Ολο αλλού ειναι. Κι αναρωτιέμαι που αλλου ;Εεε όλο αλλού είναι Μάριε
Κι όσοι μ ακούνε μου λενε: " εκει που κλάνει η αλεπου"
Ολο αλλού ειναι. Κι αναρωτιέμαι που αλλου ;Εεε όλο αλλού είναι Μάριε
φυσιγγαρα γιωργο καλη επιλογη,νομιζω εμεινες ικανοποιημενος.Lambro μπλε κατά κύριο λόγο εξάρια.
Όχι ότι είχε πουλιά αλλά αυτά τα λίγα τέλος πάντων.
FOB ???Εγω φετος εριχνα Γαλλικα ασταματητα!
Μάλλον καντήλια εννοούσε.....FOB ???
ΓΜΤΧΚΤΠ κοντρα δοση Τολη.FOB ???
Τα γαλλικά του φίλου Alex37 τα δούλεψα και 'γω πολύ φέτος. Όμως έριξα και τα FOB φίλε Tolis SBE1 τα οποία σε επιχαλκωμένα Νο 5 τα βρήκα πολύ χωρίς ανάκρουση και αρκετά γρηγορα.FOB ???
Εχω ριξει σχεδον τα παντα αυτα μου διαφευγουν ομως γιατη φασσα προτημω ιδιογωμωση φιλου τα εμπορικα ουτε καν απο διπλαΤα γαλλικά του φίλου Alex37 τα δούλεψα και 'γω πολύ φέτος. Όμως έριξα και τα FOB φίλε Tolis SBE1 τα οποία σε επιχαλκωμένα Νο 5 τα βρήκα πολύ χωρίς ανάκρουση και αρκετά γρηγορα.
Τα champion που έριχνες δεν είναι;;τα εμπορικα ουτε καν απο διπλα
Τι να ειναι δλδ καλα εμπορικα ειναι!!! η ιδιογωμωση αλλο επιπεδο επησης ενα σφιχτο φυσιγγι δεν συστινετε για το ευρι κοινο ετσι Γιωργο γτ οταν ανεβενουν τα μετρα εκει βγαινουν τα θεματακιαΤα champion που έριχνες δεν είναι;;
Με το ούτε καν από δίπλα νόμιζα πως έλεγες ότι δε ρίχνεις εμπορικά όχι ότι τα συγκρίνεις με τα ιδιογωμοση...Τι να ειναι δλδ καλα εμπορικα ειναι!!! η ιδιογωμωση αλλο επιπεδο επησης ενα σφιχτο φυσιγγι δεν συστινετε για το ευρι κοινο ετσι Γιωργο γτ οταν ανεβενουν τα μετρα εκει βγαινουν τα θεματακια
Ε ποσα να μου δωσει κι αυτος ο δολιος αχαχαχαχαχα δε με προδοσανε ποτε τα champion αλλα δε νομιζω να τα θεοπειω κιωλαςΜε το ούτε καν από δίπλα νόμιζα πως έλεγες ότι δε ρίχνεις εμπορικά όχι ότι τα συγκρίνεις με τα ιδιογωμοση...
Είσαι τυχερός που έχεις τον φίλο σου και σε προμηθεύει. Εγώ μόνο εμπορίου.Εχω ριξει σχεδον τα παντα αυτα μου διαφευγουν ομως γιατη φασσα προτημω ιδιογωμωση φιλου τα εμπορικα ουτε καν απο διπλα
Μη το λες τελεφτεα εκανε μια παρτιδα με psb spesial 2×38 εριξα δυο τριτο οχι ομως θα φτεγε το καψυλιο μαλων ueeg αχαχαχαχα θα με σκωτωνε ο μ........καςΕίσαι τυχερός που έχεις τον φίλο σου και σε προμηθεύει. Εγώ μόνο εμπορίου.