Στειλε μου στοιχεια Μαριε να σου στειλω μερικα Ρουμελ psp2 no5 να τα δοκιμασεις και αν σου αρεσουν κανεις παραγγελιαΤου Ρουμελιώτη τα csb λες;
Στειλε μου στοιχεια Μαριε να σου στειλω μερικα Ρουμελ psp2 no5 να τα δοκιμασεις και αν σου αρεσουν κανεις παραγγελιαΤου Ρουμελιώτη τα csb λες;
Είσαι ωραίος Αλέξανδρε!Στειλε μου στοιχεια Μαριε να σου στειλω μερικα Ρουμελ psp2 no5 να τα δοκιμασεις και αν σου αρεσουν κανεις παραγγελια
Κατατοπιστικός!thinkΡίχνε οπου βλέπεις
F2 πυρίτιδα και σκληρα σκάγια 5.5 . Κρύο θελει μόνοΚατατοπιστικός!think
Είσαι λεβέντης!Στειλε μου στοιχεια Μαριε να σου στειλω μερικα Ρουμελ psp2 no5 να τα δοκιμασεις και αν σου αρεσουν κανεις παραγγελια
Καλο ειναι αλλα ειναι παρα πολυ ακριβο.Για το mygra τι γνωμη εχετε?
.Ουτε κρυο ουτε ζεστη ,εγω πηρα και πολλα ζωντανα ,δεν ξετρελαθηκα κι ολας .Για το mygra τι γνωμη εχετε?
Είναι σφυχτο αλλα κόβει απίστευτα μακρυά ριχτω με κύλινδρο εαν κυνηγας μέχρι 25-30 μετρα.Για το mygra τι γνωμη εχετε?
Οταν λες ζωντανα Κωστα,σε τι κατασταση?.Ουτε κρυο ουτε ζεστη ,εγω πηρα και πολλα ζωντανα ,δεν ξετρελαθηκα κι ολας .
δεν ειναι καλα αυτα δεν κανουν τα αγοραζω εγω οσο οσο στειλε μου τα!
Overkilling.Απο 25 εως 45 μετρα γιαννη ,σε αυτα τα μετρα ηταν ζωντανα ,αλλα ανημπορα με πολλα σκαγια πανω τους αλλα ζωντανα και αλλα να τα κυνηγαω κατω στην κατηφορα οχι σε ενα κυνηγι δοκιμασα ολο το κουτι και εφυγε σε διαφορετικα κυνηγια.δεν τα βρηκα παντως μαζι τους.
Αν θυμαμαι καλα 8 η 8+ ευρωAlex πόσο κοστίζουν του Ρουμελιώτη τα 35 γρ με csb2;