Τα λαμπρό τα κίτρινα με την μπεκάτσα από έξω δεν λες η κάποιο άλλο....αν λες για αυτά ναι μεν είναι διασποράς αλλά κρατάνε μέτραΔιασποράς δεν βάζω. Αυτά σήμερα τα ερηξα σε περιστέρια. Πολύ μακρυνες τι να σου πω
Λάμπρο τορντο 30γρνο7Τα λαμπρό τα κίτρινα με την μπεκάτσα από έξω δεν λες η κάποιο άλλο....αν λες για αυτά ναι μεν είναι διασποράς αλλά κρατάνε μέτρα
Αυτά καλά λέγαν φίλοι κι εδώ ότι μόνο διασποράς δεν ειναιΤα λαμπρό τα κίτρινα με την μπεκάτσα από έξω δεν λες η κάποιο άλλο....αν λες για αυτά ναι μεν είναι διασποράς αλλά κρατάνε μέτρα
Αχα σόρρυ λάθος μου τα έχω ρίξει σε τσίχλα τα 30αρια τα βρήκα αρκετά συγκεντρωτικά!!!Λάμπρο τορντο 30γρνο7
σε τι νουμερο τα δουλεψες?Πολύ δύναμη το mg2 του καραμανιδη και σκοτώματα κάτσε καλά. Κάτι φασσες και κάτι περιστέρια στο θεο σήμερα από μεσημέρι μέχρι αργά απόγευμα τα ευχαριστήθηκα. Βολές αφήστετο...
Το δοκίμασα και εγώ σε 6αρι,σε τενεκέδες,σε χαρτί,σε κάτι γερακοτσιχλες και σε 2 φάσσες, εξαιρετικό και σε συγκεντρώσεις και σε διατρήσεις μένει να το δοκιμάσω τώρα σε κρύο καιρό να δω και εκεί τι κάνει....σε τι νουμερο τα δουλεψες?
Το δοκίμασα και εγώ σε 6αρι,σε τενεκέδες,σε χαρτί,σε κάτι γερακοτσιχλες και σε 2 φάσσες, εξαιρετικό και σε συγκεντρώσεις και σε διατρήσεις μένει να το δοκιμάσω τώρα σε κρύο καιρό να δω και εκεί τι κάνει....
Τώρα που τα πήρες ρωτάς ;;Εχει δοκιμασει κανεις σε φασσα τα silver 32gr του Κενταυρου? Τετοια εποχη που κραταει ο καιρος ακομα..
*Υγ: μην με κοιτατε σαν εξωγηινο που μιλαω για 32γραμμ σε φασσα και οχι 34-36....συμβαινουν και αυτα!
τι νουμερο τα πηρες?ριξε κανενα στης τσιχλες πρωτα.Εχει δοκιμασει κανεις σε φασσα τα silver 32gr του Κενταυρου? Τετοια εποχη που κραταει ο καιρος ακομα..
*Υγ: μην με κοιτατε σαν εξωγηινο που μιλαω για 32γραμμ σε φασσα και οχι 34-36....συμβαινουν και αυτα!
Παρων....Εχει δοκιμασει κανεις σε φασσα τα silver 32gr του Κενταυρου? Τετοια εποχη που κραταει ο καιρος ακομα..
32γραμμ στην τσιχλα τελος για μενα, εως οτου δειξει κατω απο 9 βαθμους το θερμομετρο! Χαχααχα!τι νουμερο τα πηρες?ριξε κανενα στης τσιχλες πρωτα.
Χαμο στο ισωμα εχεις κανει!
Για ξεπετα παω με αυτα τα κωλοπουλα, οχι για μονιμη σχεση!Τώρα που τα πήρες ρωτάς ;;
Κανόνισε να μπλέξεις και εσύ με αυτά τα παλιόπουλα .
Εχει δοκιμασει κανεις σε φασσα τα silver 32gr του Κενταυρου? Τετοια εποχη που κραταει ο καιρος ακομα..
G3000 εχει μεσα και το silver (τουλαχιστον τωρα)Είχα ρίξει πρίν χρόνια ένα κιβώτιο
Δεν ξέρω αν είναι ίδια τώρα. Για τσίχλες περπατητο καλά ήταν .
Δεν θα τα έριχνα σε φασα
Αλλά 32ρια ναι πχ κλασικ η κάτι με g3000 σαν το παλιό άριστον