Σε ποιον τομέα είναι καλύτερο Κώστα? Φονικοτητα, συγκεντρώσεις, ταχυτητα, απόδοση σε όλους τους καιρους????ειναι πολυ πιο καλο απο το mb long rage.
Σε ποιον τομέα είναι καλύτερο Κώστα? Φονικοτητα, συγκεντρώσεις, ταχυτητα, απόδοση σε όλους τους καιρους????ειναι πολυ πιο καλο απο το mb long rage.
Είναι λίγο μυστήριο οι πυρίτιδες της Rc, χρησιμοποιούν από Nsi και κάποιες σουηδικεςΚαλησπερα στην παρεα.
Ξερουμε τι πυριτιδα εχει το RC4 στα 35gr;
Αποτη ακουγετε mb32 χροματισμενηΚαλησπερα στην παρεα.
Ξερουμε τι πυριτιδα εχει το RC4 στα 35gr;
Παλιά 1.78 με dragoΑποτη ακουγετε mb32 χροματισμενη
ναι ,σε ολα!Σε ποιον τομέα είναι καλύτερο Κώστα? Φονικοτητα, συγκεντρώσεις, ταχυτητα, απόδοση σε όλους τους καιρους????
Εδω εχει κυκλοφορησει και σε 40γρ με ταπαΑπο
Τα πιο σταθερα αν σου καθοντε ειναι μια χαρα και ακομα κρατανε ενα σεβασμο στο πελατη απο τα μονα που ποτε δε βρηκα κατι να με χαλασει απο την τυποση μεχρι την αποδωση μη ξεχναμε ομως οτι με τον ορο long range υπολογηστε τα 40 μετρα μη νομιζετε τιποτα 80 εμπορικο σταθερο φυσιγγι ειναι που αξιζει τα λεφτα του
Μη το γελας καθολου...Διασπορες 52γρ θα βγαλουν σε ληγο
γιατι ρε!εμεις η κλαμπανιδες δεν εχουμε ψυχη?Διασπορες 52γρ θα βγαλουν σε ληγο
Εντύπωση μου κάνει αλλά θα δοκιμαστεί και θα σου απαντήσω στο τέλος της σεζόν που θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Μπορεί να είναι καλό και να μην ταιριάζει στην κανη μου ή στον τρόπο που ρίχνω. Όλα παίζουν. Όπως και να έχει τον Φλεβάρη θα σου απαντησω..ναι ,σε ολα!
εκει να τα βρεις λιγο !μενεις πισω!ή στον τρόπο που ρίχνω.
Εμ δεν βγάζουν ένα φυσίγγι μάγκνουμ στα 52 γραμμάρια διασποράς σε νούμερο 10. Όχι για μένα, για ένα φίλο μου που έχει ξεχάσει τι χρώμα έχει το πούπουλο της μπεκάτσαςΔιασπορες 52γρ θα βγαλουν σε ληγο
Θές να σου φτιάξω μια 5αδα?Μην ζητάς μετά φράγκα για γέφυρες και εμφυτεύματα.Εμ δεν βγάζουν ένα φυσίγγι μάγκνουμ στα 52 γραμμάρια διασποράς σε νούμερο 10. Όχι για μένα, για ένα φίλο μου που έχει ξεχάσει τι χρώμα έχει το πούπουλο της μπεκάτσας
Γιατί, με το μάτι κατά προσέγγιση θα τη ρίξεις τη μπαρούτι μέσα; ΑχαχαχαχαχαΘές να σου φτιάξω μια 5αδα?Μην ζητάς μετά φράγκα για γέφυρες και εμφυτεύματα.
Δεν έχω ζυγαριά,με κουτάλι σούπας γεμίζω.Γιατί, με το μάτι κατά προσέγγιση θα τη ρίξεις τη μπαρούτι μέσα; Αχαχαχαχαχα
Φτιάξε με δωδεκάδα! Φοβούνται οι αντρειωμενοι ;Δεν έχω ζυγαριά,με κουτάλι σούπας γεμίζω.
Μπα...απλά το δεύτερο της δωδεκάδας δεν θα το ρίξουν ποτέΦτιάξε με δωδεκάδα! Φοβούνται οι αντρειωμενοι ;
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να δω αν μου ταιριάζει. Ειδωμεν.. Να σφίξει ο καιρός να βρούμε πουλάκια πρώτα και όλα θα γίνουνεκει να τα βρεις λιγο !μενεις πισω!
Για ποιο λέτε;ναι ,σε ολα!