Φυσίγγια για την Φάσσα

38gr champion no4 και αντε γεια!!!κοσκινο σαν του τσουκαλα οι φασσες!δεν θελω να αναφερω νουμερα σε κοπαδια οταν ριχνω γιατι θα γινω μισητος...καμπος χρυσουπολης νεστος
Γιατί συνάδελφε να γίνεις μισητός; Είναι ένα θήραμα no limit σε όλο τον κόσμο. Όσο για το φυσίγγι που γράφεις, ωραίο φυσίγγι αρκεί να μην το πολυψάξεις και επηρεαστείς ψυχολογικά. Αναφέρεσαι στο guarantee 38gr, το οποίο όταν ζύγισα μερικά διαπίστωσα ότι τα σκάγια δεν ξεπερνούν τα 36,5. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραίο φυσίγγι, απλά η ονομασία 38γρ μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος προσκοπεύσεις. Αυτό που δεν μου ταίριαξε είναι τα 40άρια του συγκεκριμένου κατασκευαστή. Με τα guarantee είχα κάνει ωραία σκοτώματα σε πάπιες :)
Αν θες πες μας λίγα λόγια για σένα εδώ
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-91

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση σχετικά με τα B&P F2 Classic.
Σε τοπικά κατάστημα δεν το βρήκα, το βρήκα σε 3 καταστήματα μεσω fb και ο ένας το διαφημίζει με ολοκληρο κόκκινο κουτί ενω του άλλου ειναι 2/3 λευκό κ 1/3 κόκκινο ο 3ος απλα το αναφέρει με το όνομα, χωρις φωτογραφια.....
Στην σελίδα της B&P βλέπω το F2 με το δίχρωμο κουτί... ξέρει κανείς τι παιζει; ειναι το ίδιο φυσίγγι;
1009.jpg
hobbi1769.jpg

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση σχετικά με τα B&P F2 Classic.
Σε τοπικά κατάστημα δεν το βρήκα, το βρήκα σε 3 καταστήματα μεσω fb και ο ένας το διαφημίζει με ολοκληρο κόκκινο κουτί ενω του άλλου ειναι 2/3 λευκό κ 1/3 κόκκινο ο 3ος απλα το αναφέρει με το όνομα, χωρις φωτογραφια.....
Στην σελίδα της B&P βλέπω το F2 με το δίχρωμο κουτί... ξέρει κανείς τι παιζει; ειναι το ίδιο φυσίγγι;
1009.jpg
hobbi1769.jpg
πανω ειναι το παλιο κατω ειναι το καινουργιο

Last edited by a moderator:
Έψαξα να πάρω σήμερα ένα κουτί NSI SPEED Νο 6, που ρίχνω στις φάσσες στα μπασίματα με την ανοιχτή κάννη του δίκαννου 4* προκειμένου να μου ''μαζεύει'' λίγο την κατανομή, άλλα βρήκα μόνο από Νο 7 και πάνω,
έτσι πήρα ένα κουτί GORILLA 34γρ Νο 6, που ήθελα και αυτά να τα δοκιμάσω, κάλυκας FIEM με καψούλι 688, μπαρούτι 206 formula, βύσμα Z2M και ελαφρύ ρέλιασμα, έχω και καμιά 20αριά F2 34 gr No 5 της B&P και πιστεύω για αύριο είμαι καλυμμένος.

Έψαξα να πάρω σήμερα ένα κουτί NSI SPEED Νο 6, που ρίχνω στις φάσσες στα μπασίματα με την ανοιχτή κάννη του δίκαννου 4* προκειμένου να μου ''μαζεύει'' λίγο την κατανομή, άλλα βρήκα μόνο από Νο 7 και πάνω,
έτσι πήρα ένα κουτί GORILLA 34γρ Νο 6, που ήθελα και αυτά να τα δοκιμάσω, κάλυκας FIEM με καψούλι 688, μπαρούτι 206 formula, βύσμα Z2M και ελαφρύ ρέλιασμα, έχω και καμιά 20αριά F2 34 gr No 5 της B&P και πιστεύω για αύριο είμαι καλυμμένος.

Περιμένω αναταπόκριση Σπύρο και εντυπώσεις απο τα Gorilla.Θα ήθελα να τα δοκιμάσω κι εγω φέτος.Πόσο τα πήρες στα Γιάννενα ;

Περιμένω αναταπόκριση Σπύρο και εντυπώσεις απο τα Gorilla.Θα ήθελα να τα δοκιμάσω κι εγω φέτος.Πόσο τα πήρες στα Γιάννενα ;
Μακάρι Δημήτρη να έχει πουλιά αύριο, να περάσουν και βολικά και να ρίξω κάνα φυσίγγιο...
7,30 ευρώ τα πήρα από το κατάστημα του Γώγου.

Με αυτά τα φυσιγγια είσαι αρχοντας

Ρώτησα γιατί όταν τα είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκαν σαν να θυμάμαι ότι δούλεψαν καλά με νοτιά και υγρασία...

Σημερινη δοκιμη f2 classic 34gr bp στις φασσες νουμερο 7 respect. τοσα χρονια μου το προτειναν κ εγω το .violin.μου!!Απλα φυσιγγαρα 2 μονοτουφεκες στα 25 μετρα ουτε αιματα ουτε κιχ κ ανεπαισθητη ανακρουση,από ταχυτητα πυραυλος!Τελικα οσο δοκιμάζεις καινουργια φυσίγγια κ νουμερα σκαγιων μαθαίνεις!!!

φετος εριξα απο τα παλια γιατι μου ειχανε μεινει 2 κουτια.φιλος που εριξε απ τη καινουργια συσκευασια δεν ενθουσιαστηκε.αρα δεν μπορω να σου απαντησω απο προσωπικη εμπειρια απλα σου αναφερω οτι μου μεταφερανε.ισως καποιος αλλος μπορει να μας πει περισσοτερα.εγω παντως σ αυτα που εριξα ιδια σταθερη και καλη αξια..ακαριαια και μακρινα σκοτωματα

Back