Φυσίγγια για την Φάσσα

Το παλιό στο καφέ κουτί ήταν δηλητήριο,ντουφεκιά και φέρετρο!
Oλα τα παλιά της συγκεκριμένης ήταν πολύ καλύτερα ποιο να πρωτοθυμηθουμε το 206 το golden wing το 36 το PM40 τα coturnice το παλιό lepre? μήπως τα κάνουν οικολογικά τώρα πια?

το percorso εχει φανατικους φιλους και φανατικους εχθρους.....εγω πχ δεν διανοουμε να βαλω 8αρια και 31 γραμμ στην φασα..αν μιλαμε για πουλια αυγουστου σεπτεμβριου και μπασιματων αλλα σε κομματια που γλυφουν μαζι σας..οταν πιασουν ομως τα πουλια....ουτε κουβεντα για τετοιες γομωσεις,ανεβειτε στις κουρνιες της κονιτσας δεκεμβρη και θα μου πειτε τι κανουν τα 31 γραμμαρια...τιναζει τα φτερα και σηκωνει την φουστα της...

το percorso εχει φανατικους φιλους και φανατικους εχθρους.....εγω πχ δεν διανοουμε να βαλω 8αρια και 31 γραμμ στην φασα..αν μιλαμε για πουλια αυγουστου σεπτεμβριου και μπασιματων αλλα σε κομματια που γλυφουν μαζι σας..οταν πιασουν ομως τα πουλια....ουτε κουβεντα για τετοιες γομωσεις,ανεβειτε στις κουρνιες της κονιτσας δεκεμβρη και θα μου πειτε τι κανουν τα 31 γραμμαρια...τιναζει τα φτερα και σηκωνει την φουστα της...
Kαι όμως πόσες φασσες και πόσοι χειμωνιάτικοι λαγοί με την παχιά τη γούνα δεν έχουν ξεραθεί και πέρα από τα 30 μέτρα με τα ταπεινά 9 αράκια των 30 γραμμαρίων όταν η τουφεκιά είναι εκεί που πρέπει τα νούμερα δεν έχουν σημασία απλά τα ψιλά νούμερα συνήθως μένουν πίσω

Συμφωνώ και εγώ μαζί σου, μόλις κρυώσει ο καιρός και εγώ αλλάζω.
Το παράδειγμα με τα Ν 10 το έφερα για τα μπασιματα που ενώ τουφεκας τσίχλες σκάει φασσα... Την τουφεκας και πέφτει.

Και ενω έχεις πάρει ένα σωρό πουλιά με 8αρια 9αρια 10αρια...το χειμώνα τις τουφεκας με 5αρια 6αρια και κρατάνε σκάγια 😤😡😠🤬

Συμφωνώ και εγώ μαζί σου, μόλις κρυώσει ο καιρός και εγώ αλλάζω.
Το παράδειγμα με τα Ν 10 το έφερα για τα μπασιματα που ενώ τουφεκας τσίχλες σκάει φασσα... Την τουφεκας και πέφτει.

Και ενω έχεις πάρει ένα σωρό πουλιά με 8αρια 9αρια 10αρια...το χειμώνα τις τουφεκας με 5αρια 6αρια και κρατάνε σκάγια 😤😡😠🤬
Σε νορμαλ αποστασεις το πολαπλο τραυμα σκοτωνη οχη το χονδρο σκαγι.το θυραμα παθενη τραυματικο σοκ

Μήπως μας εχει παρασύρει λίγο η κουβέντα κι έχουμε μπερδευτεί λιγο ;
Το να εχω 9αρια και να μου περάσει μια φασσα σε μια απόσταση που μπορω να την παρω με 9αρια ,οκ ,θα της ριξω.Ομως οταν συζηταμε για φυσίγγι φασσας οπως αναφέρει το θέμα ,εννοούμε με τι φυσίγγια θα φύγουμε να παμε για φάσσες,είτε σε μπασίματα είτε σε πουλιά πιασμένα.
Ε ,δε νομιζω να ξεκινήσει κανείς με 9αρια ή 8αρια να πάει για φασσες.

Το να εχω 9αρια και να μου περάσει μια φασσα σε μια απόσταση που μπορω να την παρω με 9αρια ,οκ ,θα της ριξω.Ομως οταν συζηταμε για φυσίγγι φασσας οπως αναφέρει το θέμα ,εννοούμε με τι φυσίγγια θα φύγουμε να παμε για φάσσες,είτε σε μπασίματα είτε σε πουλιά πιασμένα.
Και όμως ξεκινάνε για φάσες ακόμα και με νο10...

Πέστα ρε Πατριωτ γιατί θα μας βγουν τα μάτια έξω

το ξεκαθαρισες πληρως το θεμα...

Back