Ναι με ΜΒ36 ειναι... Πολυ καλα κ τα δυο...
Η υπεροχή στις μακρινές ντουφεκιές ρε παιδιά του RIO PICHON, που σύμφωνα με τις άριστες εντυπώσεις σας σίγουρα έχει, σε σχέση με το RIO GAME LOAD 36gr (για να πάρω ένα φυσίγγιο της ίδιας εταιρίας, στα ίδια γραμμάρια σκαγιών), που νομίζεται οφείλεται?
Έχω διαβάσει ότι έχει σκληρότερα σκάγια, μόνο εκεί?
Η συνηθισμένες τιμές στα 36άτια είναι απο 9 εως 12 € που έχουν τα περισσότεραγενικα ποσο κοστιζουν τα φυσιγγια για τις φασσες??
Αυτά ρε φίλε ακριβώς είναι , τα royal <<εκπληκτικά>> δεν μπορώ να τα βρώ πουθενά , αλλά και τα pyrkal 36 πρασινα κοντεύουν να μου τελειώσουν επίσης πολύ καλά, δεν μπορω να τα βρώ.Εννοείς τα royal 36 που ερχοντουσαν επί εποχής Βραχνου..Η καλκο από όσο γνωρίζω δεν εισάγει τα συγκεκριμένα δυστυχώς χάθηκαν κ αυτά όπως κ το 34αρι της ίδιας εταιρίας..
Πιστεύω ίσως να υπάρχουν ξεχασμένα σε κάνα ράφι κυνηγομαγαζου..
τα πυρκαλ δεν μπορεις να τα βρεις γιατι η πυρκαλ εκλεισε 2-3 χρονια τωρα.και δυστυχως παει και το αρτεμις και το derby
Επειδή έχω βολευτεί με του Δορκά σε 32 γρ με τα εξπρές, εχει κανείς άποψη για τα κοντορ 36 γρ. σε φάσα ? Δεν θέλω να πάρω εισαγωγής.τα πυρκαλ δεν μπορεις να τα βρεις γιατι η πυρκαλ εκλεισε 2-3 χρονια τωρα.και δυστυχως παει και το αρτεμις και το derby
Πυρκαλ υπάρχουν ακόμα σε stock καταστημάτων.
Eχω κανει δικιμη σε στοχο τα μαυρα 34γρ, και ειναι αριστα.