαρχια.
Η ατακα με το πιπερι ειχε πολυ γελιο.sarcastic.

Χωρης να θελω να προσβαλο κανενα τα οπλα εκηνεις της εποχεις ηταν καλα αρκετα καλα αλλα μεχρει εκει...π.χ.ρεμ 1100 με φουλ κανη .εκανε παπαδες..browning a5 με φουλ τσοκ εκανε παπαδες.franchi 48al ,το ιδιο..beretta301/2/3.με φουλ.τσοκ το ιδιο.benelli sl80 τα ιδια...τι να εκαναν δηλαδη με φουλ τσοκ..απλος η αναμνησεις τα κανουν μυθους στα ματια μας...(sorry για το of topic)
Ηλία συγγνώμη απλα νομίζω αυτο με τα παλιά όπλα εχω την εντύπωση το αναφέρεις συχνά!! Χωρίς παρεξήγηση απλα μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις συνέχεια....δεν ειναι μόνο οι αναμνήσεις που τα κάνουν μύθο!

Ηλία συγγνώμη απλα νομίζω αυτο με τα παλιά όπλα εχω την εντύπωση το αναφέρεις συχνά!! Χωρίς παρεξήγηση απλα μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις συνέχεια....δεν ειναι μόνο οι αναμνήσεις που τα κάνουν μύθο!
Καμια παρεξηγηση φιλε μου της γνωμες μας λεμε

Ποσιδωνα τωρσ ταπες ολα.της στραβης και τα @@@@δια της φτενε.και εγω αυτης της αποψης ειμαι
Πολύ σωστά!!!
Όντως τα ...απίδια (αχλάδια) της φταίνε.;)
Εσυ το είπες καλα.
Εγω ...ξεστράτησα, το κατάλαβα, αυτοτιμωρήθηκα και τωρα προσέχω.:D

Κι εγω σημερα με 2 κουτια nsi spped τα οποια θα δοκιμασω τελη του μηνα που θα χω χρονο. Με το anaconda mid πρεπει να κεντανε. Εαν δεν συναντησω ντοπιαρες που εχω σκοπο, σιγουρα θα παω για αγριοπεριστερα. Πιστευω τελη σεπτ δεν θα χουν τοσο λακτισμα οπως αναφερθηκε.
Στα 34γρ δε μπορουσα για τις συνθηκες αυτες να βρω κατι σταθεροτερο, τα f2 αγαπημενα ολων θα πανε για λιγο αργοτερα. βρηκα τα gorilla 34 στην περιοχη αλλα οχι σε νο6... Ενα ευρω φθηνοτερα το οποιο θα ετρωγα στην μετακινηση... Δε βαριεσαι?!
Σιγουρα θα παρω καποια κουτια 36γρ ομως

Λεβέντες έχει δοκιμάσει κανείς τα ns-20 classica στις μπουφιαρες που λένε στο χωριό μου????με τα speed δεν συνεχίζω παραιτούμαι ....ζωντανά όλα τα πουλιά κα πολύ αίμα μέχρι που μπήκε θαλαμη το gm3.σκέφτομαι ότι ίσως είναι βαρυ set up για τέτοιες συνθήκες ....Την γνώμη σας για το ns-20

Λεβέντες έχει δοκιμάσει κανείς τα ns-20 classica στις μπουφιαρες που λένε στο χωριό μου????με τα speed δεν συνεχίζω παραιτούμαι ....ζωντανά όλα τα πουλιά κα πολύ αίμα μέχρι που μπήκε θαλαμη το gm3.σκέφτομαι ότι ίσως είναι βαρυ set up για τέτοιες συνθήκες ....Την γνώμη σας για το ns-20
Δοκίμασε r12 με την μπενελα

Μια χαρά είναι τα classica και για την Φάσσα...μέχρι να βάλει δυνατά κρύα,θα μείνεις ικανοποιημενος!

Μιλησα με τον Ανδρεα σημερα και μου ετοιμαζει βαρυ πυροβολικο για τις φασσες 35 γρ για μακρινα καψιματα και μερικα 33 και 34γρ για δοκιμη περισσοτερο. Αντε να ερθουν τα κοριτσια να γινει πολεμος, τα αγαπημενα μου percorso και super caccia 6/4 θα μπουν στην ακρη φετος γιατι ειναι πολλα τα λεφτα για τετοιες εποχες, ας στηριξω τον Ανδρεα καλυτερα που ειναι και γαμω τα παιδια!

Μιλησα με τον Ανδρεα σημερα και μου ετοιμαζει βαρυ πυροβολικο για τις φασσες 35 γρ για μακρινα καψιματα και μερικα 33 και 34γρ για δοκιμη περισσοτερο. Αντε να ερθουν τα κοριτσια να γινει πολεμος, τα αγαπημενα μου percorso και super caccia 6/4 θα μπουν στην ακρη φετος γιατι ειναι πολλα τα λεφτα για τετοιες εποχες, ας στηριξω τον Ανδρεα καλυτερα που ειναι και γαμω τα παιδια!
Καλοκαυτα όλα!
Όλα με Ισπανίδες Αλεξ;

Back