Φυσιγγαρες
Φυσιγγαρες
Και λίγα λες...Φυσιγγαρες
Γιατί ψέματα λέμε?τα μπλε δεν είναι πολύ καλά φυσίγγια πόσο μάλλον σε συνθήκες βόρειας Ελλάδας χειμώνα?Και λίγα λες...
Στον γάμο μου μόνο θα πάρω 5 κούτες μπλέ.Γιατί ψέματα λέμε?τα μπλε δεν είναι πολύ καλά φυσίγγια πόσο μάλλον σε συνθήκες βόρειας Ελλάδας χειμώνα?
Κοίταξε να παντρευτείς στα σύνορα αρχές Φλεβάρη τότεΣτον γάμο μου μόνο θα πάρω 5 κούτες μπλέ.
Τις αλπες....Ποιες καμπίσιες;
Στον γάμο μου
Τα μισοταπα σε ν.6 καλά έως 25+ μετρα κ τα 40 γρ. Ν.5Τι έγινε ρε φασσαδες πολύ νεκρά έπεσε εδώ μέσα.. Για να ζωηρευουμε σιγά σιγά.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα gorilla tecna edition 35 ή 40γρ στην κασετίνα των 10 φυσιγγίων να μας πει εντυπώσεις?
Πολύ καλά και τα 2Τι έγινε ρε φασσαδες πολύ νεκρά έπεσε εδώ μέσα.. Για να ζωηρευουμε σιγά σιγά.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα gorilla tecna edition 35 ή 40γρ στην κασετίνα των 10 φυσιγγίων να μας πει εντυπώσεις?
Είπαμε ,τώρα ειναι ψειριασμένεςΤι έγινε ρε φασσαδες πολύ νεκρά έπεσε εδώ μέσα.. Για να ζωηρευουμε σιγά σιγά.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα gorilla tecna edition 35 ή 40γρ στην κασετίνα των 10 φυσιγγίων να μας πει εντυπώσεις?
Κόκκιναγια βάλε πικΕγώ πήρα ένα κουτάκι τα κόκκινα τα caccia της nsi.δεν τα έχω ρίξει ξανά θα δουμε
Τα έχω εξοχικό δυστυχώςΚόκκιναγια βάλε πικ
Και για τα 2 μια χαρά είναι, μαλακό 36αρι.Τα έχει ρίξει κάποιος;αν δε τα ρίξω στις φασσες θα κάψω τα παπακια
Κορυφαία και πολύ μαλακά τα 35 με συγκεντρωτηρα και τα 36 διασποράς αν και κρατάνε και λίγο την τουφεκια δεν ανοίγουν πολύ γρήγορα τα 40 δεν τα έχω δοκιμάσειΤι έγινε ρε φασσαδες πολύ νεκρά έπεσε εδώ μέσα.. Για να ζωηρευουμε σιγά σιγά.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα gorilla tecna edition 35 ή 40γρ στην κασετίνα των 10 φυσιγγίων να μας πει εντυπώσεις?