Για σεμπτεμβριο καλο ειναι για ντοπιαρες ,μετα δεν ,ολα ζωντανα και θα τα ψαχνεις 100 μετρα πιο κατω.Πιστεύω είναι αξιοπρεπές η τιμή αυτή για φάσσα....
Για σεμπτεμβριο καλο ειναι για ντοπιαρες ,μετα δεν ,ολα ζωντανα και θα τα ψαχνεις 100 μετρα πιο κατω.Πιστεύω είναι αξιοπρεπές η τιμή αυτή για φάσσα....
Το πάει πολύ η supersport ...το αγαπάει το percorso ...η αλήθεια αυτή είναι.λόγω φιλοσοφίας δοκίμασα και το classica και το speed σαν ελαφρές λύσεις όμως Δεν έμεινα ευχαριστημένος.Μάλλον πάω προς το καφέ για αρχή...Ένα φυσίγγι στα 33-34γρ πιστεύω και εγώ ότι είναι ιδανικό για τον Οκτώβρη Δημήτρη.
Lambro καφέ,gorilla 34 και άλλα πολλά που ανέφεραν τα παιδιά .
Για εμένα δούλεψε ένα φυσίγγι που το έχεις ριξει,το ξέρεις και σου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Αν θυμάμαι καλά σου αρέσει το percorso.Πιστευω και στα μπασιματα θα σου κάνει όλα τα κέφια .
Το percorso ειναι δυνατο σαν το lambro biturbo ή πιο μαλακο??Το πάει πολύ η supersport ...το αγαπάει το percorso ...η αλήθεια αυτή είναι.λόγω φιλοσοφίας δοκίμασα και το classica και το speed σαν ελαφρές λύσεις όμως Δεν έμεινα ευχαριστημένος.Μάλλον πάω προς το καφέ για αρχή...
Στην Αμερική 5$ κάτι σαν τα δικά μας Κένταυρος, Ρουμελιωτης κτλ Σκοπευτικά φυσίγγια είναιΤο target load έχει 9€
Για κάτι μέρες με την υγρασία του Φθινοπώρου εκεί πάνω στην Ήπειρο ,είναι πολύ καλό όντως.Το είχα δοκιμασει. Μου φανηκε καπως αργο..
Έχω βολευτει πολύ το b&p f2 το 34αρι.
Σε 7αρι για ζεστες κ σε 6αρι αργοτερα.
Το καφέ με ζεστό καιρό είναι καλό . Τώρα τα federal κανα δυο κουτιά που έχω θα τα κρατήσω για κανα γάμο η βάφτιση . ( κι αν θυμάμαι 4 κουτιά είχαν κάπου στα 100 Euro)....Μέσες άκρες συμφωνούμε όλοι Από ότι βλέπω.Ντουφεκια φαρμάκι η sipe αλλά τα set up του εμπορίου δεν αποδίδουν τα δέοντα.Θεωρώ πολύ καλό φυσιγγι μιας και το έχω δοκιμάσει το r12 όμως στον κατάλογο δίνει μικρή διάτρηση παρόλη την καταπληκτική συγκέντρωση.Έχω την τάση να δοκιμάζω φυσίγγια σε μέση αποσταση(33m).Εκεί με τις συνθήκες που επικρατούν στα μπασιματα είδα μετά το r12 καλύτερη συγκέντρωση στο lambro το καφέ.Το μπλε Ναι μεν καταλαβαίνεις δύναμη πυρός Αλλά πάσχει σε κατανομή Ίσως λόγω ζέστης.Θεωρώ ότι για μπασιματα τα 33γρ του καφέ σε νο6 σε συνάρτηση με την ταχυτητα είναι καλός συνδυασμός...Ευχαριστώ για την βοήθεια σας και οπωσδήποτε θα δοκιμάσω το federal που πρότεινε ο nikolis.
Εξίσου δυνατό το percorso με το biturbo αλλά το percorso δεν παρουσιάζει σε ζεστές μέρες τόσο σκορποσκαγιασμα...Το biturbo σε ζεστή μπορεί να σε κάνει να απορείς αν έχει σκάγια μέσα ...Το percorso ειναι δυνατο σαν το lambro biturbo ή πιο μαλακο??
Γιατι το biturbo θυμαμαι ηταν πολυ ξερο και ειχε ανακρουση! Βεβαια τοτε κυνηγουσα με την benelli montefeltro xl οποτε καταλαβαινετε κλωτσημα... ! Γιαυτο ρωταω, εχω καμια 8ετια να το ριξωΕξίσου δυνατό το percorso με το biturbo αλλά το percorso δεν παρουσιάζει σε ζεστές μέρες τόσο σκορποσκαγιασμα...Το biturbo σε ζεστή μπορεί να σε κάνει να απορείς αν έχει σκάγια μέσα ...
Απο φετος που θα πηγαινεις για μπεκατσουλα στα ψηλα θα τις συναντας συνεχεια!!Παιδιά αν θέλετε πάρτε με κι εμένα κοντά αν έχει πουλιά......Μήπως και δω επιτέλους το μπλε φτερό της στα χέρια μου......
Μακάρι,μακάρι,μακάρι.....Απο φετος που θα πηγαινεις για μπεκατσουλα στα ψηλα θα τις συναντας συνεχεια!!
Κωστα για τον Οκτωβρη εχω κατι φυσιγγακια για μακρινες μπλε τραβερσες.....ετοιμασουΑν τις περιμενεις καρτερι δεν σου ερχονται!! Περπατητω θα τις κανεις
Πετάξου μια γύρα στο Γωγο και πάρε ένα 34γρ γκοριλα Νο6, μπορεί να σε απαλλαξει και από περιττά έξοδα αν θες εμπορικόΕξίσου δυνατό το percorso με το biturbo αλλά το percorso δεν παρουσιάζει σε ζεστές μέρες τόσο σκορποσκαγιασμα...Το biturbo σε ζεστή μπορεί να σε κάνει να απορείς αν έχει σκάγια μέσα ...
Είναι πολύ πιο μαλακό και με τη σημαντική διαφορά ότι το biturbo αν το ρίξεις σε ήπιες συνθήκες θα την ακούσεις καλά ενώ το percorso δεν το χει αυτό και όπως είπανε και παραπάνω τα παιδιά το percorso δεν θα σκορποσκαγιασειΤο percorso ειναι δυνατο σαν το lambro biturbo ή πιο μαλακο??
Το έχεις δουλέψει συστηματικά σε περιστεροειδή το percorso;Είναι πολύ πιο μαλακό και με τη σημαντική διαφορά ότι το biturbo αν το ρίξεις σε ήπιες συνθήκες θα την ακούσεις καλά ενώ το percorso δεν το χει αυτό και όπως είπανε και παραπάνω τα παιδιά το percorso δεν θα σκορποσκαγιασει