Και ωραιο χρωμα διαλεξες..τα χαρτινα και τις μαλλινες οταν με το καλο παρεις δικαννο τα γεμιζεις..
Αυτά εννοείτε θέλουν διμουτσουνο αλλοιώς δεν ρίχνονταιΚαι ωραιο χρωμα διαλεξες..τα χαρτινα και τις μαλλινες οταν με το καλο παρεις δικαννο τα γεμιζεις..
Εκει τριγυρω σου υπαρχει ενα Ανατολικης Γερμανιας..για ρωτα μηπως δανειζετε...Αυτά εννοείτε θέλουν διμουτσουνο αλλοιώς δεν ρίχνονται
Να κατεβασω τα διμουτσουνα στις φασσες?Χαμος θα γινει στην ΕλβετιαΑυτά εννοείτε θέλουν διμουτσουνο αλλοιώς δεν ρίχνονται
Εκει τριγυρω σου υπαρχει ενα Ανατολικης Γερμανιας..για ρωτα μηπως δανειζετε...
Ό,τι περάσει το διάσελο μένει εδώ όμως... οποτε ξανασκέψου το..Να κατεβασω τα διμουτσουνα στις φασσες?Χαμος θα γινει στην Ελβετια
Και τα δύο...Ιδιογομωση η εμπορηκο...???
Με το classica Καλό χρυσο αλλα είχα πολλά ζωντανά πουλιά ειδικά μετά τα 30 μέτρα...Το federal δεν έτυχε να το δοκιμάσω...Ευχαριστώ.Federal target load 32g No7.5
NSI classica 32g No6
Σε εμπορικό με αυτά τα χαρακτηριστικά?Της nsi το sipe 32γρ μου έδινε πολλά κενα.34 γρ sipe no 6
Lambro μπλε με sipe και Vendetta με C7, 34gr και τα δύοΣε εμπορικό με αυτά τα χαρακτηριστικά?Της nsi το sipe 32γρ μου έδινε πολλά κενα.
Το παλιό ήτανε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε και δεν το άλλαζα με τίποτα.απο την ώρα που το άλλαξε είναι άστα να πάνε.δοκιμασε το r12 του δορκα σε 6αρι ή το r35 plus πάλι 6αρι.ειναι πολύ καλά φυσίγγια με πολύ καλές κατανομες και πιστεύω ότι θ ανταπεξέλθουν στην δοκιμασία και δεν είναι και σκληρά φυσιγγιαΠολύ καλό το μπλε αν και ταρακουνάει αρκετά.Για λαμπρό καφέ με S4 καμία γνώμη?
Από τα εμπορικά που έχω πάντα μερικά φυσιγγια πάνω μου... πολύ το γουστάρω σε νο6Πολύ καλό το μπλε αν και ταρακουνάει αρκετά.Για λαμπρό καφέ με S4 καμία γνώμη?
Το r12 ότι πιο συγκεντρωτικό έχω ρίξει τα τελευταια δύο χρόνια.μαλακό συγκεντρωτικό πάσχει κατά τη γνώμη μου σε διατρηση.Το παλιό ήτανε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε και δεν το άλλαζα με τίποτα.απο την ώρα που το άλλαξε είναι άστα να πάνε.δοκιμασε το r12 του δορκα σε 6αρι ή το r35 plus πάλι 6αρι.ειναι πολύ καλά φυσίγγια με πολύ καλές κατανομες και πιστεύω ότι θ ανταπεξέλθουν στην δοκιμασία και δεν είναι και σκληρά φυσιγγια
ΜΒ36 / 686 - 1.95 Χ 34 + 2 bafer - OBTU 6.5 mm + SFS14 - No5Και τα δύο...