Tolis SBE1
Banned
Είπαμε να κάνουμε τουφεκιές να καυλωσουμε αν ητααν να τις τουφεκαω κάτω απ' το δέντρο στα κλαδιά μια χαρά θα σκοτωνοτανε στα 15 μέτρα και καθιστές στη καλαμπόκια
Ουτε τα τοπικα Wolf, Champion, Golden δεν κάνουν δουλειά ρε Τόλη??Για ρίξε καμιά μάρκα για πολύ δύσκολα
Το 34αρι λεω, παντως για του Ρουμελ το 35αρι με psb2 μου εχουν πει οτι δεν μασησε σε -10 με -15 σε Γρεβενα και Εβρο, τωρα με -24 θα καθομουν σπιτι μου φιλαρακιΠιο λαμπρό μπλε τη 10αδα η το 34 Άρι είχα και m92 s πήγε στη σόμπα με τους άλλους αχαχχχα
Σιγά μη κάτσουν να βγάλουν τέτοια φυσίγγια για πότε θα τύχει τέτοιο πράγμα champion υπάρχει τωρα το kaza με γερή δόση 2.25-40 αν δε κάνω λάθος αλλά τότε δεν έβγαινε έχω ένα κουτί καβαντζα να το δοκιμάσω στα δύσκολα και golden wolf έχουν πολύ δυνατά φυσέκια αλλά όχι και κόντρα δόση αν τα ρίξει κάνει σε νορμάλ καιρό θα του φυγουν τα δοντιακαι πιος θα τα πάρει και σε τη ποσότητα να κάτσουν να ασχοληθουνΟυτε τα τοπικα Wolf, Champion, Golden δεν κάνουν δουλειά ρε Τόλη??
Αυτά κ αν θα έπρεπε να θερίζουν......
Γιατι μου ακουγεται περιεργο να μην έχουν φτιάξει ένα φυσιγγι για τις ακραίες συνθήκες του τόπου που εξάλλου και οι ίδιοι τις γνωρίζουν πολυ καλα κ ξέρουν τις απαιτησεις...
Η psb2 έχω δει ότι δε μασάει στα κρύα αλλά σε τόσο δε ξέρωΤο 34αρι λεω, παντως για του Ρουμελ το 35αρι με psb2 μου εχουν πει οτι δεν μασησε σε -10 με -15 σε Γρεβενα και Εβρο, τωρα με -24 θα καθομουν σπιτι μου φιλαρακι
Τι να σου πω ρε Τολη, εχετε τρελα μειων εκει πανω και ειμαι αμαθος απο τετοιες θερμοκρασιες, παντως το σιγουρο ειναι οτι με -24 δεν θα πηγαινα για φασσες...δεν γ@μιουνται κι αυτες...ειπαμε να κυνηγησουμε οχι να γινουμε παγωτα.Η psb2 έχω δει ότι δε μασάει στα κρύα αλλά σε τόσο δε ξέρω
Ε ωραία τότε..κατι μπορεί να γίνει με αυτά..Σιγά μη κάτσουν να βγάλουν τέτοια φυσίγγια για πότε θα τύχει τέτοιο πράγμα champion υπάρχει τωρα το kaza με γερή δόση 2.25-40 αν δε κάνω λάθος αλλά τότε δεν έβγαινε έχω ένα κουτί καβαντζα να το δοκιμάσω στα δύσκολα και golden wolf έχουν πολύ δυνατά φυσέκια αλλά όχι και κόντρα δόση αν τα ρίξει κάνει σε νορμάλ καιρό θα του φυγουν τα δοντιακαι πιος θα τα πάρει και σε τη ποσότητα να κάτσουν να ασχοληθουν
Ειρωνια καμία..απορία ναι.....@tasos hunter μου φενετε σα να ειρωναιβεσε τα φυσίγγια μας
Τόλη , μια πρόταση θα ήταν και B&P winter 38gr αλλά και του Ρουμελιώτη το 35άρι όπως αναφέρθηκε (σε -15 το έχω δοκιμάσει).Η psb2 έχω δει ότι δε μασάει στα κρύα αλλά σε τόσο δε ξέρω
Τα πυρκάλ #3 εννοείς στα 20μ ;Ρε συ Άλεξ λες να ήτανε παραπάνω και να λέω πιο λίγα η φάσσα ερχοτανε καρφί για τη Λεύκα που ειμουν κρυμμένος ποσα μέτρα να είναι η Λεύκα 17 Μ ύψος με το ζορι περίπου ρε φίλε και τόσο έξω δε πέφτω πια
-24 θελει τσεπη , την εσωτερικη του τζακετ. Το βγαζεις και το ριχνεις. Αν δεν του το πεις , το φυσιγγι δεν ξερει τι θερμοκρασια εχει εξω.με μειον 24 θελει μπαρουτι...τα κοινα φυσιγγια δεν πανε πουθενα
Pm40 n3, nitro magnum 42 n4, nsi prestige heavy 43 gr n3.Για ρίξε καμιά μάρκα για πολύ δύσκολα
Μια από τα ίδια και εγώ εκτός από το bp mb long range που ταιριαξαμε ωραία. Όλα τα υπόλοιπα bp (εκτός και από τις 10αδες mythos που αναμένεται να δοκιμαστούν) ούτε να τα βλέπω..Σιγα ρε Τολη, κοψε κατι...υπαρχουν πολυ καλυτερα φυσιγγια
Ποτε δεν τα πηγα καλα με τα φυσιγγια της, το γιατι δεν το ξερω...με τα nsi ποτε δεν ειχα προβλημα παντως
Φίλε και μεις όταν πήγαμε το καταλάβαμε αχαχαχαχα ξανά δε παωΤι να σου πω ρε Τολη, εχετε τρελα μειων εκει πανω και ειμαι αμαθος απο τετοιες θερμοκρασιες, παντως το σιγουρο ειναι οτι με -24 δεν θα πηγαινα για φασσες...δεν γ@μιουνται κι αυτες...ειπαμε να κυνηγησουμε οχι να γινουμε παγωτα.
Ντως αυτά δε τα δωκιμασες ποτε βαρύ φορτίο βλεπωPm40 n3, nitro magnum 42 n4, nsi prestige heavy 43 gr n3.
Α ευχαριστώ να σε καλαΤόλη , μια πρόταση θα ήταν και B&P winter 38gr αλλά και του Ρουμελιώτη το 35άρι όπως αναφέρθηκε (σε -15 το έχω δοκιμάσει).
Υ.Γ. Πολύχρονος και για τα γενέθλιά σου φίλε μου !!! (ξέχασα να σου ευχηθώ)