Φυσίγγια για την Φάσσα

Tο κίτρινο με τάπα diana ήταν γεμισμένο με tecna καί δέν ήταν ούτε καλό μάλιστα .
Αυτό πρίν κάποια χρόνια βέβαια .
Τότε το μαύρο με βύσμα ήταν με ΜΒ θέριζε .
Εγώ δύο κουτιά είχα ρίξει που μου είχαν φέρει από Κύπρο και ήταν τρομερό το συγκεκριμένο δεν είχαν τέκνα και δεν το βρήκα ποτέ εδώ για να το ξαναδοκισω

Τεκνα φίλε.. Σήμερα παρέλαβα κ εγώ μερικά κουτιά rc4 oro.. Απίστευτα φυσίγγια. Απ τσ καλύτερα εμπορικά για φασσα μαζί με το σπέσιαλ παλομπε της nsi το σαγκα σπιντ και το bp long range..
Ο καλυκας ειναι ασημενιος η χρυσος;
Πηγα και πηρα χτες ενα κουτακι
Ειναι με ασημενιο καλυκα
Ξερω οτι πριν ηταν χρυσος

H μόνη πυριτιδα που εχω καταφέρει να αναγνωρίσω στα RC ήταν η tecna(κ αυτό με επιφυλαξη) στο 40 semi....

Αν σας αρεσουν να τα προτιματε αλλά για πυριτιδες μην ρωτάτε για τα συγκεκριμένα......

Αλλαγες έχουν γίνει κ στους συγκεντρωτηρες.....

Τι περισσοτερο κανει στο κρυο Ηλια ο SG απο τον Drago - Z2m21 - GT - V-ZERO - AGUILLA ???
Δεν μπαίνω σε αντηπαραθεση και για τα βύσματα Νίκο …. Αυτά έχω δει στο πεδίο αυτά γράφω για μένα είναι εξερετικο βύσμα…για σένα μπορι να είναι μάπα δεκτο

Καλά μην το κόψεις πολύ τα ρίχνω πάνω από 10 χρόνια στο λαγό και πότε δεν τα βρήκα με τέκνα και πάντα το καταχείμωνο στην πολύ υγρασία ζοριζοταν η τέκνα δεν τα κάνει αυτά
Αν σου πω ότι ο pierluigi Orlandi μας το είπε έχε πει αυτό τι θα πεις;;; αν ξέρεις ποιος είναι αυτός 8α καταλάβεις ότι δεν λέω μπαρούφες.. Απ αυτούς παίρνει μπαρούτι η nsi

Κίτρινος φίλε.. Παλιά παρτίδα..
Τα κιτρινα πλεον βγαινουν κοκκινα
Λογο φανταζομαι του κιτρινου χρωματος που εχει καθιερωθει στα φυσιγγια εικοσαριου

Το μεταλλο του καλυκα σε αυτα με την ταπα ειναι ακομη χρυσο
Στα μαυρα που ειναι με κυαθιο ομως σε αυτα που πηρα χτες ειναι ασημενιος ενω τον αυγουστο που ειχα δει αλλα ηταν με χρυσο

Attachments

• CC68B642-2EFC-416C-ADB9-151E57D24F31.jpeg
    CC68B642-2EFC-416C-ADB9-151E57D24F31.jpeg
    231,3 KB · Προβολές: 54
Λογο φανταζομαι του κιτρινου χρωματος που εχει καθιερωθει στα φυσιγγια εικοσαριου

Στα μαυρα που ειναι με κυαθιο ομως σε αυτα που πηρα χτες ειναι ασημενιος ενω τον αυγουστο που ειχα δει αλλα ηταν με χρυσο
Το κοκινο δεν είναι μαλινοταπο;;; εγώ τα μαύρα πήρα και πήρα επίσης πρώτη φορά τα σαγκα για δοκιμή τα 36ρια

