δες την φωτογραφια να δεις πως ειναι στο info.Δεν είδες στο site της nsi τι λεει?
Borra nsi classic....
Δες κ το κουτί στην φωτο..
Στο πλαι δεξιά δεν λέει borra feltro(μαλλινη)όπως τα προηγουμενα αλλά borra plastica(συγκεντρωτηρας) ...
δες την φωτογραφια να δεις πως ειναι στο info.Δεν είδες στο site της nsi τι λεει?
Borra nsi classic....
Δες κ το κουτί στην φωτο..
Στο πλαι δεξιά δεν λέει borra feltro(μαλλινη)όπως τα προηγουμενα αλλά borra plastica(συγκεντρωτηρας) ...
Σίγουρα είναι τα παλια..Ο φιλος που παμε για περδικες πηρε φετος δυο κουτια Τασο και ειναι με μαλλινη, τωρα αν ηταν απ τα παλια δεν ξερω...
Προφανώς κ δεν έχει ανανεωθεί.....δες την φωτογραφια να δεις πως ειναι στο info.
Ιτς οκ, πηρε απο την παλια παρτιδαΣίγουρα είναι τα παλια..
Δεν λέει κάτι..
Και τι λεει δηλαδή?
Μα το γράφει κ απο κάτω στην περιγραφη του φυσιγγιου.....
Κάνε κ ένα ζουμ κ διάβασε πλαι δεξιά στα "καινούργια"...
Βοrra plastica...
View attachment 58757
Και τα προηγουμενα...
Βοrra feltro (μάλλινη)
View attachment 58758
6αριαΚατά την γνώμη σου τι νούμερο σκάγια;
Τα κάτω έχω ρίξει.Σίγουρα είναι τα παλια..
Δεν λέει κάτι..
Προφανώς κ δεν έχει ανανεωθεί.....
Το γράφει απο κάτω στην περιγραφη του φυσιγγιου.....
COTURNICE
(+) CONFRONTA
- Calibro12
- Bossolo70
- FondelloBurnish 23
- Colore Tubotraslucido
- BorraNSI Classic
Κάνε κ ένα ζουμ κ διάβασε πλαι δεξιά στα "καινούργια"...
Βοrra plastica
View attachment 58757
Και τα προηγουμενα...
Βοrra feltro
View attachment 58758
???ποιος ρε Άλεξ....φτάσαμε στο σημείο ν βλέπουμε φυσίγγια κάτω από 10€ κ να λέμε καλά είναι μωρέ...Γιατι τα αλλα ποσο εχουν? χχαχα ολοι εκει τα πηγανε τα 32 γραμμαρια , βρηκα εναν που ανεβασε με 5 ευρω και ουτε το τηλεφωνο δεν προλαβαινει να σηκωσει χαχαχ
Θέλει κρύο πολύ το 32αρι, υποθέτω και το 34 αρι. Τα τσιμπάει ο κυργιας.Έχει δουλέψει κάνεις τα navaro 34γρ;;;για φασσα;;τα πήρα γννδω τι ρόλο βαρανε..το 30 είναι πολύ καλό αλλά το 32 είναι μάπα που έχω δοκιμάσει....
Παλιοτερα που τα εριχνα, ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αποψη με εσενα ειχα για τα 30 κ 32 gr...το 34αρι το ειχα ριξει σε μπεκατσινιαΈχει δουλέψει κάνεις τα navaro 34γρ;;;για φασσα;;τα πήρα γννδω τι ρόλο βαρανε..το 30 είναι πολύ καλό αλλά το 32 είναι μάπα που έχω δοκιμάσει....
Ειναι με s.g στημενα ολα, κ οσο να'ναι αυτο το βυσματακι βαζει το δικο του λυθαρακι στην διατρηση.Θέλει κρύο πολύ το 32αρι, υποθέτω και το 34 αρι. Τα τσιμπάει ο κυργιας.
Το 32 σε ν7 που δούλεψα πέρσι στις τσίχλες ήταν πολύ καλό. Φίλος το έριξε πολύ πέρσι ν7 σε φάσσες με επίσης πολύ καλά αποτελέσματα. Θέλει κρύο όμως. Τα φετινά θέλουν δοκιμή.Έχει δουλέψει κάνεις τα navaro 34γρ;;;για φασσα;;τα πήρα γννδω τι ρόλο βαρανε..το 30 είναι πολύ καλό αλλά το 32 είναι μάπα που έχω δοκιμάσει....
Μείνε εκεί.Παιδια εριχνα τα rc4 και μου ειχαν κατσει πολυ καλα.Επιτυχεια απο την πρωτη βολη οπου τουφεκαγα επεφτε.Και ξερες χωρις αιμα κλπ.Τωρα που τα σταματησαν απο την παραγωγη τι προτεινετε;Οπλο baikal mp155.Πηρα τα nsi super caccia long distance 38 gr 4/6.Καλα τα ειδα πειτε και γνωμες.
Θα δεις διαφορά από τα 34 στα 38 γρ.. Το Rc ήταν γρήγορο, το Nsi όχι τόσο.Παιδια εριχνα τα rc4 και μου ειχαν κατσει πολυ καλα.Επιτυχεια απο την πρωτη βολη οπου τουφεκαγα επεφτε.Και ξερες χωρις αιμα κλπ.Τωρα που τα σταματησαν απο την παραγωγη τι προτεινετε;Οπλο baikal mp155.Πηρα τα nsi super caccia long distance 38 gr 4/6.Καλα τα ειδα πειτε και γνωμες.
Σπύρο ψάξε κάνα μαγαζί με στοκ rc και πάρε κάποια κουτιά καβατζα αφού ταιριάζουν στον τρόπο που τουφεκας.Παιδια εριχνα τα rc4 και μου ειχαν κατσει πολυ καλα.Επιτυχεια απο την πρωτη βολη οπου τουφεκαγα επεφτε.Και ξερες χωρις αιμα κλπ.Τωρα που τα σταματησαν απο την παραγωγη τι προτεινετε;Οπλο baikal mp155.Πηρα τα nsi super caccia long distance 38 gr 4/6.Καλα τα ειδα πειτε και γνωμες.
Θα πεταχτω καλκαντζακο Δευτερα αν εχει να παρω γιαυτο ρωτησα αν δεν ειχε τι να επερνα γιατι δεν εχω βρει αλλου rc4Σπύρο ψάξε κάνα μαγαζί με στοκ rc και πάρε κάποια κουτιά καβατζα αφού ταιριάζουν στον τρόπο που τουφεκας.
Νομίζω υπάρχει απόθεμα ακόμα.
Ε αστο καλυτερα απλα θα μεταφειρει το προβλημα για αργοτερα βρησκεις ενα εφάμιλλο και τελοςΣπύρο ψάξε κάνα μαγαζί με στοκ rc και πάρε κάποια κουτιά καβατζα αφού ταιριάζουν στον τρόπο που τουφεκας.
Νομίζω υπάρχει απόθεμα ακόμα.