Και το καινούργιο και το παλιό τα βρηκα εξερετικα σε απόδοση θέλουν κρύο καιρό ομωςΣε ευχαριστώ πολύ Ηλία. Σαν αίσθηση από ανάκρουση φαινόταν ζόρικο? Από σκότωματα/ταχύτητες πρέπει να ήταν αρκετά καλό σωστά?
Και το καινούργιο και το παλιό τα βρηκα εξερετικα σε απόδοση θέλουν κρύο καιρό ομωςΣε ευχαριστώ πολύ Ηλία. Σαν αίσθηση από ανάκρουση φαινόταν ζόρικο? Από σκότωματα/ταχύτητες πρέπει να ήταν αρκετά καλό σωστά?
Στα τελευταία κυνήγια με τέτοιες συνθήκες ναι αυτά τα δύο έριχνα Κώστα. Τα είχα βρει προσφορά και είχα πάρει αρκετά κουτιά σε πολύ καλή τιμή. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ, ακόμα και σε κάμπο που μερικές τουφεκιές είναι οριακές.Και όταν πιάσουν τα γερά κρύα ποια χρησιμοποιείς? Τα 36αρια ή τα 38σεμι του ίδιου προτιμάς?
τα καινουργια ?τα νικελ 4-6?Colombo nsi.... Εγγυηση
Καλημέρα Κώστα, στην επίσημη ιστοσελίδα του γράφει.Τώρα κατα πόσο ισχύουν είναι άλλο κομμάτι.Ωρε φασσαδες έχει δοκιμάσει κανείς το lambro a1 speciale 36? Ξέρουμε σε τι καιρό και θερμοκρασίες δουλεύει και αν έχει δει κανείς και καμιά αναγραφόμενη ταχύτητα θα βοηθούσε γιατί δεν μπορώ να βρω πουθενά
Αυτά δεν έριχνε εκείνος ο μυστήριος με την κοπελιά στον πίνακαόπλο αφινιτυΚαλημέρα Κώστα, στην επίσημη ιστοσελίδα του γράφει.Τώρα κατα πόσο ισχύουν είναι άλλο κομμάτι.
https://www.snafpliotis.com/products/fysiggia-kynigetika/diametrima/diametrima-12/a1-speciale-36/
Το 36άρι νομίζω όχι, το 32άρι και το 34άρι νομίζω ναι.Αυτά δεν έριχνε εκείνος ο μυστήριος με την κοπελιά στον πίνακαόπλο αφινιτυ
Σε ευχαριστώ Χρήστο. Βέβαια δεν καταλαβαίνω αυτό που λέει : Με υψηλές ταχύτητες και συγκέντρωση λόγω χαμηλής αρχικής ταχύτητας. Πως γίνεται ένα φυσιγγιο με χαμηλή αρχική ταχύτητα να τον χαρακτηριζουν στην ουσία γρήγορο??Καλημέρα Κώστα, στην επίσημη ιστοσελίδα του γράφει.Τώρα κατα πόσο ισχύουν είναι άλλο κομμάτι.
https://www.snafpliotis.com/products/fysiggia-kynigetika/diametrima/diametrima-12/a1-speciale-36/
Τα 34αρια έριχνε ο μυστήριος χαχαχαΑυτά δεν έριχνε εκείνος ο μυστήριος με την κοπελιά στον πίνακαόπλο αφινιτυ
Τα σκότωματα του ήταν γεμάτα κοντά μακριά?Από 0 μέχρι 10 βαθμούς που το ριξα πολύ καλό συγκεντρωτικο φυσίγγι σε ν5. Με ζεστή και υγρασία δε μ αρεσε
Ναι ... NSI εγγύηση αχαχαχαχαΤα σκότωματα του ήταν γεμάτα κοντά μακριά?
Από +15 μέχρι -23 έχω ρίξει εγώ μια χαρά δουλεύει!!Για τα συγκεκριμένα άποψη ψάχνω ένα καλό 36αρι με συγκεντρωτηρα μέχρι στιγμής κανένα δεν με ενθουσίασε ( βέβαια το θέλω για κυνήγι υδρόβιου σε θερμοκρασίες από 5 μέχρι -5/10) .....για τι συνθήκες προορίζεται η Α0?
View attachment 50169
να ριξεις και το 4*6 και το 3*5...3 αστρα το μαμα εχεις;..το εσωτερικο;Ναι ... NSI εγγύηση αχαχαχαχα
Περίμενε θα ρίξω ένα του Βάζελου το ΣΚ.
Από συγκέντρωση Κώστα......Από +15 μέχρι -23 έχω ρίξει εγώ μια χαρά δουλεύει!!
Ποιό βύσμα βάζει Κώστα αν γνωρίζεις ;Από +15 μέχρι -23 έχω ρίξει εγώ μια χαρά δουλεύει!!
Gt δουλεύω εγώΠοιό βύσμα βάζει Κώστα αν γνωρίζεις ;
Δεν θες με LM ?να ριξεις και το 4*6 και το 3*5...3 αστρα το μαμα εχεις;..το εσωτερικο;
να σου εδινα αυτο το 3αρι εσω εξω που φοραει η μ2 sp;...και το ΙΜ και ΙC της gemini....;;...να τα δεις λιγο σε κατανομες;
Ρε θηρίο εγώ την δουλεύω από Οκτώβρη μέχρι Φλεβάρη βέβαια σε ιδιογομωση αλλά δεν έχω δει κάτι που να με προβληματίζειΑπό συγκέντρωση Κώστα......
Είναι σε κάποιο καιρό που δεν τα πάει καλά πχ πολύ υγρασία ?