Ναι ολα τα ακριβά υπάρχουν μαγαζιά που τα πουλάνε χύμα...Remington που βαζω στο λαγό ποτε δεν πήρα 25αδα..3-4 φυσιγγια και αν τα ρίξω ξαναγοράζω..
Γιάννη, λογικό και αναμενόμενο να έχει μεγάλη ανάκρουση το Federal, αν όντως βγάζει 1500 fps, όπως λέει, δηλ. 457 m/s. Γόμωση 36 γρ. με αυτή την ταχύτητα έχει κινητική ενέργεια 2780 ποδόλιμπρες (ft.lbs), που είναι μεγαλύτερη από της σφαίρας του G3 και κάτι λιγότερο από της σφαίρας του Μ1. .what.http://www.airgunshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3175
Σημερα εριξα ενα τετοιο φυσιγγι και κοντεψε να μου φυγει το
οπλο απο τα χερια..τι remington nitro εχω ριξει 42,5 gr,αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει με τον κασμα μου που ειναι κοντα 4 κιλα και αεριων..
Η ανάκρουση είναι ανάλογη με την ταχύτητα και το βάρος της γόμωσης. Ταχύτητες από 380 m/s έως το πολύ 400 m/s, πιστεύω είναι οι ιδανικότερες για κυνηγετικό φυσίγγιο.Γιάννη, λογικό και αναμενόμενο να έχει μεγάλη ανάκρουση το Federal, αν όντως βγάζει 1500 fps, όπως λέει, δηλ. 457 m/s.
Αρι,καλησπερα,οντως πολλοι benellaκηδες τα ιδια μου λενε,4 αστρα για τρυγονι τσιχλα και 3 αστρα για φασσα παπια,οχι πιο σφιχτα τσοκαρισματα!Το πρωτο ειναι πολυ ωραιο κ πολυ συγκεντρωτικο... Το δευτερο ειναι λιγο βαρυ για μπασιματα κ φασσα αλλα γουστα ειναι αυτα... Θα τα πηγαινει ωραια το οπλο σου παντως... Στο Speed μην σφιξεις πολυ το τσοκ, μεχρι 3 αστρα...
Ξεκιναει δειλα δειλα η προμηθεια χοντρων φυσιγγιων για τα γαλαζια πουλια...
Εκανα την αρχη σημερα με ενα κουτι Nobelsport 34gr No 5 (7,50€) και ενα κουτι B&P winter no 4 (5€).
Βεβαια,υπαρχει στοκ απο περσυ,οποτε θα περιμενω να δω πως θα πανε τα μπασιματα...
image upload no registration
picture share
Τα γουσταρουν πολλοι κυνηγοι τα 36αρια του αλλα εγω προσωπικα δεν τα εχω ριξει κ δεν εχω αποψη... Δεν χανεις κατι να τα δοκιμασεις... Το θελουν το κρυαδακι τους παντως για να δουλεψουν σωστα αν κ εκει που θα εισαι δεν νομιζω οτι θα εχεις τετοια ελλειψη...Αρη βρηκα εδωστον Εβρο του Κουτουμάνου τα ΜΒ36 και καποιο άλλο που δεν το θυμάμαι ρε γαμώτο....Εσυ τα ξέρεις αφου γεμίζονται εκει κάτω.
Αξιζουν να τα δοκιμάσω το Φθινόπωρο η τον χειμώνα στη φάσσα;
Παρά πολύ καλή τιμή για το συγκεκριμένο φυσίγγι..Τελικά έριξαν τις τιμές μάλλον.7,50