Φυσίγγια για την Φάσσα

Κατευθείαν επίθεση φίλε. Σοβαρά το έγραψα. Είσαι μάγκας;;;; πουλα τα όπλα σου κ πάρε μονοκαννο cal 36
Εσυ φίλε γιατί δεν πας με 36αρι;;;; Η μάλλον με τόξο και σφεντόνα;;; Δεν είσαι μάγκας απλά... μην μας πεις ότι έχεις 36αρι.............

κοίτα να δεις που θα βγούμε και οικολόγοι σε λίγο σε κυνηγετικό φόρουμ ! .crying smile.

φίλε Νίκο ξέρεις πόσους έχω δει να λένε για ένα φυσίγγι και την οχτάρα να την πηγαίνουν την μια πίσω από την άλλη ;

Ισως και να υπαρχουν.....δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια φιλε μου.

Ισως και να υπαρχουν.....δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια φιλε μου.
Δηλ θα αστοχήσεις την φάσσα με την πρώτη...και μετά θα πεις άσε δε ρίχνω !!! Καλά από τέτοια λόγια έχουμε ακούσει χιλιάδες....αν ζούσα στην Αργεντινή ναι ίσως έριχνα μια ανά τρυγόνι που έχει χιλιάδες... Ελλάδα θα ρίξω 3 ...αρκεί να πέσει....και έχω πάρει ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ πουλιά με την τρίτη, τα οποία έχω βρει κιόλας. Και τυγχάνει να το "κατέχω" το σπορ. Ας σοβαρευτούμε λίγο... ειδικά στην Ελλάδα με τα μειωμενα θήραματα

Δηλ θα αστοχήσεις την φάσσα με την πρώτη...και μετά θα πεις άσε δε ρίχνω !!! Καλά από τέτοια λόγια έχουμε ακούσει χιλιάδες....αν ζούσα στην Αργεντινή ναι ίσως έριχνα μια ανά τρυγόνι που έχει χιλιάδες... Ελλάδα θα ρίξω 3 ...αρκεί να πέσει....και έχω πάρει ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ πουλιά με την τρίτη, τα οποία έχω βρει κιόλας. Και τυγχάνει να το "κατέχω" το σπορ. Ας σοβαρευτούμε λίγο... ειδικά στην Ελλάδα με τα μειωμενα θήραματα

Εγω σοβαρός ειμαι . Μια τουφεκια στο θηραμα , ειδικα στην Ελλαδα που εχουμε μειωμενα θηραματα......ετσι
υπαρχει ελπιδα να κυνηγησω και την επομενη μερα.!!!!

Απόψεις και σκέψεις κατατίθενται. Το να λέει ο καθένας "εγώ είμαι σωστός, εσύ είσαι λάθος" δεν βγαίνει τίποτα. Στην τελική ο καθένας κυνηγάει με τον τρόπο που θέλει. Ας μην βάζουμε χαρακτηρισμούς.

Εσυ λες το οπλο σου ψιλοτουφεκαει 90\10 και τωρα τα πετσοκωβεις χαχαχα
Χαχαχα ρε φίλε την αλήθεια λέω δεν λέω Μ....ιες
Μας πάει ψιλό γαζί ο φίλος σου Τολη. Μια λέει μπουρουχα τα μπενελια , την άλλη κάνει τριπλετες στα πάπια
Χαχαχα τα μπενελι είναι εργαλεία για αυτό κυνηγώ με αυτό φίλε Δημήτρη αλλιώς δεν θα έβαζα και αυτό το όνομα.yel.

Χαχαχα ρε φίλε την αλήθεια λέω δεν λέω Μ....ιες

Χαχαχα τα μπενελι είναι εργαλεία για αυτό κυνηγώ με αυτό φίλε Δημήτρη αλλιώς δεν θα έβαζα και αυτό το όνομα.yel.
Ολα τα οπλα εργαλεια ειναι φιλε οι μπενελλι ομως ειναι μουν@ρες

Back