Εσυ φίλε γιατί δεν πας με 36αρι;;;; Η μάλλον με τόξο και σφεντόνα;;; Δεν είσαι μάγκας απλά... μην μας πεις ότι έχεις 36αρι.............Κατευθείαν επίθεση φίλε. Σοβαρά το έγραψα. Είσαι μάγκας;;;; πουλα τα όπλα σου κ πάρε μονοκαννο cal 36
κοίτα να δεις που θα βγούμε και οικολόγοι σε λίγο σε κυνηγετικό φόρουμ !
φίλε Νίκο ξέρεις πόσους έχω δει να λένε για ένα φυσίγγι και την οχτάρα να την πηγαίνουν την μια πίσω από την άλλη ;
Δηλ θα αστοχήσεις την φάσσα με την πρώτη...και μετά θα πεις άσε δε ρίχνω !!! Καλά από τέτοια λόγια έχουμε ακούσει χιλιάδες....αν ζούσα στην Αργεντινή ναι ίσως έριχνα μια ανά τρυγόνι που έχει χιλιάδες... Ελλάδα θα ρίξω 3 ...αρκεί να πέσει....και έχω πάρει ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ πουλιά με την τρίτη, τα οποία έχω βρει κιόλας. Και τυγχάνει να το "κατέχω" το σπορ. Ας σοβαρευτούμε λίγο... ειδικά στην Ελλάδα με τα μειωμενα θήραματαΙσως και να υπαρχουν.....δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια φιλε μου.
Δηλ θα αστοχήσεις την φάσσα με την πρώτη...και μετά θα πεις άσε δε ρίχνω !!! Καλά από τέτοια λόγια έχουμε ακούσει χιλιάδες....αν ζούσα στην Αργεντινή ναι ίσως έριχνα μια ανά τρυγόνι που έχει χιλιάδες... Ελλάδα θα ρίξω 3 ...αρκεί να πέσει....και έχω πάρει ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ πουλιά με την τρίτη, τα οποία έχω βρει κιόλας. Και τυγχάνει να το "κατέχω" το σπορ. Ας σοβαρευτούμε λίγο... ειδικά στην Ελλάδα με τα μειωμενα θήραματα
φετος τα εβγαλε μαριε!Μα καλά δεν τα χει ρηξει κανένας?
Εσυ λες το οπλο σου ψιλοτουφεκαει 90\10 και τωρα τα πετσοκωβεις χαχαχαΤο συνηθισμένο μου στα υδρόβια κατά κύριο λόγο στις 3 θα πάρω 2
Μας πάει ψιλό γαζί ο φίλος σου Τολη. Μια λέει μπουρουχα τα μπενελια , την άλλη κάνει τριπλετες στα πάπιαΕσυ λες το οπλο σου ψιλοτουφεκαει 90\10 και τωρα τα πετσοκωβεις χαχαχα
Χαχαχα ρε φίλε την αλήθεια λέω δεν λέω Μ....ιεςΕσυ λες το οπλο σου ψιλοτουφεκαει 90\10 και τωρα τα πετσοκωβεις χαχαχα
Χαχαχα τα μπενελι είναι εργαλεία για αυτό κυνηγώ με αυτό φίλε Δημήτρη αλλιώς δεν θα έβαζα και αυτό το όνομαΜας πάει ψιλό γαζί ο φίλος σου Τολη. Μια λέει μπουρουχα τα μπενελια , την άλλη κάνει τριπλετες στα πάπια
Τωρα που θα με παρει μαζι για παπια θα τν δω μονο μη κοπουν τα γωνατα τουΜας πάει ψιλό γαζί ο φίλος σου Τολη. Μια λέει μπουρουχα τα μπενελια , την άλλη κάνει τριπλετες στα πάπια
Ολα τα οπλα εργαλεια ειναι φιλε οι μπενελλι ομως ειναι μουν@ρεςΧαχαχα ρε φίλε την αλήθεια λέω δεν λέω Μ....ιες
Χαχαχα τα μπενελι είναι εργαλεία για αυτό κυνηγώ με αυτό φίλε Δημήτρη αλλιώς δεν θα έβαζα και αυτό το όνομα
Χαχαχα δεν νομίζωΤωρα που θα με παρει μαζι για παπια θα τν δω μονο μη κοπουν τα γωνατα του
ΣωστόςΟλα τα οπλα εργαλεια ειναι φιλε οι μπενελλι ομως ειναι μουν@ρες
Και στενομουν....ςΧαχαχα δεν νομίζω
Σωστός