Αυτο κι αν δεν το πιστευω με τιποτα, με τιποτα ομως για 25-30 μετρα και νο3Είναι κάποιες μέρες που οι φασσες περιμένουν πάνω στις λευκές να ξεπαγωσει κάτω το έδαφος γτ δε ξεκολλάει το καλαμπόκι από το χώμα εκεί να δεις πόσα και πόσα φυσίγγια έχω πάρει επιτιδες να δω τι κάνουν και πιστέψεμε στα 25-30 μέτρα μόνο από σπασμένη φτερούγα περνεις πουλί στο χέρι κι αν... να βλέπεις 3 νούμερο σκάγια να σκάνε στο πουλί τρία φυσίγγια απανωτά πάνω του όλα να έχει 17 σκάγια αίμα φουλ να πας να την πάρεις και να ξαναπεταει φίλε
Πεφτουν με υπερδιατρηση αλλα ποσο μακρια θα πεσουν Μαριε ειναι το προβλημαεγώ την ψάχνω την "υπερδιάτρηση", την θέλω...... ειδικά στην φάσσα...
διότι:
1ον αν έχω "υπερδιάτρηση" στα 36,5 μ, τότε ακόμα και στα 45-50μ θα έχω επαρκή διάτρηση
2ον ακόμα και με "υπερδιάτρηση" τα πουλιά πέφτουν, με "υποδιάτρηση" όμως;;;;;;
Εχω τουφεκισει πολλα χαρτονια φιλε Μαριε, τι φταιει και δεν μου καθεται το mygra δεν ξερω, στειλε μου τα στοιχεια σου αν θες και οσα εχουν μεινει στα στελνω.Φίλε μου Αλέξανδρε, μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα...
2 τουφεκιές στον κυνηγότοπο δεν αρκούν για να βγουν ΑΣΦΑΛΗ συμπεράσματα...
είναι αυτό που λέω για " ανεπαρκές στατιστικό πλήθος".....
αν έιχες μαζί σου χαρτιά και έριχνες 3 τουφεκιές στα 36,5 μ και έλεγχες την βλητική του τέλους θα μπορούσες να βγάλεις σχετικά ΑΣΦΑΛΕΣ συμπέρασμα....
πάντως αν δεν σΕ κάνουν τα φυσίγγια θα τα δεχόμουν πολύ ευχαρίστως.....
Στο χαρτονι και καποια αλλα ηταν κορυφη αλλα στο κυνηγι δεν τα βρηκαμε...
Last edited: