Παιδιά εμένα τα royal pigeon δεν με ευχαρίστησαν....Πέρα του ότι όσα πουλιά πήρα ήταν όλα πλημμύρα στο αιμα έχασα και πολλά ζωντανά φτερουγατα και με καλα βαλμενες ντουφεκιες...Υστερούν πολύ στην υγρασια.
Νίκο νιώθεις λάκτισμα στη maxus??Εμένα δεν μου αρέσει το λαχτισμα τους πολύ ξερό και απότομο
Πότε έγινε αυτό; think( ο μητσιαλης στον εβρο με 6 αρια εριχνε τα πρασινα πανω απο 50 μετρα σαν συκα)
Με τα παλιά πιχον υποθέτω ,έχει στοκ αυτός!Τα rio θελουν ανοικτα τσοκ ,ειναι συγκεντωτικα και πολυ γρηγορα με σκληρα σκαγια ,θελει κοντακι αυστηρα πανω σου.( ο μητσιαλης στον εβρο με 6 αρια εριχνε τα πρασινα πανω απο 50 μετρα σαν συκα)
Με τα παλιά πιχον υποθέτω ,έχει στοκ αυτός!
Ναι με τα παλια επι εποχης uee..Ακριβως
....που δεν ήμουνα εγώ; Στην ζωή;Πολυ παλια,δεν εισουνα εσυ.
Θα πήγαινα σε ένα καλό με τέκνα ή sipe μέχρι 36 - 38. Για τι θερμοκρασιες μιλάς; Τουλάχιστον εμένα σε συνθήκες κοντά - 20 ένα φυσίγγια που θυμάμαι να κάνω πάντα παπάδες είναι το μπλεΠαιδιά καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για κάποιο σταθερό φυσιγγι για την φασσα σε συνθηκες πάγου.
Αν σε ενδιαφέρει η τιμή , σε λίγα γραμμάρια το Lambro μπλε ,σε περισσότερα γραμμάρια το NSI super caccia. Αν δεν σε ενδιαφέρει η τιμή Reminghton Express.Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για κάποιο σταθερό φυσιγγι για την φασσα σε συνθηκες πάγου.
Lambro μπλε,καφε,Ρουμελιωτης μπλε 36 γρ,rotwiell weadmansell,ολα σε νουμερο 4 και 5.Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για κάποιο σταθερό φυσιγγι για την φασσα σε συνθηκες πάγου.
Του Ρουμελιώτη τα csb λες;Lambro μπλε,καφε,Ρουμελιωτης μπλε 36 γρ,rotwiell weadmansell,ολα σε νουμερο 4 και 5.