Σημερα ερηξα του καραμανιδη τα νικελ 36 γρ ν6 μπωρω να πω με σηγουρια παρα πολυ καλο και σε κατανομες στα 50 μτ και σε διατριση τα μετρησα και στο chrono και εβγαλαν 433 μδ στο 1 μετρο με κανη 71 φουλ 18,3 αυλο
Το έχω δοκιμάσει καλές εντυπώσεις μου είχαν αφήσει...για τέτοια εποχή τα θεωρώ λίγο ζωηρά!Σημερα ερηξα του καραμανιδη τα νικελ 36 γρ ν6 μπωρω να πω με σηγουρια παρα πολυ καλο και σε κατανομες στα 50 μτ και σε διατριση τα μετρησα και στο chrono και εβγαλαν 433 μδ στο 1 μετρο με κανη 71 φουλ 18,3 αυλο
Ειναι αρκετα δυνατα αλλα κοβουν απιστευτα μακρια, τα ειχα δοκιμασει περυσι κι εγω
Τeo βαλε την κανη σου εναμισι μετρο πισω απο την μεση του chrony...τοτε θα εχεις σωστο αποτελεσμα και κοιτα να εχει συννεφια η να εισαι σε αρκετα σκιερο σημειο ωστε να εχεις σωστες ενδειξεις.Σημερα ερηξα του καραμανιδη τα νικελ 36 γρ ν6 μπωρω να πω με σηγουρια παρα πολυ καλο και σε κατανομες στα 50 μτ και σε διατριση τα μετρησα και στο chrono και εβγαλαν 433 μδ στο 1 μετρο με κανη 71 φουλ 18,3 αυλο
Για σενα κατι θα κανω...Αμα σου μεινουν μερικα απο τα καινουργια που πηρες,να μου δωσεις
5-6 να φαρδυνω ενα χωματοδρομο που θελω στο χωριο
Έβαλα τρία στην ζώνη που βρήκα σε κάτι χύμα...με κα....,με ψησατε ήθελα να πω!Ειναι αρκετα δυνατα αλλα κοβουν απιστευτα μακρια, τα ειχα δοκιμασει περυσι κι εγω
Σημερα ερηξα του καραμανιδη τα νικελ 36 γρ ν6 μπωρω να πω με σηγουρια παρα πολυ καλο και σε κατανομες στα 50 μτ και σε διατριση τα μετρησα και στο chrono και εβγαλαν 433 μδ στο 1 μετρο με κανη 71 φουλ 18,3 αυλο
Εξαρτατε και με τι κανη το ριχνεις αυριο θα δοκημασω και με 18,6 με 3 αστρα και φτιαγμενω κονο να δω διαφορεςΤeo βαλε την κανη σου εναμισι μετρο πισω απο την μεση του chrony...τοτε θα εχεις σωστο αποτελεσμα και κοιτα να εχει συννεφια η να εισαι σε αρκετα σκιερο σημειο ωστε να εχεις σωστες ενδειξεις.
Γυρω στα 420m/s το εχω μετρησει εγω ...που εννοειται οτι ακομη και ετσι ειναι εξαιρετικα γρηγορο.
Ποσο κωνο..???Εξαρτατε και με τι κανη το ριχνεις αυριο θα δοκημασω και με 18,6 με 3 αστρα και φτιαγμενω κονο να δω διαφορες
Benelli 18.3 2*Εξαρτατε και με τι κανη το ριχνεις αυριο θα δοκημασω και με 18,6 με 3 αστρα και φτιαγμενω κονο να δω διαφορες
Μακη 6 εκ περιπου ειμαι συγουρος θα ειναι ποιο κατο απο ταχητιταΠοσο κωνο..???
Εδώ και μια εξαετία είναι το αποκλειστικό φυσίγγι για φάσσα που χρησιμοποιώ και πέρυσι δοκίμασα και το f2 classic για το οποίο δεν έχω σχηματίσει ακόμη άποψη!Έριξα τα mb 36 long range σε 6αρι φοβερό σκοτωμα και αρκετά συγκεντρωτικό!Σε μια δυάδα που έριξα σε τσίχλα ένιωσα αρκετό λάκτισμα,στην τριάδα στα φασσια δεν το κατάλαβα λόγω της έντασης της στιγμής!Αρκετά γρήγορο θα έλεγα!
Ριξτο ειναι φυσιγγαραΕδώ και μια εξαετία είναι το αποκλειστικό φυσίγγι για φάσσα που χρησιμοποιώ και πέρυσι δοκίμασα και το f2 classic για το οποίο δεν έχω σχηματίσει ακόμη άποψη!
Μου κάνανε δώρο ένα κουτί nsi speed 34 gr και σκέφτομαι να το δοκιμάσω το Σάββατο αν με τιμήσει καμία από τα καρτέρια της Φθιώτιδας!!!
Πατρίδα εξαιρετική επιλογή...έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος!Εδώ και μια εξαετία είναι το αποκλειστικό φυσίγγι για φάσσα που χρησιμοποιώ και πέρυσι δοκίμασα και το f2 classic για το οποίο δεν έχω σχηματίσει ακόμη άποψη!
Μου κάνανε δώρο ένα κουτί nsi speed 34 gr και σκέφτομαι να το δοκιμάσω το Σάββατο αν με τιμήσει καμία από τα καρτέρια της Φθιώτιδας!!!