Να σας προτείνω και γω ένα φυσίγγι που η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω συχνά. RC4 SERRIE ORRO 35gr n.6
Γιώργο υποθέτω ότι αναφέρεσαι στα CACCIA... http://www.kalkantzakos.com/datafiles/1022.jpg
Να σας προτείνω και γω ένα φυσίγγι που η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω συχνά. RC4 SERRIE ORRO 35gr n.6
Το χρησιμοποίησα πρώτη φορά φέτος με μαλλινη τάπα και ενθουσιάστηκα! Νομίζω ότι θα αργήσω να ξαναλλαξω φυσίγγι στη φασσα.Επειδή κατά καιρούς διαβάζω τα καλύτερα, τα NSI PERCORSO CACCIA τα έχει δοκιμάσει κανείς φέτος;
Γιωργο, κουτη ερωτηση, ειναι για ποιο κοντινες βολες λογο μαλλινης? ή εχει ιδια συμπεριφορα με συγκεντρωτηρα? Πως το ειδες?Ναι, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν περίμενα τέτοιο φυσίγγι.
δε νομιζω οτι το συγκεκριμενο ειναι μαλινοταπα.με συγκεντρωτηρα ειναι.εχω ακουσει οτι εναι μαλακο αλλα εδω χανια δεν το πολυπρωτιμουνε.παντως εχουν ακουστει θετικα σχολιαΓιωργο, κουτη ερωτηση, ειναι για ποιο κοντινες βολες λογο μαλλινης? ή εχει ιδια συμπεριφορα με συγκεντρωτηρα? Πως το ειδες?
Ναι, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν περίμενα τέτοιο φυσίγγι.
Παυλο αν βγαζει το ιδιο αποτελεσμα με τα μαγειρεματα τους ... μαγκια της RCΜε την RC ποτε δεν εισαι σιγουρος. Τελευταιες πληροφοριες που ειχα ηταν με F2X36 1.74/35. Παλιοτερα το ιδιο φυσιγγι ηταν γεμισμενο με Α0 και πιο παλια με JK6.
Aρι παλιά το έφερναν εδώ στο νησί..Έχει ένα μαγαζί ακόμα κάτι λίγα σε ν10..Αλλά 35γρ δεκαρακια που να τα ρίξει κανείς..Και στην τσιχλα υπερβολή μεγάλη ένα κάρο σκάγια..βγαινει κ σε μαλλινοταπο αλλα δεν νομιζω να το φερνουν
Παύλο αυτό είναι αλήθεια η ράδιο αρβύλα?Το έχω ακούσει εδώ και χρόνια..δουλευει μασκαρισμενες πυριτιδες για αποφυγη αντιγραφης των προιοντων της
Ενω αρκετα δικα μας λαμογια ..... κινειται στα Κινεζικα προτυπαΤολι η εταιρεια ακολουθει μια εντελως διαφορετικη φιλοσοφια και τα αποτελεσματα την δικαιωνουν. Τα πιο εμπορικα φυσιγγια στην Ιταλια αυτη τη στιγμη τα εχει η RC και ας μην παραγει δικες της μπαρουτες. Εχει το καλυτερο φυσιγγι πχ με S4 στην αγορα και το καλυτερο με JK6. Κινειται περιπου στα αμερικανικα προτυπα με standard specifications στο φυσιγγι οσον αφορα αρχικες ταχυτητες και πιεσεις και δουλευει μασκαρισμενες πυριτιδες για αποφυγη αντιγραφης των προιοντων της. Το RC4 το εχω ριξει και εγω σε παπια παλιοτερα και εχω μονο καλα λογια να πω. Μαλακο και φονικοτατα για καιρικες συνθηκες πανω απο 3 βαθμους και μεχρι 23 που το δοκιμασα.
Έλα ρε ...Πήρα σήμερα Καλά με παρακολουθείς?
Μην σφίξεις πολύ το τσοκ, τουφέκα όπου τις δεις και θα με θυμηθείς .... μου θύμισε φονικότητα από rem, χωρίς υπερβολή .what.