Σ'ευχαριστω Γιωργο, ναι ολα θα παει η Ισπανικη συννεφοΚαλοκαυτα όλα!
Όλα με Ισπανίδες Αλεξ;
Σ'ευχαριστω Γιωργο, ναι ολα θα παει η Ισπανικη συννεφοΚαλοκαυτα όλα!
Όλα με Ισπανίδες Αλεξ;
Μη τη φοβασε θα τα έχει πετύχει ο αντρεας θα πέφτουν σα σύκα..Σ'ευχαριστω Γιωργο, ναι ολα θα παει η Ισπανικη συννεφο
Τι εννοείς «μακρινά» ;Μιλησα με τον Ανδρεα σημερα και μου ετοιμαζει βαρυ πυροβολικο για τις φασσες 35 γρ για μακρινα καψιματα
Ειμαι σιγουρος γι αυτο!!!Μη τη φοβασε θα τα έχει πετύχει ο αντρεας θα πέφτουν σα σύκα..
38 μετρα φιλε ΣπυροΤι εννοείς «μακρινά» ;
ΧαχαχαχαχαχαχαΕιμαι σιγουρος γι αυτο!!!
38 μετρα φιλε Σπυρο
Θα βάλει και βρωμάλευρο ;;; ... Γιατί με "κανονικά" φυσίγγια το μέγιστο βεληνεκές είναι 36,5 μέτρα !!!Ειμαι σιγουρος γι αυτο!!!
38 μετρα φιλε Σπυρο
Στα 36,5 δεν σηκώνει όπλο ο Αλεξ για να μην τα χαλάσει, τα αφήνει να μακρύνουν λίγοΘα βάλει και βρωμάλευρο ;;; ... Γιατί με "κανονικά" φυσίγγια το μέγιστο βεληνεκές είναι 36,5 μέτρα !!!
Ε ναι Κωστα εννοειται θα κανω κανα δυο χαρτονια σουρωτηρι να τα δουμε ολοι μαζιΜε το καλό Αλεξ να παραλάβεις και περιμένουμε πίνακες να δούμε γιατί μπορεί να χρειαστούν και άλλοι
1,80 x36 ειναι τα 36γρ??Τα 36αρι με mb36. Και το 38ari με tecna gorilla.ειναι φυσηγγαρεσ
Τι τα κοιτας βρε Σπύρο , όσο τα κοιτα διαολίζεσαι και συ κι εγω και όλοι.https://www.terreseteaux.fr/cartouches-super-pigeon-12-36g-x100-1.html
Τα καλα νέα : Φυσιγγια Winchester 36 γραμμάρια, 4αρια και 6αρια τα 100 (4 κουτιά) σε έκπτωση 36,99 ευρώ.
Τα κακά νέα :Δυστυχώς η Λιλ ειναι ....ακομη στην Β. Γαλλία.
https://www.terreseteaux.fr/cartouches-super-pigeon-12-36g-x100-1.html
Τα καλα νέα : Φυσιγγια Winchester 36 γραμμάρια, 4αρια και 6αρια τα 100 (4 κουτιά) σε έκπτωση 36,99 ευρώ.
Τα κακά νέα :Δυστυχώς η Λιλ ειναι ....ακομη στην Β. Γαλλία.
Δεν το πολύ-ψάχνω Δημητρη.Τι τα κοιτας βρε Σπύρο , όσο τα κοιτα διαολίζεσαι και συ κι εγω και όλοι.
Αλλά μάλλον σ αυτά που στέλνουν Ελλάδα ,έχουν πιο καλά σκάγια που είναι και πιο ακριβά , οπότε οι εισαγωγείς δεν βγαίνουν αν πουλήσουν πιο κάτω.
Γι αυτό........
Έριξα τα mb 36 long range σε 6αρι φοβερό σκοτωμα και αρκετά συγκεντρωτικό!Σε μια δυάδα που έριξα σε τσίχλα ένιωσα αρκετό λάκτισμα,στην τριάδα στα φασσια δεν το κατάλαβα λόγω της έντασης της στιγμής!Αρκετά γρήγορο θα έλεγα!
Τα έριξα πέρυσι το χειμώνα ή προπερσι δεν θυμάμαι,ναι την πήρα αλλά με το δεύτερο φυσίγγιο....ήταν σχετικά ψιλά αλλά τα εξαρια και με το τσοκακι την έσβησαν!Πρώτη φορά τα ρίχνεις; Το καλό που σου θέλω να την πήρες την τσίχλα.
Να ναι καλά το τσοκακι που μου άφησε το φιλαράκι μουΤην εσβησαν εκει πανω? Αφου δεν εχει πολλα σκαγια το εξαρι!