Εριξα δυο ντουφεκιες σε φασσες με MASTER HP No 7 NSI πρωι με θερμοκρασια περιπου 8-10 βαθμους και οταν ειδα την καννη στο σπιτι ηταν λες και εριξα 100 φυσιγγια ..τα εχει δουλεψει κανεις;;για να τα λεμε ολα ομως,, εριξα πανω απο 70 μετρα και το λεω με σιγουρια γιατι ειχα παρεα που ριξαμε μαζι ,εγω τις εκαψα, δυο εχασαν υψος αποτομα που νομιζα οτι πεφτουν αλλα ξαναβρηκαν το πεταγμα τους κ φυγανε ..πιο πολυ να τα δοκιμασω ηθελα γιατι μου ειπαν οτι κοβουν μακρια!!!

Σίγουρα είναι τα παλια..
Δεν λέει κάτι..

Προφανώς κ δεν έχει ανανεωθεί.....

Το γράφει απο κάτω στην περιγραφη του φυσιγγιου.....

COTURNICE​

(+) CONFRONTA
  • Calibro12
  • Bossolo70
  • FondelloBurnish 23
  • Colore Tubotraslucido
  • BorraNSI Classic

Κάνε κ ένα ζουμ κ διάβασε πλαι δεξιά στα "καινούργια"...

Βοrra plastica

View attachment 58757
Και τα προηγουμενα...
Βοrra feltro

View attachment 58758
μου θυμίζει αυτο που έλεγαν η γιαγιές στο χωριο είσαι κουτορνίθ .yel.

Να πω εδώ κάτι για το b&p mb 36 long range. Το θεωρώ ένα πολύ τίμιο φυσίγγι και σε καλή τιμή. Το έχω δώσει στον πατέρα μου και έχει πάρει αρκετούς λαγούς με αυτό. Στον τελευταίο λαγό που τουφεκισε τον τραυμάτισε και τελικά τον βρήκα εγώ μέσα σε ένα πυκνό ξάπλα. Με την πρώτη τουφεκιά τον τραυμάτισε και μετά του έριξε την δεύτερη και την τρίτη που δεν τον πήρε καμιά απ' τις δυο. Έτυχε και βρήκα τους δύο συγκεντρωτηρες και δεν είχαν ανοίξει καθόλου τα πέταλα και στους δύο το ίδιο. Ίσως πήγαν σαν μονοβολο και γι'αυτό και η αστοχία σε θεωρητικά εύκολο τραυματισμένο λαγό.
με έχουν απογοητεύσει και περσι και φέτος τα δοκίμασα και εκ τος οτι έχασα 3 πουλιά αρπαγμένα τα έβαλα σε ενα κομμάτι πολυαστερα τον τουφέκισα και δεν το πέρασε κανενα σκάγι με 3* στα 30 μετρα και μετα έβαλα τα NSI SPEED ΚΑΙ ALECTORIS CLUB και τον περάσαν όλα

Αν σου πω ότι ο pierluigi Orlandi μας το είπε έχε πει αυτό τι θα πεις;;; αν ξέρεις ποιος είναι αυτός 8α καταλάβεις ότι δεν λέω μπαρούφες.. Απ αυτούς παίρνει μπαρούτι η nsi
Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ούτε με ενδιαφέρει τι λέει εγώ μιλάω με αυτά που έχω δει και να ξέρεις ότι οι συγκεκριμένοι ειναι πολύ μυστικό πάθεις σιγά μην άφηναν τον καθένα να λέει τα μυστικά τους

Που βρήκες το κόκκινο? Είναι το παλιό με την ταπα

με έχουν απογοητεύσει και περσι και φέτος τα δοκίμασα και εκ τος οτι έχασα 3 πουλιά αρπαγμένα τα έβαλα σε ενα κομμάτι πολυαστερα τον τουφέκισα και δεν το πέρασε κανενα σκάγι με 3* στα 30 μετρα και μετα έβαλα τα NSI SPEED ΚΑΙ ALECTORIS CLUB και τον περάσαν όλα
Παναγιώτη με ποια έχεις μείνει ικανοποιημένος για αυτό τον καιρό και αργότερα με τα κρύα;

