Φυσίγγια για την Φάσσα

Το καλό που της θέλω είναι να έχουνε μπει μέχρι τότε.
Αλλωστε τέτοια μπασίματα φίλε που γίνονται εδω και πολλα χρονια είναι μπασίματα "ΛΟΑΤΚΙ." Μαζεύονται και μερικές εκατοντάδες στα καρτέρια και γίνεται της κολάσεως Δεν με συγκινεί πια. .
Μαζί σου! Θα σε ακολουθήσω!

View attachment 58531

Καλημέρα παλικαρια , φετος την εχω καταβρει με αυτα . Πολυ καλο φυσιγγι και σε καλες αποστασεις τα πουλια δεν κανουν κιχ
Τα βασικα μου φασσοφυσιγγα μαζί με τα gorilla 34. Μαλακά συγκεντρωτικα και φονικοτατα..

Τα βασικα μου φασσοφυσιγγα μαζί με τα gorilla 34. Μαλακά συγκεντρωτικα και φονικοτατα..
Σωστα και τα πηρα καταλαθος γιατι ξεμεινα απο την αρχικη παραγγελια που εκανα . Θα μεινουν μονιμα στο γιλεκο πλεον . Ηπια προς δυνατη τουφεκια αλλα θανατος . Τα μιγκρα που ειχα ριξει δεν μου αρεσαν . κανα εννιαρακι ξερεις για τσιχλες απο μπασιερι?

Σωστα και τα πηρα καταλαθος γιατι ξεμεινα απο την αρχικη παραγγελια που εκανα . Θα μεινουν μονιμα στο γιλεκο πλεον . Ηπια προς δυνατη τουφεκια αλλα θανατος . Τα μιγκρα που ειχα ριξει δεν μου αρεσαν . κανα εννιαρακι ξερεις για τσιχλες απο μπασιερι?
Τσιχλοφυσιγγα χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον του ρουμελιωτη 28, 30, 32γρ. Τα bp mb classic στα 32γρ με mb32 είναι ωραίο φυσιγγακι αλλά ψιλοακριβο πλέον στα 8.5-9.00€

Τσιχλοφυσιγγα χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον του ρουμελιωτη 28, 30, 32γρ. Τα bp mb classic στα 32γρ με mb32 είναι ωραίο φυσιγγακι αλλά ψιλοακριβο πλέον στα 8.5-9.00€
Γιατι τα αλλα ποσο εχουν? χχαχα ολοι εκει τα πηγανε τα 32 γραμμαρια , βρηκα εναν που ανεβασε με 5 ευρω και ουτε το τηλεφωνο δεν προλαβαινει να σηκωσει χαχαχ

Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς αυτά εδώ?? Παλιά ήταν με τάπα, αλλά τώρα η NSI λέει τα βγάζει με συγκεντρωτήρα,
TECNA και 6/7 mix ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.
View attachment 58743
εμενα μου αρεσαν πιο πολυ τα παλια ,αυτα πολλα ζωντανα.

Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς αυτά εδώ?? Παλιά ήταν με τάπα, αλλά τώρα η NSI λέει τα βγάζει με συγκεντρωτήρα,
View attachment 58743
Με μαλλινη ειναι το συγκεκριμενο για περδικα, το ριχνει φιλος μου στην περδικα δεν το εχω δοκιμασει ομως για να εχω αποψη, το colompo ειναι για τη φασσα με σκαγια νικελ 4/6 και αποσπωμενο πατο οπω το percorso.

Με μαλλινη ειναι το συγκεκριμενο για περδικα
Hταν.....

https://www.nobelsport.it/prodotti-it/caccia/la-collezione

το colompo ειναι για τη φασσα με σκαγια νικελ 4/6 και αποσπωμενο πατο οπω το percorso.
Δεν έκανε λάθος ο Κώστας...
6/7 και συγκεντρωτηρα θα κάνει κ για φάσσα... Σκέφτηκε......
Και πολυ σωστά..

Αν τα βρει μαζί του.......

View attachment 58743
Καλησπέρα Νίκο, τα είχα ρίξει σε φασσες χειμώνα.
Ειχαν τα σκάγια ανάμεικτα και όχι σε στρώσεις και ήταν με diana εάν θυμάμαι καλά.
Μου έδωσαν πουλιά αλλά έτυχε οι τουφεκιες να είναι νορμάλ,το αποτέλεσμα πιστεύω θα ήταν το ίδιο με κάποιο άλλο φυσιγγι των 37 γραμμαριων.

ακομα ειναι ρε!
Δεν είδες στο site της nsi τι λεει?
Borra nsi classic....

Δες κ το κουτί στην φωτο..
Στο πλαι δεξιά δεν λέει borra feltro(μαλλινη)όπως τα προηγουμενα αλλά borra plastica(συγκεντρωτηρας) ...

Last edited:
Borra nsi classic....

Στο πλαι δεξιά δεν λέει borra feltro(μαλλινη)όπως τα προηγουμενα αλλά borra plastica(συγκεντρωτηρας) ...
ρε αυτα που εριξα σε αυτο το κουτι εγω ταπα ειχαν δεν ειχαν συγκεντρωτηρα,σε αυτο το κουτι.

Borra nsi classic....

Ο φιλος που παμε για περδικες πηρε φετος δυο κουτια Τασο και ειναι με μαλλινη, τωρα αν ηταν απ τα παλια δεν ξερω...

Back