Φυσίγγια για την Φάσσα

Απο
https://www.tacticalshop.gr/φυσίγγια-rc4-caccia-oro-35gr-25τμχ
Εδώ βλέπω ότι το έχει σε 6αρι.
Ένα άλλο που ακούω καλά λόγια είναι και το mb long range 36
Τα πιο σταθερα αν σου καθοντε ειναι μια χαρα και ακομα κρατανε ενα σεβασμο στο πελατη απο τα μονα που ποτε δε βρηκα κατι να με χαλασει απο την τυποση μεχρι την αποδωση μη ξεχναμε ομως οτι με τον ορο long range υπολογηστε τα 40 μετρα μη νομιζετε τιποτα 80 εμπορικο σταθερο φυσιγγι ειναι που αξιζει τα λεφτα του

Απο
Τα πιο σταθερα αν σου καθοντε ειναι μια χαρα και ακομα κρατανε ενα σεβασμο στο πελατη απο τα μονα που ποτε δε βρηκα κατι να με χαλασει απο την τυποση μεχρι την αποδωση μη ξεχναμε ομως οτι με τον ορο long range υπολογηστε τα 40 μετρα μη νομιζετε τιποτα 80 εμπορικο σταθερο φυσιγγι ειναι που αξιζει τα λεφτα του
Αυτό πιστεύω είναι το πιο βασικό Τόλη,σταθερό φυσίγγι που δεν θα σε κρεμάσει στα καλά καθούμενα.
Εντάξει δεν θα είναι για ακραίες συνθήκες,αλλά στον μέσο όρο που θα συναντήσεις θα σε καλύπτει. Και είναι και από τα οικονομικότερα πλέον.

Παιδια εριχνα τα rc4 και μου ειχαν κατσει πολυ καλα.Επιτυχεια απο την πρωτη βολη οπου τουφεκαγα επεφτε.Και ξερες χωρις αιμα κλπ.Τωρα που τα σταματησαν απο την παραγωγη τι προτεινετε;Οπλο baikal mp155.Πηρα τα nsi super caccia long distance 38 gr 4/6.Καλα τα ειδα πειτε και γνωμες.
Πάρε μερικά κουτάκια RC4 στα χοντρά να τα έχεις για καιρό και αν δεν μπορείς να βρεις πήγαινε στο percorso 36 πολύ καλό και αυτό και με τέκνα τα 38 γραμμάρια τα θεωρώ υπερβολή για όλα τα κυνήγια μας αν και το long distance 38 είναι φωτοβολιδα για τα γραμμάρια του

https://www.tacticalshop.gr/φυσίγγια-rc4-caccia-oro-35gr-25τμχ
Εδώ βλέπω ότι το έχει σε 6αρι.
Ένα άλλο που ακούω καλά λόγια είναι και το mb long range 36
Γιάννη το bp mb 36 long range είναι το βασικό μου φασσοφυσιγγο για νορμάλ καιρο. Με πολύ κρύο κάτω του μηδενός, ομίχλες και υγρασιες κοντά στο 100% κάνουν κάτι νερά και χρειάζεται μεγαλύτερη προσκοπευση. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δουλεύουν άριστα σε μένα τα gorilla 34

Γιάννη το bp mb 36 long range είναι το βασικό μου φασσοφυσιγγο για νορμάλ καιρο. Με πολύ κρύο κάτω του μηδενός, ομίχλες και υγρασιες κοντά στο 100% κάνουν κάτι νερά και χρειάζεται μεγαλύτερη προσκοπευση. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δουλεύουν άριστα σε μένα τα gorilla 34
Χθες έριξα ένα gorilla 34 7αρι από παλιά και θυμήθηκα γιατί μου αρέσει τόσο αυτό το φυσίγγι.
Από τα καλύτερα που έχω ρίξει.

Χθες έριξα ένα gorilla 34 7αρι από παλιά και θυμήθηκα γιατί μου αρέσει τόσο αυτό το φυσίγγι.
Από τα καλύτερα που έχω ρίξει.
Εμένα μου άρεσε το σεμι τους κρύο ζεστή‼️τα νούμερα στα φυσίγγια με προγκηξαν‼️

Να πω εδώ κάτι για το b&p mb 36 long range. Το θεωρώ ένα πολύ τίμιο φυσίγγι και σε καλή τιμή. Το έχω δώσει στον πατέρα μου και έχει πάρει αρκετούς λαγούς με αυτό. Στον τελευταίο λαγό που τουφεκισε τον τραυμάτισε και τελικά τον βρήκα εγώ μέσα σε ένα πυκνό ξάπλα. Με την πρώτη τουφεκιά τον τραυμάτισε και μετά του έριξε την δεύτερη και την τρίτη που δεν τον πήρε καμιά απ' τις δυο. Έτυχε και βρήκα τους δύο συγκεντρωτηρες και δεν είχαν ανοίξει καθόλου τα πέταλα και στους δύο το ίδιο. Ίσως πήγαν σαν μονοβολο και γι'αυτό και η αστοχία σε θεωρητικά εύκολο τραυματισμένο λαγό.

Περίπου ίδια αίσθηση μου έχει αφήσει,αλλά το δείγμα είναι μικρότερο.
Το έριχνα μαζί με το 38αρι σε φασσες αγριοπερίστερα παπια. Θερμοκρασίες από 0 έως 10 βαθμούς το έριχνα εγώ .
Το πήρα και εγώ φέτος για δοκιμη να το συγκρίνω με το 34αρι που είναι φοβερό. Θα δείξει..

Back