Tolis SBE1
Banned
Εχει και 6αρια φασαδικαΤέλος πάντων επειδή βγήκαμε λίγο εκτός με τα χηνησια χαχα......
Εχει και 6αρια φασαδικαΤέλος πάντων επειδή βγήκαμε λίγο εκτός με τα χηνησια χαχα......
Αυτη η εξισωση πολλες φορες μεταφραζεται απο "3 πηρε 2" σε "τους εκανε τα 3 - 2"Το συνηθισμένο μου στα υδρόβια κατά κύριο λόγο στις 3 θα πάρω 2
Χαχαχα σωστός χαχα οχι αλλά πάντα χάνω την πρώτη και διορθώνω στην δεύτερη ανάλογος της πρώτης λόγο ότι βαράω στου καραγκιόζη τον γάμο έριξα χθές με το gemini full στα 40 μέτρα με κορδέλα περιττό να πω ότι έφυγα κοντά στους 80 πόντους αριστεράΑυτη η εξισωση πολλες φορες μεταφραζεται απο "3 πηρε 2" σε "τους εκανε τα 3 - 2"
Και ασπρο κυλοτακι;Κάποιος το έχει γράψει δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι η ντόπιες έχουν άσπρο στήθος και μύτη δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει
Ε; Για φυσιγγια μιλανε;Ρε παιδιά διαβάζω 3 σελίδες και δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Για πια φυσιγγια μιλάτε?
Χαχαχα δεν υπάρχεις ρε χαχαΕ; Για φυσιγγια μιλανε;
Χιουμορ κανω ΤεληΧαχαχα δεν υπάρχεις ρε χαχα
Παρεμπιπτόντως για τα champion kaza λέγαμε με τον Τόλη που τα βγάζει ο άνθρωπος για μακρινές αποστάσεις
Χαχαχα μαρεσειςΧιουμορ κανω Τελη
Με 64gr την επόμενη......17 χρονος τουφέκαγε τις φάσσες...;;Αυτά διαβάζω και μετανιώνω που δεν πήρα όπλο super magnum να τα τσακίζω όλα με 64 γρ!
Αυτά διαβάζω και μετανιώνω που δεν πήρα όπλο super magnum να τα τσακίζω όλα με 64 γρ!
Με 64gr την επόμενη......17 χρονος τουφέκαγε τις φάσσες...;;
Κώστα !!! Πάντως από αυτά όλα που βλέπω τo μόνο που έχω δουλέψει είναι , B&P 36 gr long range , πάντα φιλική άποψη πολλή καλό .Τελικά ολοκληρώθηκε η φασσοφυσιγγοσυλλογη μου για φέτος. Ελπίζω να έχει τόσες που να μην μας φτάσουν. Της δοκιμής το κάγκελο θα γίνει φέτος. View attachment 4345
ατσάλινα φτερά,γόνατα McPherson από τιτάνιο,ψαλίδια από ζιρκόνιο,ακρόμπαρα από έρταλον και σουστόφυλλα από Teflon...............μα τη στο διάολο....το Ρόμπο Κοπ τουφέκαγε.....;;;Αφου εχουν ατσαλινα φτερα
ατσάλινα φτερά,γόνατα McPherson από τιτάνιο,ψαλίδια από ζιρκόνιο,ακρόμπαρα από έρταλον και σουστόφυλλα από Teflon...............μα τη στο διάολο....το Ρόμπο Κοπ τουφέκαγε.....;;;
Με 50cal θα πέφτουνε η θέλουν κάτι μεγαλύτερο να τρυπήσει το ατσάλι?Αφου εχουν ατσαλινα φτερα
Αντιαρματηκο μιλανΜε 50cal θα πέφτουνε η θέλουν κάτι μεγαλύτερο να τρυπήσει το ατσάλι?
Αυτά διαβάζω και μετανιώνω που δεν πήρα όπλο super magnum να τα τσακίζω όλα με 64 γρ!