Κωστα μου εμενα η παρεα μου .....με λεει παραξενο......με λενε παλαβο......με λενε τρελο....και αυτους που εχω
κανει ''περα''.....ισως να με λενε και μαλακα.....ολα αυτα γιατι θεωρω οτι σεβασμος στο θηραμα....δεν ειναι
μονο να μην το αφηνουμε στο βουνο απο χασιμο.....αλλα ναδινουμε μια ''ευκαιρια'' να γλυτωσει....δλδ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ
στο θηραμα....το πηρες ωραια....μια χαρα....δεν το πηρες....αστο να φυγει , θα περασει παλι αυριο....θα εχεις ευκαιρια
και εσυ και αυτο!!! Το λαβωσες.....αδιασε την καραμπινα η οτι οπλο εχεις ωστε να μην παει χαμενο. Δεν
καταλαβαινω τι νοημα εχει 3 τουφεκιες στον κοτσυφα ή στην τσιχλα....1500 σκαγια ρε παιδια!!!! και φωναζει
με χαρα.....το πηρααααα!!! Μπραβο μαλακα ....εργαψες.....μια τουφεκια στο θηραμα....αυτος ειναι σεβασμος
για μενα. Μην μου λες για καθιστο - γκιουμε η στο νερο που πανε μερικοι......γιατι βγαζω σπυρια στην μουρη.
Τι να το κανω εγω να σκοτωνω το θηραμα με 3 τουφεκιες.....και μετα να του ισιωνω τα φτερα για να το
βαλω στην βουρια.....αυτα για μενα ειναι καραγκιοζιλικια.....ο ΜΑΓΚΑΣ κυνηγος ριχνει ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ!!!!!