Σε ευχαριστώ Κώστα!!!!!Ρε θηρίο εγώ την δουλεύω από Οκτώβρη μέχρι Φλεβάρη βέβαια σε ιδιογομωση αλλά δεν έχω δει κάτι που να με προβληματίζει
Σε ευχαριστώ Κώστα!!!!!Ρε θηρίο εγώ την δουλεύω από Οκτώβρη μέχρι Φλεβάρη βέβαια σε ιδιογομωση αλλά δεν έχω δει κάτι που να με προβληματίζει
Δεν εχω τετοιο...Δεν θες με LM ?
Γράψε με τι τσοκ θες να ρίξω το Rottweil και τα άλλα 2 NSI ?Δεν εχω τετοιο...
Είναι αργοπουτανα η α0 αλλά σκοτώνει καλά...το θέμα είναι τι στήσιμο έχει το φυσίγγι, δεν έχει πέσει κανένα στα χέρια μου...Για τα συγκεκριμένα άποψη ψάχνω ένα καλό 36αρι με συγκεντρωτηρα μέχρι στιγμής κανένα δεν με ενθουσίασε ( βέβαια το θέλω για κυνήγι υδρόβιου σε θερμοκρασίες από 5 μέχρι -5/10) .....για τι συνθήκες προορίζεται η Α0?
View attachment 50169
ναιιιιιιιιιιιι......μπιβααααααααααααααααα.......και που σαι πατριωτ...αμα δεν κανουν τα μαμα απο την παλιομ2 βαλε και τον μπαμπα απανουΓράψε με τι τσοκ θες να ρίξω το Rottweil και τα άλλα 2 NSI ?
Όλα με 3* μαμά ?
Το φυσιγγι σού είναι το pm40 .Για τα συγκεκριμένα άποψη ψάχνω ένα καλό 36αρι με συγκεντρωτηρα μέχρι στιγμής κανένα δεν με ενθουσίασε ( βέβαια το θέλω για κυνήγι υδρόβιου σε θερμοκρασίες από 5 μέχρι -5/10) .....για τι συνθήκες προορίζεται η Α0?
View attachment 50169
Άρη το θέμα είναι να έχει μεγάλο εύρος σε καιρικές συνθήκες για εμένα να μην χρειάζεται να αλλάζω συνέχεια έτσι το σκέφτομαι αλλά κυρίως για θερμοκρασίες μονοψηφιες και μείον....Είναι αργοπουτανα η α0 αλλά σκοτώνει καλά...το θέμα είναι τι στήσιμο έχει το φυσίγγι, δεν έχει πέσει κανένα στα χέρια μου...
Χαχαχαχα κοιτάω να ξεφύγω από τα βαριά τρώω κλωτσω και δεύτερη τρίτη βολή δυσκολεύουνΤ
Το φυσιγγι σού είναι το pm40 .
Έριχνα το baby mag , victory (κυπριακό)με χραπα Χρουπα,σε μια φάση απ' τον κλωτσο μου έκανε αιμάτωμα στο αριστερό χέρι,δεν την έπιασα σωστάδεν κατάλαβα πως κ τι...με πάγο το έριχναΆρη το θέμα είναι να έχει μεγάλο εύρος σε καιρικές συνθήκες για εμένα να μην χρειάζεται να αλλάζω συνέχεια έτσι το σκέφτομαι αλλά κυρίως για θερμοκρασίες μονοψηφιες και μείον....
Χαχαχαχα κοιτάω να ξεφύγω από τα βαριά τρώω κλωτσω και δεύτερη τρίτη βολή δυσκολεύουν
Τέλος οι δοκιμές με τις τιμές που θα φτάσουν τα φυσίγγια.Βάλτα σε κανέναν πίνακα ζωγραφικής πάνω και κοιταζε τα....Γράψε με τι τσοκ θες να ρίξω το Rottweil και τα άλλα 2 NSI ?
Όλα με 3* μαμά ?