παιδες καλησπερα,να σας ζαλισω λιγο με καποιο θεμα που ταλανιζει τον κουμπαρο μου και συγκυνηγο μου εδω και 3 χρονια?λοιπον θα ειμαι συντομος γιατι η υποθεση αυτη εχει καταναλωσει ωρες επι ωρων συζητησεις..1ον.ειναι πολυ καλο ντουφεκι σε τσιχλα τρυγονι,2ον ριχνει ιδιογομωση,3ον βασικο οπλο beretta390,4ον στην φασα σχεδον 100% αποτυχια,με δικα του φυσιγγια,με εταιρειας δεν δοκιμαζε ,τωρα του γυρισε,που δεν κατεβασε πουλι,5ον πολλα πουλια ξεφτερισμενα,το τσοκ ειναι 2αστρα...η αποψη μου οπως και του το ειπα ειναι .η φταινε τα φυσιγγια,η εσυ,θα ξεκινησει με τα φυσιγγια εμποριου,εγω πιστευω οτι ειναι πισω απο τα πουλια,ριχνει αρκετα αργα στο θηραμα....σημερα μου ειπε οτι θα αλαξει οπλο..οτι οι αυλοι φταινε ,κλπ κλπ δεν συνεργαζονται οι νεες πυριτιδες κλπ κλπ με τα παλια οπλα.....θελω να τον βοηθησω γιατι εχει φαει πολυ πικρα..ακουω γνωμες!!

Που βρήκες το κόκκινο? Είναι το παλιό με την ταπα
Το κιτρινο ειναι το παλιο με ταπα
Το κοκκινο ειναι αυτο που βγαινει απο περσυ με ταπα
δεν το χω ανοιξει για να πω επισημα εαν ειναι μαλινοταπο η με πλαστικη

παιδες καλησπερα,να σας ζαλισω λιγο με καποιο θεμα που ταλανιζει τον κουμπαρο μου και συγκυνηγο μου εδω και 3 χρονια?λοιπον θα ειμαι συντομος γιατι η υποθεση αυτη εχει καταναλωσει ωρες επι ωρων συζητησεις..1ον.ειναι πολυ καλο ντουφεκι σε τσιχλα τρυγονι,2ον ριχνει ιδιογομωση,3ον βασικο οπλο beretta390,4ον στην φασα σχεδον 100% αποτυχια,με δικα του φυσιγγια,με εταιρειας δεν δοκιμαζε ,τωρα του γυρισε,που δεν κατεβασε πουλι,5ον πολλα πουλια ξεφτερισμενα,το τσοκ ειναι 2αστρα...η αποψη μου οπως και του το ειπα ειναι .η φταινε τα φυσιγγια,η εσυ,θα ξεκινησει με τα φυσιγγια εμποριου,εγω πιστευω οτι ειναι πισω απο τα πουλια,ριχνει αρκετα αργα στο θηραμα....σημερα μου ειπε οτι θα αλαξει οπλο..οτι οι αυλοι φταινε ,κλπ κλπ δεν συνεργαζονται οι νεες πυριτιδες κλπ κλπ με τα παλια οπλα.....θελω να τον βοηθησω γιατι εχει φαει πολυ πικρα..ακουω γνωμες!!
Επερνε παλια φασσες και ξαφνηκα σταματησε;
Η ποτε δεν τις επερνε;
Ειναι εμπειρος φασσας η σχετικα νεος στο κυνηγι της;
Θεωρω οτι κυνηγαει με το ιδιο οπλο και τρυγονι και φασσα και τσιχλα οποταν δεν ειναι θεμα μετρων αφου σε τρυγονι τσιχλα δεν εχει αποτυχιες

Back