Φυσίγγια για την Φάσσα

Kαι όμως πόσες φασσες και πόσοι χειμωνιάτικοι λαγοί με την παχιά τη γούνα δεν έχουν ξεραθεί και πέρα από τα 30 μέτρα με τα ταπεινά 9 αράκια των 30 γραμμαρίων όταν η τουφεκιά είναι εκεί που πρέπει τα νούμερα δεν έχουν σημασία απλά τα ψιλά νούμερα συνήθως μένουν πίσω
Καλά μην λέμε και ότι θελουμε έχουμε πάρει όλοι κολοφαρδα πουλιά με ψιλά σκάγια αλλά όταν πας για φασσα δεν βάζεις 8-9 θα τραυματίζεις πουλιά και θα ψοφάνε μετά χωριά να τα βρεις

Σε νορμαλ αποστασεις το πολαπλο τραυμα σκοτωνη οχη το χονδρο σκαγι.το θυραμα παθενη τραυματικο σοκ
Ναι αλλά και το κατάλληλο νούμερο σκάγια αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν νούμερα θα ήταν όλα 8 η 9 ρίξε σε πάπιες στα περάσματα με 7-8-9 και αν πάρεις καμία ελα πες μου. Εδώ το 6 και πάλι δεν κάνει για περάσματα μόνο για γκιολες

Ναι αλλά και το κατάλληλο νούμερο σκάγια αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν νούμερα θα ήταν όλα 8 η 9 ρίξε σε πάπιες στα περάσματα με 7-8-9 και αν πάρεις καμία ελα πες μου. Εδώ το 6 και πάλι δεν κάνει για περάσματα μόνο για γκιολες
Μια χαρα πεφτουνε με τα ψιλα εχω κανει μεχρι τα 30 μετρα πατσαβουρες αλλα σε καλο καιρο με 10 αρια αλλα απο αναγκη δε σημενει οτι ξεκινάμε για φασσες με ψιλα εδω στα μεροι μου δουλεβω 5 κ αργοτερα 4 κατι αλλο δε φτουραει στα δυσκολα καπιοι ψαγμενοι ιδιογωμοτες πανε σε νο3 με σωστο στισιμο και κεντανε ασχημα κατα σερρες μερια με πολλα πουλια και ωραια βιντεο

Μια χαρα πεφτουνε με τα ψιλα εχω κανει μεχρι τα 30 μετρα πατσαβουρες αλλα σε καλο καιρο με 10 αρια αλλα απο αναγκη δε σημενει οτι ξεκινάμε για φασσες με ψιλα εδω στα μεροι μου δουλεβω 5 κ αργοτερα 4 κατι αλλο δε φτουραει στα δυσκολα καπιοι ψαγμενοι ιδιογωμοτες πανε σε νο3 με σωστο στισιμο και κεντανε ασχημα κατα σερρες μερια με πολλα πουλια και ωραια βιντεο
Με 10αρια στα 30 μέτρα αν σε βαλω στον βάλτο θα πρέπει να ξέρεις καλό κολύμπι γιατί αν πέσει κανένα θα έχει πολύ κυνήγι στα λασπόνερα. Όπως και φασσα στα 30 μέτρα δεν πέφτει με 8-9-10 μόνο λίγες μεμονωμένες απο τυχερές τουφεκιές. Τα 30 μέτρα δεν είναι λίγα να μου έλεγες στην κουρνια οκ εκεί είναι το πολύ μέχρι 20 μέτρα. Άλλωστε δεν χρειάζεται να έχεις ψιλά σκάγια αλλά λιγότερα γραμμάρια μπορείς να βρεις η να φτιάξεις φυσίγγι με 32-33-34 γραμμάρια που να κεντάει. Εγώ προσωπικά στα μπασίματα στην φασσα δεν βάζω 36γρ κυνηγάω με 33-34 μόνο όταν έχει χαμηλές θερμοκρασίες τα χρησιμοποιώ.

