Φυσίγγια για την Φάσσα

Με όλα τα όπλα ιταλικά,αμερικανικα αυτό το φυσίγγια δείχνει τα δόντια του σε δύσκολες καιρικες συνθήκες ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ. Για 34αρι ως αρχές Νοεμβρίου,στα χαρτάκια και στις λαμαρίνες δεν ξέρω τι κάνει.

Πάντως δεν είναι κάτι για να βαράμε στον γάμο του Καραγκιόζη

Τι έγινε ρε φασσαδες πολύ νεκρά έπεσε εδώ μέσα.. Για να ζωηρευουμε σιγά σιγά.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα gorilla tecna edition 35 ή 40γρ στην κασετίνα των 10 φυσιγγίων να μας πει εντυπώσεις?
Τα μισοταπα σε ν.6 καλά έως 25+ μετρα κ τα 40 γρ. Ν.5
Στον πίνακα μου άρεσαν κ τα 2‼️θυμάμαι μια τουφέκια σε μικρό παπί,πρώτο το ν.6 το πήρε η τουφέκια αλλά δεν το κράτησε ,2ο το 40γρ. Κοντά στα 35+- μετρα
κ ενώ άρπαξε όλη την τουφέκια ,συνέχισε για 100 μέτρα κ έπεσε ζωντανό‼️δεν τα ξαναβαλα θαλάμη‼️

Τι έγινε ρε φασσαδες πολύ νεκρά έπεσε εδώ μέσα.. Για να ζωηρευουμε σιγά σιγά.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα gorilla tecna edition 35 ή 40γρ στην κασετίνα των 10 φυσιγγίων να μας πει εντυπώσεις?
Είπαμε ,τώρα ειναι ψειριασμένες .big smile.

Κορυφαία και πολύ μαλακά τα 35 με συγκεντρωτηρα και τα 36 διασποράς αν και κρατάνε και λίγο την τουφεκια δεν ανοίγουν πολύ γρήγορα τα 40 δεν τα έχω δοκιμάσει

Back