Φυσίγγια για την Φάσσα

https://www.terreseteaux.fr/cartouches-super-pigeon-12-36g-x100-1.html
Τα καλα νέα : Φυσιγγια Winchester 36 γραμμάρια, 4αρια και 6αρια τα 100 (4 κουτιά) σε έκπτωση 36,99 ευρώ.
Τα κακά νέα :Δυστυχώς η Λιλ ειναι ....ακομη στην Β. Γαλλία.
Τι τα κοιτας βρε Σπύρο , όσο τα κοιτα διαολίζεσαι και συ κι εγω και όλοι.
Αλλά μάλλον σ αυτά που στέλνουν Ελλάδα ,έχουν πιο καλά σκάγια που είναι και πιο ακριβά , οπότε οι εισαγωγείς δεν βγαίνουν αν πουλήσουν πιο κάτω.
Γι αυτό........:confused:

https://www.terreseteaux.fr/cartouches-super-pigeon-12-36g-x100-1.html
Τα καλα νέα : Φυσιγγια Winchester 36 γραμμάρια, 4αρια και 6αρια τα 100 (4 κουτιά) σε έκπτωση 36,99 ευρώ.
Τα κακά νέα :Δυστυχώς η Λιλ ειναι ....ακομη στην Β. Γαλλία.

Αυτό θα πει ΑΚΥΡΟ ΨΑΡΑΔΕΣ και False alert με τα όλα του... Εκεί παίρνεις ολόκληρη 100αδα, εδώ μοιάζουν τα λεφτά αυτά σαν ψιλά για κερί ή λαμπάδα...

Last edited:
Τι τα κοιτας βρε Σπύρο , όσο τα κοιτα διαολίζεσαι και συ κι εγω και όλοι.
Αλλά μάλλον σ αυτά που στέλνουν Ελλάδα ,έχουν πιο καλά σκάγια που είναι και πιο ακριβά , οπότε οι εισαγωγείς δεν βγαίνουν αν πουλήσουν πιο κάτω.
Γι αυτό........:confused:
Δεν το πολύ-ψάχνω Δημητρη.
Πήγαινα στο κατάστημα αυτο μεχρι πριν 2 χρόνια και είχα το site του αποθηκευμένο.
Σημερα με επιασε η όρεξη να ξεσκαρτάρω τα ...αρχεία.
Αυτά παθαίνεις αν δεν πηγαίνεις για ....ψαρεμα;),
ούπς, κυνήγι ήθελα να γράψω.sarcastic..

Υ/Γ : Περαστικά και γρήγορα σιδερένιος και μάχιμος στα ...μαρμαρένια αλώνια των Τζουμέρκων κόντρα στις δικές μας ....Στυμφαλιδες.big smile.

Έριξα τα mb 36 long range σε 6αρι φοβερό σκοτωμα και αρκετά συγκεντρωτικό!Σε μια δυάδα που έριξα σε τσίχλα ένιωσα αρκετό λάκτισμα,στην τριάδα στα φασσια δεν το κατάλαβα λόγω της έντασης της στιγμής!Αρκετά γρήγορο θα έλεγα!

Έριξα τα mb 36 long range σε 6αρι φοβερό σκοτωμα και αρκετά συγκεντρωτικό!Σε μια δυάδα που έριξα σε τσίχλα ένιωσα αρκετό λάκτισμα,στην τριάδα στα φασσια δεν το κατάλαβα λόγω της έντασης της στιγμής!Αρκετά γρήγορο θα έλεγα!

Πρώτη φορά τα ρίχνεις; Το καλό που σου θέλω να την πήρες την τσίχλα.

Πρώτη φορά τα ρίχνεις; Το καλό που σου θέλω να την πήρες την τσίχλα.
Τα έριξα πέρυσι το χειμώνα ή προπερσι δεν θυμάμαι,ναι την πήρα αλλά με το δεύτερο φυσίγγιο....ήταν σχετικά ψιλά αλλά τα εξαρια και με το τσοκακι την έσβησαν!

Back