Με καραμπίνα δεν κυνηγάς?Δεν έχει κλωτσω αυτό το φυσιγγι.Άρη το θέμα είναι να έχει μεγάλο εύρος σε καιρικές συνθήκες για εμένα να μην χρειάζεται να αλλάζω συνέχεια έτσι το σκέφτομαι αλλά κυρίως για θερμοκρασίες μονοψηφιες και μείον....
Χαχαχαχα κοιτάω να ξεφύγω από τα βαριά τρώω κλωτσω και δεύτερη τρίτη βολή δυσκολεύουν
Τέκνα θες εσύ... Βρες ποιο σου ταιριάζει....Άρη το θέμα είναι να έχει μεγάλο εύρος σε καιρικές συνθήκες για εμένα να μην χρειάζεται να αλλάζω συνέχεια έτσι το σκέφτομαι αλλά κυρίως για θερμοκρασίες μονοψηφιες και μείον....
Σωστό, βαρά τέκνα σου λέω!Τέκνα θες εσύ... Βρες ποιο σου ταιριάζει....
Άρη από τέκνα μόνο το caccia με βόλευε πρώτου βγει το ανάμικτο..... Καφέ κάλυκαςΤέκνα θες εσύ... Βρες ποιο σου ταιριάζει....
Μάλλον δεν σου ταίριαζε καθόλου το κοντάκι ΤζωνΈριχνα το baby mag , victory (κυπριακό)με χραπα Χρουπα,σε μια φάση απ' τον κλωτσο μου έκανε αιμάτωμα στο αριστερό χέρι,δεν την έπιασα σωστάδεν κατάλαβα πως κ τι...με πάγο το έριχνα
Tecna έχει και το special palombe 36αρι,super caccia 38αρι της nsi,από Έλληνες βιοτέχνες είχαν στα 36 και 38 άρια τους τα Oscar,νομίζω ακόμα έχουν.Άρη από τέκνα μόνο το caccia με βόλευε πρώτου βγει το ανάμικτο..... Καφέ κάλυκας
Ξέρουμε τιμή για του Ζαφειράκη?
Με τρώει να δοκιμάσω την συγκεκριμένη πυρίτιδα γιατί με έχει πει καλά λόγια φίλος βιοτέχνης
Φέτος έριξα τα Oscar μέτριο θα το έλεγαTecna έχει και το special palombe 36αρι,super caccia 38αρι της nsi,από Έλληνες βιοτέχνες είχαν στα 36 και 38 άρια τους τα Oscar,νομίζω ακόμα έχουν.
Πιστευω σε εμπορικο ειδικα με την αο πολυ δυσκολα θα το βρεις αυτο ΤεληΆρη το θέμα είναι να έχει μεγάλο εύρος σε καιρικές συνθήκες για εμένα να μην χρειάζεται να αλλάζω συνέχεια έτσι το σκέφτομαι αλλά κυρίως για θερμοκρασίες μονοψηφιες και μείον....
Θυμάμαι ότι τα είχε παρει ένα μέλος του φόρουμ(που δεν γράφει τώρα..) πριν 3 χρόνια περιπου για κυνήγι φασσας σε χαμηλες θερμοκρασίες κ έμεινε ευχαριστημένος..Για τα συγκεκριμένα άποψη ψάχνω ένα καλό 36αρι με συγκεντρωτηρα μέχρι στιγμής κανένα δεν με ενθουσίασε ( βέβαια το θέλω για κυνήγι υδρόβιου σε θερμοκρασίες από 5 μέχρι -5/10) .....για τι συνθήκες προορίζεται η Α0?
View attachment 50169
Το 34 Τελη σε τι θερμοκρασιες το εριξες?Φέτος έριξα τα Oscar μέτριο θα το έλεγα
Champion πιο καλό αλλά όχι αυτό που θα ήθελα.......
Και Ρουμελιώτη το ίδιο με τα τέκνα δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με το 34αρι του που είναι φωτιά