Κατά καιρούς το ρίχνω! Καλό φυσιγγι αλλά λίγο σκληρό για τα γούστα μου! Πάει καλά όμως σε ποιο κρύο καιρό! Αλλά δεν ξέρω σε ακραίες συνθήκες τι λέει!!!!
Εγώ δεν κυνηγάω φασα ούτε τα έχω ρίξει ποτέ .έχω ακούσει όμως ότι είναι καλά φυσίγγια χειμωνιάτικα

Α
Με 10αρια στα 30 μέτρα αν σε βαλω στον βάλτο θα πρέπει να ξέρεις καλό κολύμπι γιατί αν πέσει κανένα θα έχει πολύ κυνήγι στα λασπόνερα. Όπως και φασσα στα 30 μέτρα δεν πέφτει με 8-9-10 μόνο λίγες μεμονωμένες απο τυχερές τουφεκιές. Τα 30 μέτρα δεν είναι λίγα να μου έλεγες στην κουρνια οκ εκεί είναι το πολύ μέχρι 20 μέτρα. Άλλωστε δεν χρειάζεται να έχεις ψιλά σκάγια αλλά λιγότερα γραμμάρια μπορείς να βρεις η να φτιάξεις φυσίγγι με 32-33-34 γραμμάρια που να κεντάει. Εγώ προσωπικά στα μπασίματα στην φασσα δεν βάζω 36γρ κυνηγάω με 33-34 μόνο όταν έχει χαμηλές θερμοκρασίες τα χρησιμοποιώ.
Σε το βαλτο τα φασονια μια χαρα πατσαβουρες γινοντε εχουμε πολυ πραμα εδω δε μας πειραζει και τοσο αν θες δωκιμασε να δεις οτι γινετε

Α
Σε το βαλτο τα φασονια μια χαρα πατσαβουρες γινοντε εχουμε πολυ πραμα εδω δε μας πειραζει και τοσο αν θες δωκιμασε να δεις οτι γινετε
παρε μας και μας στον βαλτο τολη..δεν θα βαραμε παπιες ,βαρα της εσυ..θα βαραμε τις φασες

Βγάλτε έναν μέσο όρο γιατί θα τρελαθώ στο τέλος :rolleyes:
Με 10αρια στα 30 μέτρα πέφτουν και από 45 μέτρα και πάνω τα 6άρια δεν κάνουν τίποτα και πάμε σε πιο χοντρά.
Θα το ρίξω στο φούμο όπως πάει :cool:

Ενωειτε με τα δεκαρακια δε δωκιμασα να φαω καμια αχαχαχαχααχαχα

Τολη....να σοβαρευτουμε λιγο φιλε ??? Σωστος κυνηγος δεν παει στην Φασσα με Ν8 -9 οπως δεν παει και
στην τσιχλα με Ν5 -6 σκαγια....
Τυχερες τουφεκιες ολοι εχουμε κανει με διαφορετικο Νρο σκαγια σε θηραματα...αλλα οπως προειπα
καθαρα τυχερες....τουφεκιες !!
Αν συνεχισεις ετσι...τα μαλλια μου θα τα χασω φιλε!! :D

Κανένας δεν είπε να πάτε στις φάσες η στο λαγό με τα 10 αρακια εγώ προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ ούτε στην τσίχλα γιατί δεν θέλω να φτύνω συνέχεια σκάγια εγώ απλά είπα ότι τα ψιλά σκάγια όπως το 9 αρι έχουν ξερανει πολλές και πολλούς λαγούς σε τυχεες συναντήσεις

Επιτέλους μια σοβαρή ανάλυση γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το 10ρακι στο κυνήγι.
Είπα εγώ δεν το χρησιμοποιώ δεν είπα ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιειται διάβαζε καλύτερα και μην λες οτι θέλεις και πήγαινε και στο κυνήγι

Βγάλτε έναν μέσο όρο γιατί θα τρελαθώ στο τέλος :rolleyes:
Με 10αρια στα 30 μέτρα πέφτουν και από 45 μέτρα και πάνω τα 6άρια δεν κάνουν τίποτα και πάμε σε πιο χοντρά.
Θα το ρίξω στο φούμο όπως πάει :cool:
Εσύ να κάτσεις καλά.....δε ξερς από τέτοιες δλειες!!! Στου χουριω έτσι τα βαράμι!!!

Πλακα κανει ο φιλος ρε Σταυρο χαβαλε κανουμε...
Δεν καταλαβαίνω ποτέ κάνει πλάκα και πότε μιλάει σοβαρά ο συγκεκριμένος αλλά και αυτο που είπε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είπα εγώ εγω μίλησα προσωπικά δεν είπα ότι δεν πρέπει να τα χρησιμοποιεί οποίος θέλει και για να πω και κάτι περίεργο ναι έχω φίλο που πάει με 10αρια στη φάσα αλλά τους ρίχνει στα 15 μέτρα και μετά αντε φαε αυτό το πουλί

Back